arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Udviklere

Lokalebasen.dk søger to nye webudviklere - OBS! Begge stillinger er BESAT

25
jun
2012
Steen Uno
Lokalebasen.dk A/S, etableret 2008, er en mindre dansk, innovativ virksomhed. Vi beskæftiger os med udlejning af erhvervslejemål i Danmark via vores online portal. Vi arbejder p.t. målrettet på at etablere os i en række europæiske lande og har desuden en række spændende idéer i pipeline. Vi søger derfor to udviklere til opgaverne. Den ene i en fuldtidsstilling – den anden som fleksibelt studiejob.
25
jun
2012
Steen Uno

Jobopslag: Lokalebasen.dk søger to Junior Ruby on Rails webudviklere

Lokalebasen.dk A/S, etableret 2008, er en mindre dansk, innovativ virksomhed. Vi beskæftiger os med udlejning af erhvervslejemål i Danmark via vores online portal. Vi arbejder p.t. målrettet på at etablere os i en række europæiske lande og har desuden en række spændende idéer i pipeline. Vi søger derfor to udviklere til opgaverne. Den ene i en fuldtidsstilling – den anden som fleksibelt studiejob.

Faglige kvalifikationer

Du er struktureret og kvalitetsbevidst i din tilgang til udvikling med henblik på at give slutbrugeren den bedst mulige oplevelse. I begge stillinger forventer vi, at du har erfaring med webudvikling. Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med Ruby on Rails, men det er ikke et krav. Er du grundlæggende en dygtig programmør, og brænder du for dit fag, så lærer vi dig sproget og teknologien.

Vi tilbyder

Et fuldtidsjob/fleksibelt studiejob med masser af forskelligartede opgaver og store udfordringer.

Du vil være med i alle projektets faser og komme til at berøre alt fra analyse, udvikling – herunder også integration med andre systemer – til test og deployment. Du vil komme til at arbejde med nogle yderst kompetente konsulenter, som er blandt de bedste Ruby udviklere i Danmark. Vi har en arbejdsplads, hvor alle er engagerede i produktet og arbejder som et hold.

Du tilbydes en yderst konkurrencedygtig løn – selvfølgelig efter kvalifikationer – og en bonusordning vil være en del af den samlede pakke.

Vi holder til i behagelige omgivelser på Strandvejen i Hellerup – sammen med vores to søstervirksomheder – der tilsammen huser 15 medarbejdere. Der er mulighed for frokostordning.

Kontakt

Tiltrædelse kan ske straks, så send hurtigst mulig din ansøgning til ss@lokalebasen.dk samt til kj@lokalebasen.dk og husk at angive, om du søger fuldtidsstillingen eller studiejobbet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Kasper Staal Jørgensen på ovenstående mail eller på tlf. 2625 6667.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.