arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Uge 26 kasi jesper nielsen reduced

Middelhavs-kontor med endeløse udsigter

22
jun
2015
Steen Uno
På en bjerghylde med et kig direkte ned i Mallorcas mondæne marina Portal Nous og med panorama-vue ud over Middelhavet sidder Kasi-Jesper Nielsen på sit hjemmekontor og får friske idéer til sit nyeste livsværk, smykkekoncernen Endless Jewelry.
22
jun
2015
Steen Uno

 


Han er en af det seneste tiårs mest farverige danske erhvervs-entreprenører og profiler -
netop nu er super-iværksætteren Jesper Nielsen fra sin eksklusive udkigspost på Mallorca
i fuld gang med at rulle sit ny smykkekoncept Endless Jewelry ud world wide.

I årene 2005-10 opbyggede og eksponerede Jesper Nielsen i regi af KasiGroup det danske
smykkefirma Pandora på det tysksprogede marked - og med eksplosiv succes.

Efter et kontroversielt brud med Pandora, hvor Kasi-Group i 2010 endte med at blive købt
ud for et trecifret millionbeløb, scorede den entreprenante danske erhvervsprofil fornyet
fokus ved at opbygge et af verdens bedste håndboldhold, AG København.       

I 2013 stiftede Jesper Nielsen sin ny smykkesatsning Endless Jewelry, som nu aktuelt har
etableret sig med 3.500 forhandlere i 21 lande over hele verden.

      Med sin sikre sans for PR, markedsføring og eksponering leverede
      Kasi-Jesper et scoop, da han sidste år indgik et partnerskab med
      den amerikanske megastar Jennifer Lopez.

      Endless Jewelry varetager således i dag salget af J-LO´s smykke-
      kollektioner både både i USA og resten af verden.  

      Netop nu sidder Jesper Nielsen og skuer ud over Palma-bugten -
      efter nye tiltag og visioner for sit endeløse smykkeeventyr ... ●

 My office is my castle …?
"Nu hedder huset her på Mallorca, hvor jeg har mit eneste kontor, jo faktisk Endless Castle, så det er i hvert fald passende i dette tilfælde. Jeg er der dog ikke særligt meget, da jeg bruger langt de fleste af mine vågne timer på at besøge kunder, partnere, mulige kunder, vores kontorer, salgsfolk og alverdens interessenter. Mine forretning-er, kunder og medarbejdere lever af energi og lyst – det får man ikke, hvis man sidder bag sit skrivebord og gør det tíl sin borg."

Vigtige ting - personlige yndlingsting, gadgets og musts - når du skal indrette et nyt kontor?
"Mit pas, mit kreditkort og min telefon. Det er essentielt for mig, men til gengæld behøver jeg ikke meget andet ..."

Den bedste tid på dit kontor?
"Jeg elsker at være på Mallorca og udnytter tiden der absolut bedst mulig. Vi har stort set altid besøg af kunder, som er på træningsweekend i hold på op til 70 ad gangen - vores sælgere, country managers eller andre i ”familien”. Men uanset hvor højt jeg elsker energien i forretningen, er min bedste tid i huset, når vi en sjælden gang er private og bare kan være os selv. Endless Castle ligger helt ud til vandet og rummer en ro, som jeg ellers ikke oplever."

De bedste/største beslutninger, som du har truffet på dit kontor?
"At skabe Endless Jewelry, at gå efter en aftale med Jennifer Lopez, der både er vores marketing-ambassadør og co-designer af sine egne Endless-smykker, at tage beslutningen om at blive et verdensbrand samt at købe min Lamborghini Aventador. Det sidste er faktisk også en forretningsbeslutning, for den er på alle måder et samtaleemne, som alle forholder sig til, og man gør nu en gang bedst forretning, når man også kan tale om andre ting end forretningen selv."

Sjoveste oplevelser på dit kontor?
"Jam´, det tør jeg slet ikke fortælle offentligt ...! Men fordi vi konstant holder sammenkomster, træningsweekends og fester i huset, kunne jeg blot tage en kalender frem og tage weekenderne én for en. Det er så vigtigt, at der er god energi hos dine kunder, medarbejdere, ledere, partnere og alle andre, og det kan jeg love dig for, der er, når vi samles ”på kontoret”. Vi har ofte mere end 50 spisende gæster på terrassen, og der er altid en fantastisk stemning i aftensolen og senere. Heldigvis vil min nabo ikke længere have, at vi spiller musik efter klokken halv tolv, så i dag er der blevet skruet lidt ned for de allerskøreste indslag ..."

Når du lukker døren til dit kontor, …?
"Så træder jeg ind på mit ”rigtige” kontor, som er flyet til et af vores markeder. Jeg arbejder rigtig godt, når jeg rejser, og får svaret alle mails og forberedt de kommende møder." ●


Læs mere her om Kasi-Jesper Nielsen og Endless Jewelry:
Manden vi kaldte Kasi-Jesper, Berlingske Business 28. dec. 2014

  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.