Lokalebasen.dk søger freelance copywriter

Lokalebasen.dk søger freelance copywriter

20
feb
2017
Anne-Kathrine Utzon
Elsker du at forfatte tekster, og har du styr på både kommaer og nutidsendelser? Så er det dig, vi søger!
20
feb
2017
Anne-Kathrine Utzon


Lokalebasen.dk er en ung innovativ IT- virksomhed, der formidler erhvervslejemål online i mere end 100 lande. Vi arbejder ambitiøst og kontinuerligt på at udvikle vores forretning, hvilket du som ungarbejder vil være med til.

Som freelance skribent for Lokalebasen.dk tilbyder vi en stor fleksibilitet og fast afregning pr. ord.
 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du enten går i gymnasiet eller på handelsskolen, hvor fagene kommunikation og dansk er blandt dine stærkeste fag. Du vil blive ansat som freelancer og vil derfor selv kunne tilrettelægge dine arbejdstider. Det er derfor vigtigt, at du som person er ansvarsfuld og struktureret og selvfølgelig har en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof.

Opgaverne

Opgaverne består af at skrive skarpe artikler på 200-300 ord inden for emnerne erhverv, investering og kontor. Som en ekstra detalje skal artiklerne tilpasses inden for mange forskellige SEO-emner.

SEO står for Search Engine Optimization, hvilket betyder, at du udover emnet også vil få nogle keywords, der skal indgå i artiklerne. I forhold til emnerne hjælper vi dig selvfølgelig i gang med nogle oplæg og giver dig derudover en guide til, hvor og hvordan du kan finde relevante informationer.

Såfremt kvaliteten og samarbejdet lever op til begges ønsker og behov, vil der udover SEO-artiklerne desuden også være mulighed for andre tekstopgaver.

Lønnen afregnes per ord og forhandles individuelt i forhold til kompetencer. Alt efter kvalitet og erfaring giver vi mellem 30-40 øre pr. ord.

 

Hvad skal du gøre?

Hvis det kribler i fingrene, og du synes, at det lyder som nogle interessante opgaver, så send en ansøgning til Freelance Koordinator Miel Pedersen på mp@lokalebasen.dk vedhæft gerne en tekst, som du har skrevet.Om Lokalebasen.dk / MatchOffice

Lokalebasen.dk, der i udlandet hedder MatchOffice, er en online platform, der formidler erhvervslokaler i mere end 100 lande. Vi arbejder konstant på at udvikle forretningen og ekspanderer løbende til nye lande.

Vi holder til på Østerbro med ca. 28 ansatte, og omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere - så du kommer til at indgå i et ungt miljø med højt til loftet.
 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo