Møderummets comeback - inden for murene samt ude i byen

Møderummets comeback - inden for murene samt ude i byen

22
dec
2021
Steen Uno
Gennem halvandet år efterlod pandemien alverdens mødelokaler gabende tomme. Nu fyldes de langsomt, men sikkert igen med medarbejdere, der har savnet deres virksomheds sociale faglige forum og fysiske samlingssted.
22
dec
2021
Steen Uno

 

 

 

 

 
I årtier har mødelokalet været den moderne virksomheds centrale hjertekammer - dér hvor nye idéer, projekter, planer, ja, hvor firmaets daglige bevægelser og udvikling bliver vendt, drøftet, vurderet, besluttet.   

Netop nu hvor globale virksomheder har genåbnet deres kontorer og nu fokuserer på deres nye hybride workflows, er det samtidig blevet tid til at gentænke firmaets tilgang til de fremtidige møder, herunder mødelokaler og faciliteter.

Halvandet år med videomøder, online-konferencer, medarbejdermøder på Teams, Zoom etc. har allerede disrupted og teknologisk forandret firmaets klassiske mødelokale for altid.

Fremtidens møderum vil derfor uvilkårlig udvikle sig til en blanding af fysiske face-to-face sammenkomster og skiftende virtuelle mødeformer.    


Ude i byen 

Sideløbende med virksomheders teknologiske opgraderinger af deres interne møderum har firmaer i skyggen af covid-nedlukning vist voksende interesse for at booke tidssvarende mødefaciliteter ude i byen.  

Aldrig har udbuddet af moderne, professionelle og it-topudstyrede mødefaciliteter været større blandt coworking og kontorfællesskaber, hoteller og andre udbydere.      

Magasinet NINEtoFIVE har udvalgt disse af en række spændende, attraktive mødelokaler, som netop nu kan bookes via Lokalebasen.dk:

 

 

Kalvebod Brygge 57, 1560 København V

Attraktive lokaler til møder og/eller konferencer i CinemaxX København: 14 sale er fordelt på tre etager, som alle har rummelige foyer-områder, der egner sig til både loungeområder, spisning, messeudstilling - eller f.eks. ekstra plads til kreative outbreak sessions.

● Formiddagsseminar/-møde uden forplejning (2,5 timer) fra 100,- ex moms pr. deltager
● Halvdagskonference/-møde inkl. forplejning (4 timer) fra 299,- ex moms pr. deltager
● Heldagskonference/-møde inkl. forplejning (8 timer) fra 399,- ex moms pr. deltager

Bestil info-materiale om mødelokalerne 

 

 

Rådhuspladsen 16, 1550 København V

Vi tilbyder nogle af byens flotteste mødelokaler, der kan lejes på time- eller dagsbasis afhængigt af behov og med plads til op til 30 personer, projektor, videokonference og andet mødeudstyr, alarmsystem, veludstyret tekøkken og mulighed for catering med videre.

● Mødelokaler fra 740 kr./time/ex moms 

Bestil info-materiale med priser på mødelokalerne

 

 

Ørestads Boulevard 73, 2300 København S

Velbeliggende professionelle mødelokaler til firmaets næste uddannelseskursus, udviklingsprojekt, medarbejderdag etc. Winghouse er et full-service businesscenter med alle tænkelige bekvemmeligheder som fælles reception, mødelokaler, restaurant og en stemningsfyldt gårdhave.   

● Mødelokaler fra 295 kr./time/ex moms 

Bestil info-materiale om mødelokalerne

 

 

Terminal 3, Københavns Lufthavn, 2770 Kastrup

Otte lyse mødelokaler med kapacitet til op til 30-50 personer med mulighed for workshops m.v. og med den smukkeste udsigt over Øresund med broen til Sverige. Mødegæster har samtidig adgang til  balconview ud over hele Terminal 3 ankomstområdet.

● Mødelokaler fra 723 kr./time/ex moms

Bestil info-materiale om mødelokalerne

 

  

Strandvejen 60, 2900 Hellerup

Centralt beliggende mødelokaler i smukke omgivelser i Hellerup ved Tuborg Havn, fuldt udstyrede samt indrettede med designermøbler, projektor, videokonferenceudstyr og med mulighed for at tilbyde lækker catering. It-sikkerhedssystem, gæsteparkering m.v..

● Mødelokaler fra 740 kr./time/ex moms

Bestil info-materiale om mødelokalerne

 

 

Engvej 171, 2300 København S

23 mødelokaler til helt op til 400 gæster, alle rum med trådløst internet og førsteklasses AV-udstyr. Ideel belggenhed tæt på lufthavnen, få hundrede meter fra Amager Strandpark og 10 min. kørsel til Københavns Centrum. Professionelt eventpersonale.    

● Dagmøde 650 kr./ex moms
● Kursusdøgn 1.930 kr./ex moms

Bestil info-materiale om mødelokalerne

 

 

Ny Carlsberg Vej 80, 1760 Carlsberg Byen

Attraktive mødelokaler i nyopført kontorhotel i Carlsberg Byen indrettet i den nye multifunktionelle Købke Hus-bygning med mange lyse og åbne områder, herunder en fantastisk tagterrasse og med Carlsberg Station blot få minutter borte. Flere caféer og restauranter i området. 

● Mødelokaler fra 295 kr./time/ex moms

Bestil info-materiale om mødelokalerne

 

 

Klampenborgvej 52, 2930 Klampenborg

Smukke mødelokaler i grønne omgivelser til alle events med kapacitet til op til 1.000 gæster. Klampenborg Galopbanes rutinerede event-team står klar til at samarbejde med dig og skræddersy det helt rigtige arrangement præcis efter dine ønsker og behov.

● Mødelokaler fra 645 kr./ex moms

Bestil info-materiale med priser på mødelokalerne

 

 

Gydevang 39-41, 3450 Allerød

Nordsjællands KonferenceCenter tilbyder indbydende lokaler og faciliteter til halv-, heldags- eller gå-hjem-møder, events, konferencer m.v.. i hyggelige eksklusive omgivelser i ejendom med restaurant, fælles loungeområder samt 350 gratis parkeringspladser  

● Dagmøde 545 kr./ex moms
● Halvdagsmøde uden frokost 295 kr./ex moms
● Halvdagsmøde med frokost 475 kr./ex moms
● Gå-hjem-møde - pris afhængig af indhold

Bestil info-materiale med samtlige priser på mødelokalerne

 

 

Ryesgade 8, 8000 Aarhus C

Fire mødelokaler i hjertet af Aarhus med plads til op til 12 personer, alle indrettet i eksklusivt design på internationalt niveau. Vores mødelokaler kan bookes af alle, hvad end I ønsker at holde et dagsmøde, halvdags- eller aftenmøde. Book online med op til 50% på din første booking. 

● Mødelokaler 250-575 kr./incl moms

Bestil info-materiale om mødelokalerne

 

 

Ulbækvej 22B, 8721 Vejle

Arrangér dit møde i 280 år gammel herregårdsbygning i flotte danske natur med udsigt over Vejlefjord, kun 12 min. fra E45, 10 min. fra Hedensted banegård og 20 min. fra Vejle centrum. Vi har plads til 10-75 gæster, evt. flere. Mulighed for personalefest i vores riddersal.

● Priser på mødelokaler: Kontakt udlejer

Bestil info-materiale med priser på mødelokalerne

 

 

Bredgade 45, 7400 Herning

Book mødelokale i Hernings bymidte i travlt inspirerende kontorfællesskab. Loungeområde uden for mødelokaler, mulighed for frokost/forplejning, gratis parkeringspladser. 11 min. gang til Herning Station. Faciliteter for handicappede og gæster med nedsat mobilitet.

● Priser på mødelokaler: Kontakt udlejer     

Bestil info-materiale med priser på mødelokalerne

 

Find flere attraktive mødelokaler i Danmark her

 

 


Læs mere her:
Arthurholm.com: The Meeting Room in the Post Covid era

Inavateonthenet.net: What will the meeting room look like post-Covid?
Viewsonic.com: The future of meetings - making netter meetings matter
Linkedin.com/blog: The offices of the future have arrived — and here’s what they look like

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo