arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

August story 4

Ny ISO-standard kræver bedre lederskab

12
aug
2015
Steen Uno
Over en million virksomheder og organisationer er i dag certificeret efter verdens mest anvendte standard for kvalitetsledelse, ISO 9001, og det globale erhvervsliv venter opmærksomt på den ny reviderede version, der nu er lige på trapperne.
12
aug
2015
Steen Uno
Siden 1987 har den internationale standardiserings-organisations ISO 9000-serie vokset sig
frem til en position som verdens mest anerkendte managementsystem og kvalitetsstandard
inden for snart sagt alle virksomhedsbrancher og typer.

Serien har skabt en fælles platform og et fælles sprog, når det drejer sig om at definere kva-
litet og kvalitetskrav i virksomheder.

I dette regi definerer ISO 9001 kravene til kvalitetsledelses-systemer og danner grundlag for,
at virksomheder kan levere produkter eller ydelser i en defineret og ensartet kvalitet.

Det globale erhvervsliv har derfor øjnene opmærksomt rettet mod den nye opgraderede ver-
sion af ISO 9001, som gør klar til at udkomme i september.


Strammere risikostyring

Som største annoncerede ændring vil ISO 9001:2015 fremover i højere grad fokusere på virksomhedernes lederskab (leadership) i stedet for som hidtil deres styring (management).

"Procestankegang - hvordan hænger afdelinger og arbejdsgange sammen, og hvor opstår spild og spildtid - og ikke mindst strammere krav til risikostyring lyder bærende    overskrifter for den ny 2015-version af ISO 9001," siger Majbritt Hedemark Hansen, ISO-konsulent og ekspert hos QESH Consult.
                                                                         
"Den ny ISO 9001-version vil kræve en skarpere risikobaseret tankegang hos den enkelte virksomhed: Hvad kan gå galt for os? Risikerer vi at tabe omsætning? Hvad kan vi gøre for at højne vores effektivitet, så det kan ses på bundlinjen?

En ISO-certificering giver rigtig mange af vores mindre og mellemstore virksomheder i Danmark et betydeligt kvalitetsstempel samt et konkurrence-parameter, der gør dem i stand til at åbne døre langt hurtigere.

Den ny ISO 9001:2015 kvalitets-standard vil optimere virksomhedernes kundefokus og sikre bedre beslutningstagen - begge dele er i dag uhyre vigtige elementer i bæredygtig forretningsudvikling," pointerer Majbritt Hedemark Hansen. ●


Læs mere her om om den ny ISO 9001 2015-version:
Dansk Standard: 5 skarpe om ISO 9001
ISO.org: ISO 9001 Quality Management Systems


 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.