arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Cph markets h je taastrup

Nordeuropas største markedsplads åbner

30
mar
2016
Steen Uno
Lettere forsinket skifter Københavns Grønttorv nu ham og bliver til Copenhagen Markets - Nordeuropas største blomster- og fødevaremarked - med et nyt 69.000 m² stort domicil i Høje-Taastrup.
30
mar
2016
Steen Uno


 

Efter 57 år i Valby og forinden et par hundrede år på Amagertorv, Vimmelskaftet, Højbro Plads og fra 1889 til 1958 permanent på den nuværende Israels Plads er Københavns Engros Grønttorv A/S nu definitiv fortid i Københavns Kommune.

Med sin udflytning til Høje-Taastrup vest for City - med første handelsdag 4. april - vil Copenhagen Markets folde sig ud som Nordeuropas allerstørste engros-markedsplads og distributionscenter for frugt og grønt, blomster med tilbehør samt relaterede fødevarer som kød, fisk etc..

Ud over pladsbehovet var det i særdeleshed de stigende krav til logistik og opdaterede servicefaciliteter, der helt tilbage i 2006 foranledigede KGT A/S til at sætte sin 16 hektar store Valby-grund til salg og købe ny byggegrund på Litauen Allé i Høje-Taastrup.


Stordriftsfordele

Copenhagen Markets´ lejere i Høje-Taastrup vil komme til at nyde godt af en lang række stordriftsfordele: Billigere opvarmning og nedkøling, mindre lageromkostninger, reducerede udgifter til vagtpersonale og rengøring samt billigere transport for de fleste.

Hovedstadens ny store, dynamiske markedsplads baserer sig i to meget lange rektangulære bygninger med et mellemliggende åbent rum, som åbner mulighed for et centralt markedstorv under åben himmel.

 

 

De moderne fleksible markedshaller giver sine lejere en frihøjde på 10 meter under betonbjælerne og i samtlige henseender et bredt mål af funktionalitet.

Copenhagen Markets er tegnet af det danske arkitekltfirma CREO Arkitekter A/S med inspiration i andre af Europas store markeder som Rungis i Paris, Frische Zentrum i Frankfurt og C.A.R. i Rom, der alle har lykkedes med at samle et bredt sortiment af friske fødevareprodukter under samme tag uden for bykernen.


Milliardomsætning

Allerede et helt år før indflytningen var hele 99 procent af første byggeetape blevet udlejet, og udlejningen netop nu for begge etaper har passeret 90 procent.

KGT A/S har mulighed for at udbygge den 220.000 m² store grund - svarende til næsten 30 fodboldbaner - med en fremtidig etape 3 og dermed øge sin markesdsplads med yderligere 30.000 m².

 

 

Copenhagen Markets, der ejes af en ejendomsfond og administreres af Nordic Real Estate Partners, forventer indledningsvis en omsætning på fire mia. kr. samt 400-500 arbejdspladser.

NREP satser på at kunne udvide handlen med frugt og grønt med catering til kantiner, restauranter med mere og sidenhen også med madvarer som kød og fisk.

På den knap 150.000 m² store attraktive grund, som Københavns Grønttorv efterlader sig, vil inden for det næste årti rejse sig bydelen Ny Valby, der skal huse nyopførte boligkarréer, rækkehuse og byhuse, mens det nu næsten forhenværende Grønttorvs kæmpestore handelshaller vil blive omdannet til en grøn kile og bypark. ●

 

Læs mere her om Copenhagen Markets Høje-Taastrup:
Magasinet Byggeri: Nordeuropas største markedsplads

 

 


 

 

 

 

 
 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.