arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Big herlev

Mest læste artikel på Lokalebasen.dk: Storcenter med butikslokaler i str. XX-large

14
mar
2017
Anne-Kathrine Utzon
Siden oktober 2015 har storkøbenhavnske forbrugere kunne glæde sig over centret BIG Shopping Herlev, der rummer godt 16 butikker - størstedelen af dem i størrelse XX-large...
14
mar
2017
Anne-Kathrine Utzon

 Lokalebasen.dks online magasin NINEtoFIVE har tidligere bragt en artikel om BIG Shopping Herlev, der i oktober 2015 slog dørene op og gav shoppingslystne borgere stor mulighed for at fylde indkøbsposerne i XX-large butikker. 

Nyheden om Herlevs shoppingperle vakte stor interesse og er hidtil den mest læste artikel på Lokalebasen.dk. Derfor tager vi nu et kig på, hvad der er sket siden overvældende åbning i 2015, der skabte overskrifter og et fremmøde på mellem 50.000 og 100.000 borgere, hvor flere sågar lå i kø flere dage op til åbningen for at få fingrene i de mest fristende tilbud. 

Allerede inden den officielle åbning var BIG shopping Herlev en succeshistorie og kunne dokumentere en udlejningsprocent på 97 med lejere, der talte store giganter som Føtex, H&M, Elgiganten, Jysk, Power og Nike. 

I maj 2016 - godt otte måneder efter åbningen - solgte NREP det i alt 45.705 kvm. store shoppingcenter til 1,1 milliard til den amerikanskejede kapitalforvalter CBRE Global Investment Partners og Portus Retail, oplyser Estate Media. 

Big Shopping Herlev oplever stadig stor succes, og mange besøger dagligt det gigantiske shoppingcenter, der foruden butikker i størrelse XX-large kan byde på populære café-kæder som Bones og Dalle Valle og landets mest luksuriøse biograf BIG BIO, hvor biografgængere, som det eneste sted i Danmark, kan slå sig ned i elektrisk styrede læderbetrukket luksussæder, der kan justeres til både oprejst og liggende position. 

 

Læs den oprindelige artikel her: 

BIG Shopping Herlev bliver med sine 44.000 kvadratmeter ikke blot et af Danmarks arealmæssigt største indkøbscentre.

Det ny shoppingcenter på DISAs gamle grund i Herlev Hovedgade tæt op ad Motorring 3 vil også huse nogle af landets største butiksenheder, der hver især bliver tre-fire gange så store som i et traditionelt dansk storcenter.

Her halvanden måned før åbningen er alle butikskvadratmeter på nær et enkelt lejemål forlængst afsat til velkendte butikskæder som Føtex, Silvan, Elgiganten, Harald Nyborg, Netto, Sportsmaster, Jysk, H&M, Idemøbler, den ny elektronik kæde POWER med flere.

Herudover vil BIG Shopping Herlev friste børnefamilier m. fl. med Leo´s  Legeland, BIG Bio med fem sale samt spisestederne Bones, Max Burger, Café Dalle Valle og Café A.


Indeklima, trivsel og lavforbrug

"BIG Shopping bliver bogstavelig talt et tilbud for hele familien. Centret er desuden designet sådan, at kunderne får optimalt overblik over butikkernes beliggenhed fra det øjeblik, de kører ind på parkeringspladsen," siger Henrik Andersen, udviklingsdirektør hos NPV A/S.

Ud over BIG Shopping Herlev står NPV bag udviklingen af en række kontorejendomme, hoteller og andre erhvervsejendomme - herunder den forestående ombygning og indretning af Danmarks Akvariums tidligere bygning i Charlottenlund.


Det ny storcenter, der bliver en skarp konkurrent til den storkøbenhavnske bydels etablerede indkøbscenter Herlev Bymidte Butikscenter, vil ud den lokale kundekreds satse på at tiltrække fremtidige kunder med bopæl inden for en halv times kørsel.

"Vi sigter efter, at BIG Shopping inden for en kortere tidsramme vil nå et besøgstal på tre millioner kunder om året," siger Henrik Andersen.


Shoppingcentre på vej

Uden for Herlev er en lang række øvrige shoppingcentre netop nu i støbeskeen enten som nyopførelser eller i form af udvidelser.

I foråret blev Frederiksberg Centret, nu FRBC Shopping, udvidet med endnu en butiksetage og 10.000 m² til et samlet salgsareal på nu 29.000 m².


I august åbnede Skandinaviens arealmæssigt største butikscentre, Fields i Ørestad på 115.000 m², sin nye biograf med 9 sale og 1.500 sæder.

Og inden for de næste år vil bl.a. disse nye storcentre åbne dørene: Design Outlet Center i Billund, Citycenter BROEN i Esbjerg, Galleri A i Vanløse og Viva i Odense.

Aktuelt tæller storcentret Emporia i Malmø med sine godt 200 butikker (93.000 m²) som Nordens største shoppingcenter - men kun indtil 12. november, hvor Mall of Scandinavia i Stockholm-forstaden Solna indvier sine 101.000 splinternye kvadratmeter med 230 butikker incl. 23 caféer og restauranter. ●

 

Leder du efter et butikslokale i BIG Shopping Herlev? 
Find ledige butikslokaler i BIG


Læs mere her om BIG Shopping Herlev:

Her åbner hovedstadsområdets nye store shoppingcenter

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.