arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhed foto joe pine

Lokalebasen inviterer til eksklusivt seminar

01
jul
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen.dk A/S har fået en sjælden mulighed for at inviterer kunder og samarbejdspartnere til et eksklusivt Masterclass-seminar med oplevelses-økonomiens grundlægger, den amerikanske management-ekspert, Joe Pine
01
jul
2015
Anne-Kathrine Utzon

 

 

Workshoppen med den internationalt anerkendte forfatter, foredragsholder og management-rådgiver for USAs Fortune 500-virksomheder og iværksættere, finder sted mandag 19. oktober kl. 10-17 i Amsterdam.

“Vi har været så heldige, at kunne hente Joe Pine til Europa, hvor han vil præsentere os for et eksklusivt program. Dagens indhold vil være skræddersyet til ejere og ledere af kontorhoteller og lign. virksomheder fra ejendomsbranchen.

"Vi arrangerer dette unikke seminar i samarbejde med vores søstervirksomhed MatchOffice, som løbende har bragt spændende interviews med ham” siger Jakob Dalhoff, adm. direktør hos Lokalebasen.dk.

Det her vil du få viden omkring:

Joe deler sin viden om, hvordan du kan skabe unikke og individuelle oplevelser for kunden. Hans kollega, fremtidsforsker og oplevelsesekspert Laila Pawlak, vil guide deltagerne igennem en workshop omkring fremtidens oplevelsesøkonomi, hvor du bl.a. vil blive klogere på:

• Hvordan du kan differentiere dig i forhold til konkurrenterne i branchen

• Hvordan du kan sikre din virksomhed i fremtiden

• Hvordan du kan få din virksomhed til at vækste

 

På workshoppen vil du får nogle meget konkrete og brugbare værktøjer, som relaterer sig specifikt til kontorhotelbranchen. Vi har valgt at begrænse deltagerantallet, fordi vi gerne vil sikre, at vores publikum kan få mulighed for at komme i direkte dialog med den store amerikanske personlighed, ” siger Jakob Dalhoff.

Joe Pine fik sit personlige gennembrud med bogen ”The Experience Economy” (1999) og fulgte siden op med endnu to bestsellere, ”Authenticity” (2007) og senest ”Infinite Possibility” fra 2011

 

Læs mere om Lokalebasen.dks eksklusive masterclass-seminar med Joe Pine

* Deltagerpris for det eksklusive seminar d. 19. oktober i Amsterdam er 249 € ved tilmelding inden d. 15. juli.

Herefter 349 €. Tilmelding til efterfølgende netværksmiddag: 69 €.

 

Tilmeld dig her!

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.