arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Jakob dalhof moorgate london reduced

Lokalebasen.dk skal formidle coworking spaces for verdenssuccesen WeWork

18
apr
2017
Steen Uno
Lokalebasen.dk indgik dagen før påske en større samarbejdsaftale med den amerikanske workspace-udvikler WeWork og skal fremover formidle coworking spaces og faciliteter over hele verden for den succesrige, New York-baserede iværksætter-himmelstormer.
18
apr
2017
Steen Uno

 


Den danske online-udlejningsportal Lokalebasen.dk søsatte i marts sine to nye formidlings-sektioner, "Mødelokaler" og "Coworking Spaces", for at imødekomme et stigende markedsbehov.

Nyskabelsen motiverede sporenstregs verdens rigeste iværksætter-himmelstormer, den amerikanske ejendoms- og workspace-udvikler WeWork, til at kontakte Lokalebasen.dk på Østerbro i København for at sondere mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk, sadlede hurtigt og kunne dagen før påske underskrive en stor omfattende samarbejdsaftale med den unge amerikanske coworking-himmelstormer og gigant.


Spændende boost

I WeWorks trendy, fashionable Moorgate Office i hjertet af London mødtes Jakob Dalhoff med direktør for WeWork Europe/Israel, Greg Miley.

"Det er på samme tid en stor ære samt et fantastisk spændende boost for Lokalebasen.dks nye coworking-service at signe med en af markedets allerstørste og p.t. mest dynamiske og interessante medspillere," siger en både tilfreds og stolt Jakob Dalhoff.

 Lokalebasen.dk skal formidle den amerikanske iværksætter-himmelstormer samt
verdenssucces WeWork´s over 150 coworking spaces over hele verden heriblandt
WeWork Moorgate i hjertet af London.

 

"WeWork ekspanderer bogstavelig talt døgnet rundt og har på rekordtid åbnet over 150 coworking spaces i foreløbig 15 lande heriblandt England, Tyskland, Frankrig og Holland i Europa - og Danmark forventes også at kunne støde til ganske snart."

WeWork indledte i 2010 sin imponerende succes-story. og den amerikanske startup-virksomhed og workspace-udvikler vurderes allerede i dag at tangere en svimlende markedspris på 112 milliarder kroner værd.


Brølende flagskib

"WeWork er tidens altdominerende flagskib, når det gælder coworking og stylish indretning. Ligegyldigt hvor i verden man åbner nye fancy faciliteter, fyldes deres topdesignede work spaces i løbet af nul komma fem med knalddygtige, superenergiske start up-folk og virksomheder af alle slags.

Og det er klart, at Lokalebasen.dk også rigtig gerne vil have en flig af denne brølende gejst og prestigefyldte dynamik ind i vores nylancerede coworking-sektion og satsning," tilføjer Jakob Dalhoff.

Lokalebasen.dk og Lokalebasen.dks globale site MatchOffice.com rummer p.t. over 5.000 kontorhoteller heriblandt et hastigt stigende antal coworking spaces over hele verden - fremover også WeWork´s banebrydende coworking-designs og indretninger. ●

 


Læs mere her:
Magasinet NINEtoFIVE: Hip workspace-udvikler til tops blandt verdens rigeste startup
WeWork Coworking and Office Space
Lokalebasen.dk: En nem genvej til dit nye kontorfællesskab

 

For yderligere info:
Jakob Dalhoff, CEO, Lokalebasen.dk A/S 
Tlf. +45 3945 8555, mail: jd@lokalebasen.dk


         

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.