arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Anne kathrine

Lokalebasen.dk udvider sin kommunikationsafdeling

24
okt
2014
Steen Uno
Danmarks store udlejningsportal for ledige erhvervslejemål udvider sit kommunikationsteam med den 23-årige studiemedarbejder og kommunikationsstuderende Anne-Kathrine Utzon.
24
okt
2014
Steen Uno


Lokalebasen.dk A/S ekspanderer på ny og har i efteråret opgraderet sin daglige in- og eksterne kommunikationsflade med endnu en medarbejder.

23-årige Anne-Kathrine Utzon, der til daglig læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup og er på nu andet år af sin professionsbachelor, skal assistere med at producere endnu flere ord til og om den travle, danske digitale udlejningsvirksomhed.

"Jeg kommer fra en praktikstilling hos DONG Energy, hvor jeg som led i min uddannelse arbejdede seks måneder i selskabets interne og online-kommunikationsafdeling.

Her på Lokalebasen glæder jeg mig meget til at kunne følge op og kaste mig over en bred vifte af udfordrende kommunikative og journalistiske opgaver," siger Anne-Kathrine Utzon, der på Lokalebasen.dk blandt meget andet skal holde de sociale medier samt blogs m.v. i korteste snor.

Af sine tidligere kolleger i DONG Energy fik hun kælenavnet ´AKHD´, fordi hun er fuld af energi og elsker at lægge sig i selen som - nåja, arbejdshest.

Som videnshungrende døgnet rundt er hendes favorit-apps Berlingske og DR nyheder.

"Jeg ser frem til at kunne bidrage med mine kreative og kommunikative færdigheder. Jeg elsker at tænke i anderledes måder at gribe tingene an på, og jeg ser frem til at sætte mit præg på kommunikationen hos Lokalebasen.dk," siger Anne-Kathrine Utzon.

     

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.