arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Sofia manning topfoto

Nyt feminint kontor med blomster i gammel industribygning

21
jun
2016
Annamaria Lauridsen
Kendt erhvervscoach og iværksætter, Sofia Manning, har netop købt et ældre baggårdshus på Frederiksberg til sin virksomhed, Manning Inspire. I den rå industribygning har hun indrettet sit feminine kontor, hvor hun finder ro, energi og inspiration.
21
jun
2016
Annamaria Lauridsen

  

Annamaria
  

 
Som 23-årig rejste Sofia Manning til USA for at arbejde for selvudviklingseksperten, Tony Robbins.

Sofia Manning coach

Da hun kom hjem 6 år senere, fuld af inspiration, udgav hun sin første bog i 2004 – og derefter udviklede hendes karriere sig med raketfart. Bogen blev en bestseller næsten over night, og kort tid efter startede hun danmarks første coachingvirksomhed, der hurtigt voksede og i dag er landets største.

Virksomheden, Manning Inspire, har nu 10 ansatte og har gennem tiden uddannet over 3.000 coaches.

”I starten troede jeg, at jeg bare skulle være et lille enmandsfirma og bare skulle have mine egne klienter, men sådan er det ikke blevet,” fortæller Sofia Manning smilende. 

”Det var jo en fantastisk gave, den bog og den rejse til USA gav mig,” fortsætter hun. 

 

At være kvindelig iværksætter

Som kvindelig iværksætter har Sofia Manning mødt både fordele og ulemper. Fordelene er blandt andet, at man har nemt ved at komme ind i powerfulde netværk, fordi der ikke er så mange kvinder, fortæller hun og tilføjer:

”Jeg har fået utrolig meget hjælp, fordi folk har været positivt overraskede og interesserede. Så jeg vil sige til andre kvinder: bare gør det! Der er masser af hjælp at hente. Det er ikke sådan en lukket klub.” 

Ulemperne har dog været, at hun har savnet flere kvindelige rollemodeller og har oplevet, at man som kvindelig iværksætter kan blive skudt nogle ting i skoene.

”Nu arbejder jeg jo - som alle iværksættere - meget og oplever tit at blive spurgt ’Hvad så med børnene?’. Altså, surprise dem har jeg jo selvfølgelig taget mig af,” siger hun smilende. 

”Det er naturligvis helt i orden, at de spørger, men det ville man jo aldrig spørge en mand om, vel? Som kvindelig iværksætter med børn kan det godt blive fremstillet, som om ens arbejde går ud over børnene - som er man en ravnemor. Det irriterer mig lidt.” 

Sofia Manning oplever også, at der kan være forskel på mænd og kvinders forretningsstil:

”Nu kan jeg jo selvfølgelig ikke kigge ind i andres forretning og se, hvordan de driver den. Men jeg kan godt have et indtryk af, at min måde at drive forretning på måske er lidt mere intuitiv end mine mandlige kollegaers,” siger hun.

 

Et hus med sjæl og charme

I år har Sofia Manning udlevet sin årelang drøm om at købe et centralt, roligt kursushus med ’højt til loftet’, der skal give en mere helstøbt oplevelse for kursisterne. 

”Det bliver et kursushus, hvor vi har mulighed for at integrere foredrag med yoga om morgenen, introduktionsarrangementer og kortere forløb og meget mere. Og så får vi også en café, så det bliver et mere åbent hus,” fortæller hun. 

Kontor

”Det har været en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse – lidt for tidligt faktisk. Det skulle egentligt først have været om nogle år, men sådan er det jo, når man bliver forelsket i noget - så må man jo slå til,” griner hun. 

Det var vigtigt for hende, at huset havde sjæl og charme og ikke kun var funktionelt. Valget faldt derfor på en charmerende, tidligere industribygning i en grøn baggård på Frederiksberg, og bygningen er nu døbt ’Sofias Hus’.

Den 3-etagers ejendom skal istandsættes, men det industrielle look skal bevares, tilføjer hun. Dørene åbner officielt den 1. august, men Sofia Manning og hendes ansatte er dog allerede flyttet ind her i foråret. 

 

”Mit nye kontor har givet samling”

Sofia Manning har kontor på den øverste etage, der allerede er renoveret, og det nye kontor har i høj grad påvirket hendes arbejde. Det har givet en blanding af ro og kreativitet, fortæller hun. 

”Jeg synes også, at jeg har kunnet mærke, at der er mere samling her. Jeg følte mig ikke så hjemme på mit tidligere kontor, så derfor tog jeg ofte ud og arbejdede på caféer og lignende. Nu arbejder jeg ét sted: her på kontoret. Og det fungerer meget bedre,” tilføjer hun.

Også de for de ansatte har den nye bygning givet mere ro:

”De har også fået en følelse af, at ’Nå, nu er vi hér’. Før arbejdede de måske nogle gange hjemme en hel dag. Nu foregår det hele hér.”

 

  

 

Har du nogle særligt vigtige ting på dit kontor?
”Jeg har et stort fleksibelt bord, som jeg har haft i mange år, og som jeg er rigtig glad for.

Sko

Det er på bukke, så jeg kan flytte det rundt. Så hvis jeg vil have, at det skal stå på en anden måde, så kan jeg nemt flytte det. Nogle gange hænger jeg en masse op på væggen, og så stiller jeg bordet op ad vægen, mens jeg andre gange måske har otte mennesker omkring bordet, hvor jeg så flytter det ud.

Hvordan vil du beskrive dit kontor?

"Jeg sørger altid for at have friske blomster stående, og derudover er mine bøger og dagbøger også meget vigtige for mig, da jeg skriver meget i hånden. Og så har jeg også altid mange par sko stående, da jeg skal kunne skifte sko mellem, at jeg underviser, har møder osv."

”Her er meget lyst og roligt og feminint - med plads til tanker. Så er det også lidt hjemligt, da der er et køkken i kontoret, hvor jeg blandt andet laver te.”

foto

 

Den bedste tid på kontoret?
”Det er klart om morgenen og om aftenen, når jeg er helt alene på kontoret. De morgener hvor jeg møder ind før de andre eller aftener, når alle andre er gået hjem. Det er bare rigtig dejligt, synes jeg. Så kan jeg gå rundt og tænke og summe over, hvad der er sket i dagens løb. ”


De største/bedste beslutninger, der er truffet på kontoret?
”En af de største beslutninger har været at holde fast i min fleksibilitet. Det her med, at det er okay, at jeg tager ud og rejser, og at kontoret så står tomt. Det er mig, der bestemmer over kontoret og ikke kontoret, der bestemmer over mig. 

Tit er det sådan, at når man er i 20'erne, så har man meget frihed og har det rigtig fedt. Så bliver man ældre og tænker, at nu arbejder jeg og tjener penge og alt det, men nu er jeg ikke fri på samme måde mere. Der må jeg jævnligt gøre op med mig selv, at sådan skal det ikke være - kontoret skal ikke eje mig.”
 

Hvad er de sjoveste oplevelser på kontoret?
”Jeg arbejder jo sammen med nogle skønne, skønne kvinder, og i fredags endte det f.eks. med, at det blev rigtig sent, og vi fik drukket en masse hvidvin og fik talt om en hel masse andet end arbejde - om livet, drømme, kærlighed. Sådan nogle aftener er super hyggelige. 

Jeg synes, at det er sjovest, når arbejde og fritid bliver blandet lidt sammen, hvor der bliver hygget blandt venner. Det er jo mine kollegaer, men vi er jo også gode bekendte.”


Når jeg lukker døren til mit kontor, så….
”Pyhh… Så slapper jeg helt af, og det er virkelig dejligt. For jeg er både ekstrovert og introvert. Jeg synes, at det er rigtige dejligt at være sammen med andre, og mit job er meget ekstrovert, men jeg lader op alene. Det gør jeg blandt andet her på mit kontor. Det er også derfor, at det er så vigtigt, at her er roligt. Jeg skriver også bøger – og også derfor har jeg brug for at kunne lukke døren og bare være. Og det kan jeg her. Det er meget privat, og der er ikke nogen naboer, der lige kan kigge ind.”  

Magasinet

 

Læs mere her om Sofia Manning  og Manning Inspire:
Manning Inspire
Coaching af Sofia Manning - Saxo
Chri Chri - Fortællinger fra min karriere - Sofie Manning

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.