Lokalebasen.dks direktør initiativtager til ukrainsk laserlys-demonstration på Østerbro

Lokalebasen.dks direktør initiativtager til ukrainsk laserlys-demonstration på Østerbro

24
aug
2022
Steen Uno
I få øjeblikke lå den russiske ambassade i Kristianiagade på Østerbro badet i blåt og gult laserlys, inden politiet foranledigede de ukrainske farver flyttet hen på nabobygningen. Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff var initiativtager til den kulørte happening.
24
aug
2022
Steen Uno


Ceo hos Lokalebasen.dk og MarchOffice Jakob Dalhoff med daglig bopæl i den vestukrainske by Lviv havde indtil flere fingre med i spillet, da Foreningen af ukrainere i Danmark markerede Ukraines uafhængighedsdag med demonstration, der sluttede foran den russiske ambassade på Østerbro.

Her blev ambassadens facade i få minutter lyst op i gult og blåt, før ordensmagten beorderede laserlyset flyttet bort fra bygningenb.

Laserbelysningen var et spektakulært indslag, som Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff var en af de fremmeste initiativtagere til, og som bl.a. opnåede live-omtale i TV2 News.

"Vores lystekniker kom uheldigvis "til" at rette lysstrålerne mod den russiske ambassadebygning, men det var de tilstedeværende politibetjente dog ikke særlig tilfredse med. De kom straks ilende og befalede laserlyset stoppet.

Desværre havde pressen dog nået at få de centrale billeder af vores happening ...," siger Jakob Dalhoff, der fra sin base i Lviv er uhyre aktiv med initiativer, der bidrager til at lindre smerterne hos de hårdt krisramte ukrainere.


Se indslag fra laserlys-happeningen foran den russiske ambassade:

 

 

Læs også:
Nyheder.tv2.dk: Ukrainere i Danmark takker for gæstfriheden på mærkedag

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo