arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1b32mjk reduced

NYHED! Lokalebasen.dk vil SÆLGE også

08
maj
2014
Steen Uno
Siden 2009 har Lokalebasen.dk udviklet sig til at blive Danmarks i dag førende online-portal for udlejning af kontor-, lager-/produktions- og butikslejemål – med 65-70 afsluttede lejekontrakter hver måned. Nu udvider Lokalebasen.dk sortimentet til fremover desuden at tilbyde SALG af bruger- og investeringsejendomme.
08
maj
2014
Steen Uno

“Vi har i takt med Lokalebasen.dks udvikling til at være Danmarks i dag førende webportal for udlejning af erhvervslejemål fået talrige forespørgsler om at åbne op for SALG af ejendomme også. Det ønske er vi fra på mandag klar til at honorere,” siger adm. direktør Jakob Dalhoff.

 

NYT! Danmarks udlejningsportal åbner for SALG af bruger- og investeringsejendomme:

Lokalebasen.dk tilbyder GRATIS
salgsannoncering resten af 2014

 

Af Steen Uno

Siden 2009 har Lokalebasen.dk udviklet sig til at blive Danmarks i dag førende online-portal for udlejning af kontor-, lager-/produktions- og butikslejemål – med 65-70 afsluttede lejekontrakter hver måned. Nu udvider Lokalebasen.dk sortimentet til fremover desuden at tilbyde SALG af bruger- og investeringsejendomme.

“Vi har gennem længere tid fået mange forespørgsler på en salgsside, og jeg er rigtig glad for, at vi fra på mandag og fremover kan imødekomme adskillige af vores kunders ønsker.

Muligheden for salg vil afgjort være med til at yderligere styrke Lokalebasen.dks stærke position og synlighed på markedet. Vi mener, at tiden såvel som vores onlineportal nu er moden til, at vi skruer op på konkurrence-parametret og er klar til at tilbyde vores ekspertise i salgssegmentet også," siger Jakob Dalhoff, direktør hos Lokalebasen.dk.

Som introduktionstilbud vil kommende annoncering på Lokalebasen.dk, der handler om salg af lokaler og ejendomme, være gratis i resten af 2014.

Fremtidige salgsrettede annoncer på Lokalebasen.dk vil vise samtlige annoncørens oplysninger: Navn og telefon, fotos, plantegninger samt prospekter af den aktuelle ejendom, der sættes til salg på portalen.

To salgskategorier

Lokalebasen.dk vil fra start operere med disse to kategorier, når sagen drejer sig om salg af ejendomme:

● Salg af brugerejendom – d.v.s. at køberen ønsker at benytte sin ny ejendom til sin egen virksomhed.

● Salg af investeringsejendom – boligudlejnings-ejendomme, kontorejendomme, lager- og produktions-ejendomme, logistikejendomme og butik/retailejendomme.

“Vi føler os overbevist om, at markedet vil tage rigtig godt imod Lokalebasen.dks nye udspil og tilbud, da vi som sagt over en længere periode har mødt stor efterspørgsel blandt vores mange udlejningskunder på netop dette produkt,” siger Jakob Dalhoff.

 

For yderligere info:

Jakob Dalhoff, direktør, Lokalebasen.dk, tlf. 7020 0814

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.