arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Copywriter

Lokalebasen.dk søger freelance copywriter

20
feb
2017
Anne-Kathrine Utzon
Elsker du at forfatte tekster, og har du styr på både kommaer og nutidsendelser? Så er det dig, vi søger!
20
feb
2017
Anne-Kathrine Utzon


Lokalebasen.dk er en ung innovativ IT- virksomhed, der formidler erhvervslejemål online i mere end 100 lande. Vi arbejder ambitiøst og kontinuerligt på at udvikle vores forretning, hvilket du som ungarbejder vil være med til.

Som freelance skribent for Lokalebasen.dk tilbyder vi en stor fleksibilitet og fast afregning pr. ord.
 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du enten går i gymnasiet eller på handelsskolen, hvor fagene kommunikation og dansk er blandt dine stærkeste fag. Du vil blive ansat som freelancer og vil derfor selv kunne tilrettelægge dine arbejdstider. Det er derfor vigtigt, at du som person er ansvarsfuld og struktureret og selvfølgelig har en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof.

Opgaverne

Opgaverne består af at skrive skarpe artikler på 200-300 ord inden for emnerne erhverv, investering og kontor. Som en ekstra detalje skal artiklerne tilpasses inden for mange forskellige SEO-emner.

SEO står for Search Engine Optimization, hvilket betyder, at du udover emnet også vil få nogle keywords, der skal indgå i artiklerne. I forhold til emnerne hjælper vi dig selvfølgelig i gang med nogle oplæg og giver dig derudover en guide til, hvor og hvordan du kan finde relevante informationer.

Såfremt kvaliteten og samarbejdet lever op til begges ønsker og behov, vil der udover SEO-artiklerne desuden også være mulighed for andre tekstopgaver.

Lønnen afregnes per ord og forhandles individuelt i forhold til kompetencer. Alt efter kvalitet og erfaring giver vi mellem 30-40 øre pr. ord.

 

Hvad skal du gøre?

Hvis det kribler i fingrene, og du synes, at det lyder som nogle interessante opgaver, så send en ansøgning til Freelance Koordinator Miel Pedersen på mp@lokalebasen.dk vedhæft gerne en tekst, som du har skrevet.Om Lokalebasen.dk / MatchOffice

Lokalebasen.dk, der i udlandet hedder MatchOffice, er en online platform, der formidler erhvervslokaler i mere end 100 lande. Vi arbejder konstant på at udvikle forretningen og ekspanderer løbende til nye lande.

Vi holder til på Østerbro med ca. 28 ansatte, og omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere - så du kommer til at indgå i et ungt miljø med højt til loftet.
 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.