arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Coworkingtopfoto reduced

Nyt på Lokalebasen.dk: Her finder du dine næste coworking- og mødelokaler

01
maj
2017
Steen Uno
For at imødekomme en stigende efterspørgsel er Lokalebasen.dk nu parat til at lancere to nye sektioner med online-formidling af danske coworking- og mødelokaler.
01
maj
2017
Steen Uno

 

 

 

 


Topfoto: WeWork kontorhotel

30.000 eksterne møder afvikler dansk erhvervsliv hver måned året rundt ifølge tal fra den danske turismeorganisation Visit Danmark - et tal, der i disse år er støt og stærkt stigende.

Lokalebasen.dk har over længere tid konstateret denne voksende interesse og efterspørgsel på mødelokaler fra såvel bruger- som udlejerside.

I særdeleshed har tidens øgede udbud af både danske og internationale kontorhoteller udtrykt ønsker om at blive i stand til at fremvise samt udleje deres mange nye, topmoderne møde- og coworking-faciliteter.

"Det er ikke mindst dette behov, som vi nu vælger at efterkomme i form af de to nye online-sektioner, "Mødelokaler" og "Coworking", som vi netop nu er i fuld gang med at implementere på Lokalebasen.dk," siger udlejningsportalens adm. direktør Jakob Dalhoff.


Stort booking-potentiale

Lokalebasen.dk og Lokalebasen.dks globale site MatchOffice.com rummer p.t. over 5.000 kontorhoteller over hele verden - de fleste med mødelokaler med stort booking-potentiale for også eksterne brugere.

"Herudover er vi i færd med at indgå aftaler med en lang række danske og internationale hotelkæder og andre store samt mellemstore hoteller - blandt andet i Københavns City-områder, på Nørrebro og Frederiksberg m.v. - der alle har mødelokaler, som de ønsker at udleje i perioder, hvor de typisk står tomme," siger Jakob Dalhoff.

 

Coworking space

Foto: WeWork

 

For mange virksomheder betaler det sig langt bedre at leje sig ind i andres mødelokaler de få gange om året, hvor de har brug for det, fremfor selv at indrette lokaler, der jo for det meste alligevel vil stå ubrugte og tomme hen.

"Men vi oplever i stigende omfang, hvordan også store velkendte koncerner, der så rigeligt råder over egne optimale mødelokaler, alligevel vælger at leje sig ind i andre fremmede rammer og omgivelser - som for eksempel i nye trendy møderum - for bevidst at opsøge anderledes inspiration og kreativitet," siger Jakob Dalhoff.


19 euro pr. måned

Med sit nye formidlingstiltag ønsker Lokalebasen.dk at give sit aktuelle bidrag til at brede deleøkonomien ud til virksomhederne i betydelig skala.

"I ´gamle dage´ var det nærmest en tommelfingerregel, at max. 15 procent af en kontorejendom måtte indrettes til mødelokaler. I dag findes der nyetablerede kontorhoteller, hvor hele 50 procent udlægges til mødelokaler.

Førhen placerede kontorhotellerne som oftest disse lokaler midt i bygningen, tit ganske mørke og uden vinduer. I dag gives mødelokaler helst den fænomenale udsigt som for eksempel ud over havnen, fordi operatørerne kan se, at der er virkelig gode penge at tjene på disse eksklusive mødelokaler," siger Jakob Dalhoff.

Det vil som fast pris koste 19 euro om måneden at annoncere mødelokaler og coworking spaces på Lokalebasen.dk og MatchOffice.com. ●

 

For yderligere info:
Jakob Dalhoff, CEO, Lokalebasen.dk A/S 
Tlf. +45 3945 8555, mail: jd@lokalebasen.dk

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.