arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Stilling besat

Lokalebasen.dk søger fuldtids UX/UI Designer

11
sep
2017
Jakob Dalhoff
Har du god forståelse for user experience og flair for digital design? Så er du måske det nye medlem af vores designteam.
11
sep
2017
Jakob Dalhoff

Lokalebasen.dk er en ung, innovativ IT- virksomhed, der formidler erhvervslejemål online i Danmark. Internationalt opererer vi under navnet MatchOffice i mere end 100 lande. 

 

11/9-2017 - Vi arbejder ambitiøst og kontinuerligt på at optimere vores brugeroplevelse på alle platforme samt styrke vores brand visuelt, kommunikativt og visionært. Da vi ekspanderer kraftigt, søger vi derfor en designer på fuldtid til at indgå i vores designteam, der primært arbejder med UX og interaktionsdesign, men også diverse grafiske produktioner samt arbejdsopgaver inden for motion design og 3D.

Du kommer til at indgå i et ungt kreativt miljø, i et tæt samarbejde med vores Lead UX/UI Designer og developer team. Du vil derved få ansvar, udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg på den visuelle identitet i en virksomhed under hastig udvikling, med et team og kreativt miljø, hvor der er højt til loftet.

Arbejdstiden er fuldtid og ligger fleksibelt i tidsrummet 8-17. 

 

Vi ønsker af dig:

 • At du kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • At du har erfaring med digital & grafisk design (heri cross-platform og print design)
 • At du har forståelse for brugervenlighed
 • At du har en basisforståelse for front-end
 • Bruger af Adobe Creative Cloud: Photoshop, Illustrator og InDesign
 • En fordel, men ikke et krav: Sketch, Axure, InVision, After Effects og Animate


Dine arbejdsområder og ansvar vil omfatte:

 • Interaktionsdesign – digital cross-platform interface design og optimering
 • User experience - informationsarkitektur, user flow, wireframing, protoyping, usability etc.
 • Grafisk design til print, kampagner, offline materialer, infographics, div. ad hoc etc.
 • Branding, konceptudvikling og idegenerering
 • Motion design og online marketing


Vi kan tilbyde:

 • En enestående karrieremulighed
 • Professionel sparring og faglig udvikling
 • En fremtrædende plads i designteamet med mulighed for egne ansvarsområder
 • Et ungt og socialt arbejdsmiljø
 • En plads i en virksomhed i rivende udvikling

 

Om Lokalebasen.dk / MatchOffice på Østerbro

På Østerbro holder vi til i et stort, lyst åbent kontormiljø. Vi sidder dagligt ca. 20 medarbejdere på kontoret, hvor halvdelen er studiemedarbejdere. Vi operer internationalt under navnet MatchOffice i mere end 100 lande og har tilmed kontor i henholdsvis Ukraine og Finland.

Send din ansøgning til Caroline Lehmann Nelson på cln@lokalebasen.dk / tlf. 70200814. Vedlæg dit portfolio (URL eller eksempler), CV og ansøgning.

Vi vil løbende indkalde til samtaler med ansættelse hurtigst muligt.


<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.