arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Stillingen er besat v2 reduced

Lokalebasen.dk søger fuldtids Key Account Managers

28
sep
2017
Jakob Dalhoff
Lokalebasen.dk søger energiske og fremadstræbende sælgere. Er det dig, vi leder efter?
28
sep
2017
Jakob Dalhoff

Vi tilbyder en flad organisation, hvor der ikke er langt fra ord til handling, løbende oplæring i vores produktportefølje samt daglig sparring i forhold til salg og produkter.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har arbejdet i en lignende stilling før. Derudover har du god erfaring med flere af følgende:

  • Telefonsalg
  • Kundeservice
  • Salg generelt

 

Der er tale om en fuldtidsstilling, men med meget fleksibilitet. Du vil kunne arbejde 30-40 timer om ugen – det er op til dig.

Din hverdag vil være præget af meget ansvar og frihed, det er derfor vigtigt, at du har selvdisciplin og kan lede og motivere dig selv. Du vil indgå i et team, hvor I naturligvis vil inspirere og motivere hinanden. Hver dag vil der være en salgskonkurrence.

Der er god provisionsordning – pt. ligger vores sælgere på 1.500-2.500 kr. om dagen. Der er intet loft for den daglige eller månedlige provision.

Vi er også fleksible vedr. jobstart – det kan være nu eller om en måned.

 

Om Lokalebasen.dk

På Østerbro holder vi til i et stort, lyst og åbent kontormiljø. Vi sidder dagligt ca. 20 medarbejdere på kontoret, hvor halvdelen er studiemedarbejdere. Vi operer internationalt under navnet MatchOffice i mere end 100 lande og har tilmed kontor i henholdsvis Ukraine og Finland. 

For yderligere oplysninger kontakt Jakob Dalhoff på jd@lokalebasen.dk / 3945 8555.

Ansøgninger sendes til Frederikke på frw@lokalebasen.dk og vil løbende blive behandlet.

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.