Ny dansk kontorboks desinficerer automatisk for corona og influenza

Ny dansk kontorboks desinficerer automatisk for corona og influenza

14
maj
2021
Steen Uno
Den københavnske virksomhed PhoneAlone har netop lanceret sin nye telefon- og mødeboks, der med dansk udviklet UV-teknologi desinficerer alle overflader for virus og smittespredning i løbet af tre minutter.
14
maj
2021
Steen Uno

  

 

 

 

 
Corona-pandemien og den globale genåbning har gjort office pod´en til stort populært must-have  hit for det åbne kontormiljø over hele verden.

Nu byder den danske virksomhed PhoneAlone ind på det internationale marked med en højaktuel, opsigtsvækkende version af kontorboksen til de genåbnende virksomheder:

En danskdesignet kontorpod med en ligeledes dansk UV-løsning, der automatisk desinficerer boksens indre overflader for virus og bakterier og dermed bidrager til at sikre et sundt arbejdsmiljø fri for covid, influenza og anden smitte.

"Idéen opstod, da vi satte en telefonboks op hos en god gammel bekendt, Efsen UV & EB Technology i Holte. Sammen tog vi fat på at gennemtænke en pod, der kunne eliminere smittespredning af virus og bakterier," siger Joakim Siefert, partner og sales manager hos PhoneAlone.


Corona-gennembrud

Allerede et år før coronakrisens udbrud var Joakim Siefert og hans far Kim Siefert begyndt at producere og afsætte det lille familiefirmas første telefonbokse til danske organisationer og virksomheder.

"Min far har produceret møbler, også kontormøbler, i hele sit liv og udarbejdede en prototype af en boks til kolleger, som han syntes havde brug for lidt ro om ørerne i deres støjende omgivelser," siger Joakim Siefert. 


 Corona-pandemien og den aktuelle globale genåbning har gjort telefonbokse og
office pods til populært ´must-have´ hit for virksomheders åbne kontormiljøer. 
                                                                                                                Fotos: PhoneAlone

 


"Med coronaens udbrud forsvandt både ordrer og kunder. Men så pludselig sidste efterår tog markedet voldsomt fat og fart på ny - med ét ville virksomheder igen have fat i vores telefonboks til deres kontormiljøer.   

For os er der ikke tvivl om, at vores succes med PhoneAlone-boksen især skyldes - vi er jo langtfra alene på markedet - at vi holder strategisk stramt fast i at kunne levere den til abslout laveste pris i Europa og på blot syv arbejdsdage," pointerer Joakim Siefert.  


CE-godkendt

PhoneAlone-boksens CE-certificerede UV-system starter automatisk, når en bruger forlader boksen og lukker døren. Lyscensoren slukker efter fem sekunder, og UV-strålerne begynder at desinficere boksens filtbeklædte overflader.

På mindre end tre minutter er kontorboksen cleanet effektivt for smittefarlig covid-19 og influenzavirus med videre, så næste kontormedarbejder kan tage sikkert og ubekymret plads i den.  

 På tre minutter klarer PhoneAlone-boksens UV-system at desinficere og cleane alle
indre overflader for smittefarlig virus, så kontorets næste bruger kan tage sikkert og
ubekymret plads i boksen.   

 


"Vores telefonboks nedsætter støj med 30 decibel og yder den bedste lydisolering i prisklassen. Den sikrer kontorets brugere den rette ramme for koncentration, øget fokus og produktivitet. 

Ud over pris og brugervenlighed lægger vi vægt på at give vores kunder et kvalitetsprodukt i stilrent dansk design og organiske materialer, og som kan tilpasses og skræddersyes til ethvert kontors behov," siger Joakim Siefert. 


Ny mødeboks

PhoneAlone vil i juni løfte sløret for en storebror til telefonboksen - en mødeboks med plads til fire deltagere, hvor bordpladen kan roteres, så boksen nemt forvandles til to indbydende skrivebords-stationer.

"Alle aktuelle undersøgelser og fageksperter fastslår samstemmende, at fremtidens kontormiljøer vil indrette sig med office pods i mange varierende designs og vidtforskellige udformninger," siger Joakim Siefert. 


 "UV-systemet i vores telefonboks starter automatisk, når en bruger forlader boksen
og lukker døren. På knap tre minutter desinficerer UV-strålerne boksens overflader,"
siger partner Joakim Siefert (t.v.) og Kim Siefert, CEO hos PhoneAlone.

 


"Vi forudser, at kontorboksen er undervejs i en udvikling a la den, hæve-sænke-bordet har taget. For 10-15 år siden var bordet en temmelig kostbar nyhed for de fleste virksomheder, men i dag kan de fås fra et par tusinde kroner og står på de fleste kontorer.

På tilsvarende vis er office pod´en - og i særdeleshed her i post-corona fasen - i fuld gang med at manifestere sig som et vigtigt design og møblement i vores moderne kontormiljø. En interessant udvikling, som vi qua vores knivskarpe prissætning da også selv skubber med til," tilføjer Joakim Siefert.                        

Telefonboksen, der leveres til kantsten i målene h220-b100-d96 cm, koster 19.900 kr., men kan også leases fra 415 kr. pr. måned. PhoneAlone´s banebrydende UV-løsning tilkøbes for 8.900 kr..  ● 

 

 

Læs mere her:
Phonealone.dk: PhoneAlone - dit personlige frirum
Phonealone.dk: Automatisk desinficering med UV-teknologi

Byggeri-arkitektur.dk: Et virus-frit arbejdsmiljø på blot 3 minutter

Cushmanwakefield.com: Office pods popping up 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo