Lokalebasen.dk søger 1-2 nye studiemedarbejdere

Lokalebasen.dk søger 1-2 nye studiemedarbejdere

19
jan
2017
Anne-Kathrine Utzon
Har du god forretningforståelse og lyst til at blive en del af en innovativ online portal i vækst? Så er du måske en af vores nye studiemedarbejdere.
19
jan
2017
Anne-Kathrine Utzon

Lokalebasen.dk er en ung innovativ IT-virksomhed, der formidler erhvervslejemål online i mere end 100 lande.

Vi arbejder ambitiøst og kontinuerligt på at udvikle vores forretning, hvilket du som studiemedarbejder vil være med til. 

Vil du have mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver, der blandt andet omfatter research, analysearbejde, forretningsudvikling og SEO? Og vil du være en del af et ungt miljø på Østerbro med højt til loftet? Så er du måske en af de 1-2 studiemedarbejdere, som vi søger.

Du vil få et job, der giver dig fleksibilitet til at passe dit studie, og arbejdstiden vil ligge på mellem 15 til 25 timer om ugen alt efter dine ønsker og vores behov.

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor, har interesse for projektledelse og evner at samarbejde bredt i en organisation. Som person er du ansvarsfuld, struktureret og med en god forståelse for IT, og så har du en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof. Og du er ikke bange for at spørge en ekstra gang, hvis der er noget, du ikke forstår. 

Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00, og der vil løbende være behov for arbejde efter kl. 17:00. Der tages højde for eksamensperioder, og der kan forekomme perioder med spidsbelastning på jobbet.

 

Afhængig af din profil og kompetencer vil opgaverne bestå af:

• Research og analysearbejde

• Forretningsudviklende projekter 

• Dialog med kunder og samarbejdspartnere 

• Kommunikationsopgaver, blogindlæg og SEO

• Administrative opgaver i vores eget CMS

• Diverse ad hoc opgaver som fx mødeopdækning

 

Om Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk, der i udlandet hedder MatchOffice, er en online platform, der formidler erhvervslokaler i mere end 100 lande. Vi arbejder konstant på at udvikle forretningen og ekspanderer løbende til nye lande. Vi holder til på Østerbro med ca. 28 ansatte, og omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere - så du kommer til at indgå i et ungt miljø med højt til loftet.

 

Hvad skal du gøre?

Ansøgninger sendes til frw@lokalebasen.dk og vil løbende blive behandlet (pt. ingen deadline). For yderligere oplysninger kontakt Frederikke Ravn Wigen på frw@lokalebasen.dk / 3945 8554.

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo