arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Dk students occupied 2 reduced

Lokalebasen.dk søger 2 studiemedarbejdere med flair for kundeservice

26
feb
2019
Jakob Dalhoff
På Lokalebasen.dk formidler vi erhvervslejemål i mere end 100 lande. Vi søger pt. 2 studiemedarbejdere til snarlig ansættelse, der har flair for kundeservice og kan smile gennem telefonen til vores danske kunder.
26
feb
2019
Jakob Dalhoff

Opgaverne består af

 1. Kontakt med kunder og samarbejdspartnere pr. telefon og mail primært i Danmark
 2. Drifts- og administrative opgaver i vores eget CMS-system
 3. Diverse ad hoc og praktiske opgaver

Den ene stilling vil særligt fokusere på telefonisk opfølgning. Bl.a.

 • Opfølgning på eksisterende kunder
 • Opfølgning på tidligere kunder
 • Opfølgning på udeståender

Om dig

Vi forventer, at du:

 • Er i gang med en videregående uddannelse, gerne på bachelorniveau.
 • Er en fremragende formidler på dansk, både mundtligt og skriftligt.
 • Har gode engelskkundskaber, da der kan forekomme korrespondance med vores udenlandske kunder samt med vores Ukrainske kontor. Her sidder vores danske CEO til daglig sammen med 30 kolleger. 
 • Er tilpasningsdygtig, ansvarsfuld og struktureret.
 • Har en naturlig interesse for at hjælpe folk og yde service på et højt niveau.
 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00. Der tages højde for eksamensperioder.

 

Om Lokalebasen.dk

For nylig flyttede vi til et helt nyt kontorhotel lige ved Søerne. Her har vi 2 mindre kontorer og sidder til daglig mellem 3 – 8 medarbejdere. Der er skrå vægge, men højt til loftet, tonen er uformel, og der er mulighed for frokostordning. 

 

Ansættelsesvilkår og ansøgning

Du vil få et job, der giver dig fleksibilitet til at passe dit studie, og arbejdstiden vil ligge på 15 til 20 timer om ugen, alt efter dine ønsker og vores behov. For yderligere oplysninger kontakt Martin Roerholt på mr@matchoffice.com, hvor du også skal sende din ansøgning og dit CV til. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.