arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Sorthvid

Ny digital designpraktikant til Lokalebasen.dk

30
jan
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen.dk vil i de kommende tre måneder have glæde af Daniel Kranker, der har til opgave at redesigne Lokalebasens backend til gavn for udlejerne.
30
jan
2015
Anne-Kathrine Utzon

Daniel Kranker studerer til daglig Multimediedesign på University College Nordjylland i Aalborg på sit fjerde semester, hvor han blandt andet specialiserer sig i digitale medier og websites.  

For Daniel på 24 år er det Nordjyske landidyl netop skiftet ud med det Københavnske byliv. Bag computeren på Lokalebasens kontor på Østerbro er han nemlig at finde de næste tre måneder som digital designpraktikant. 

”Nu skal jeg i gang med en research proces med dataindsamling, der indebærer interviews med vores udlejere. Derigennem vil jeg finde frem til, hvilke konkrete behov udbyderne har”, siger han og fortsætter: 

”Ud fra det vil jeg lave et nyt design, som skal gøre vores backend mere brugervenlig, som altså er den side vores udlejere benytter. Jeg har derudover til opgave at sørge for, at den visuelle identitet går igen alle steder – både på vores forside og backend. 

Opgaver han vil udføre i tæt samarbejde med Lokalebasens digitale designer Bo Vittrup og Thomas Ringling, som er product owner. 

 

Nye udfordringer

Daniel er for et par måneder siden hjemvendt fra en måned på amerikansk jord, hvor han sammen med sine medstuderende lavede et udkast til en sikkerhedsapp for Lego, der beroede på design og funktionalitet. En app’ der blev taget godt imod. Han ser nu frem til nye udfordringer hos Lokalebasen. 

”Nu skal jeg i gang med at få samlet en masse data. På baggrund af de data glæder jeg mig meget til at skulle tænke i idéer til, hvordan vi kan få implementeret de tiltag, der skal tilgodese vores brugeres behov. 

”Jeg er utrolig glad for den udfordrende opgave, jeg er blevet kastet ud i, og jeg glæder mig til at komme i gang og opnå et godt resultat, som i sidste ende skal skabe mere værdi for udlejerne.

 

Er du udlejer hos Lokalebasen.dk, og har du forslag til forbedringerne på vores backend?
Så er du meget velkommen til at kontakte os på ss@lokalebasen.dk eller 7020 0814. 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.