arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhed 07.04

Lokalebasen/MatchOffice indtager Finland

08
apr
2016
Steen Uno
Lokalebasen.dk, der i sidste uge konstituerede sin ny bestyrelse (foto), har ved indgangen til april indledt en målrettet kampagne for - i regi af sit internationale selskab MatchOffice - at slå rod samt manifestere sig på det finske erhvervsudlejningsmarked.
08
apr
2016
Steen UnoLokalbasen.dk alias MatchOffice´s stort anlagte, finske PR- og image-kampagne indebærer blandt andet, at CEO Jakob Dalhoff (foto, næstyderst t.h.) har prioriteret at slå sig ned i og arbejde fra Helsingfors hele april måned ud.

"For tre år siden lancerede vi Lokalbasen.se på det svenske udlejningsmarked, og vi erfarede hurtigt, at det nu en gang tager sin tid at bygge en udlejningsportal og et brand som vores op på et udenlandsk marked.

Derfor har vi denne gang valgt at gøre en ekstra intensiveret indsats og få en fornemmelse af vores ny finske marked ved simpelt hen selv at være tilstede samt synlige på det," siger Jakob Dalhoff.

Han ankom således allerede i søndags til Helsingfors med aftaler for de næste fire uger og indledte straks mandag morgen sine første møder med forhåbentlig kommende finske samarbejdspartnere.

"Jeg synes, at Lokalebasen.dk alias MatchOffice allerede har fået en lovende entré her i Finland - blot kunne vejret heroppe godt være en anelse bedre ...," rapporterer en optimistisk Jakob Dalhoff.


MIPIM-succes

Inden afrejsen til sit månedlange imagefremstød i Finland kunne Lokalebasen.dks direktør notere sig for andre lovende resultater af Lokalebasen.dk/MatchOffice´s aktive tilstede-værelse på forårets MIPIM-messe i sydfranske Cannes.

"Vi oplevede meget stor interesse for især vores virtuelle nyhed, og det vil vi arbejde videre med herhjemme," siger Jakob Dalhoff, der havde bragt udstyr med sig til Cannes, så han kunne demonstrere interessante virtuelle ture rundt i et kontorlokale.

"Produktet minder om det, man kender fra Google Street View - blot indendørs og gør det let at opleve for eksempel et kontorhotel i et andet land, inden man vælger at leje sig ind.

Indtil videre er udstyret stadig så nyt, at mange får en veritabel wauw-effekt, når de prøver det," siger Jakob Dalhoff. ●


Læs mere om MIPIM 2016 i EstateMedias store aktuelle reportage fra Cannes
 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.