arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhed42a reduced

Lokalebasen og MatchOffice inviterer til housewarming

13
okt
2014
Jakob Dalhoff
I sommer flyttede Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål fra sit hidtidige Hellerup-domicil på Strandvejen til større lokaler på ydre Østerbro - nu kalder Lokalebasen.dk og søstervirksomheden MatchOffice til housewarming på den fælles nyindrettede kontorbase.
13
okt
2014
Jakob Dalhoff

 

De sidste nye kontormøbler er på plads og i orden, alle vægge og lofter blændende hvide - derfor er tiden nu inde til at indvie Lokalebasen og MatchOffice´s s ny lækre fællesdomicil i Æbeløgade 4 på Østerbro i København.

"Der er virkelig sket kolossal meget, siden vi sidst på foråret overtog vores nye lokaler eller lokale bør jeg nok sige, for vi ønskede jo netop at få ét stort råt lokale, som vi selv kunne gå i gang med at forme og skræddersy til præcis vores behov.

Det arbejdsrum har vi fået nu, og vi er allesammen både begejstrede og imponerede over det utrolig smukke resultat.

Derfor glæder vi os til at vise vores ny flotte hovedsæde frem for alle husets venner, vores kunder, samarbejdspartnere og øvrige forretningsmæssige forbindelser med flere," siger Lokalebasen.dks adm. direktør, Jakob Dalhoff.

Lokalebasen.dk og MatchOffice indbyder således til officiel indvielse af det virksomhedsdomicil og

Housewarming
torsdag 6. november 2014, kl. 14.30-17.00

i Æbeløgade 4, 1.sal, 2100 Kbh.


Jakob Dalhoff lover, at dagens gæster også vil få en rundvisning på ejendommens spændende citylandbrug på den åbne tagterrasse, hvor taglandbruget ØsterGro dyrker grøntsager, holder bistader og kaglende høns med mere.

PS! Det vil lette arrangementet, hvis gæster på forhånd tilmelder sig på info@lokalebasen.dk, info@matchoffice.com eller på tlf. 7020 0814.

Se og print evt. invitationen til Lokalebasen.dk og MatchOffice´s housewarming      

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.