Panorama, strand og vand - kontorhotel med rum og view i skønneste orden

Panorama, strand og vand - kontorhotel med rum og view i skønneste orden

05
mar
2019
Steen Uno
Ordnung får dusinet fuldt, når Danmarks hurtigst voksende kæde af kontorfællesskaber åbner sit tolvte kontorhotel med fængende panoramaudsigt til Øresund, marinaen i Sundby Sejlklub og Amager Strandpark.
05
mar
2019
Steen Uno


 

 

 

 

Coworking-segmentets eksplosive vækst og forrygende sejrsgang over de seneste fem år har ingenlunde været i stand til at mætte erhvervsudlejnings-markedets fortsat glubende behov for nye fleksible kontormiljøer.

Efterspørgslen på spændende kontorløsninger og innovative arbejdsstationer er også i 2019 i stadig stigning, fastlår en aktuel analyse fra den europæiske ejendomsinvesterings- og rådgivergruppe Catella. Og undersøgelsen tvivler ikke på, at den udvikling sagtens vil formå at holde momentum i de kommende år frem.

"Vi kan ikke andet end bekræfte, at markedet med uformindsket intensitet efterspørger kontorfællesskaber i moderne rammer. Derfor slår vi nu dørene vores ny lokation på Amager Strandvej med 2.500 toprenoverede kvadratmeter og i alt 160 kontorpladser.

Netop nu mærker vi en markant interesse for fleksible kontorlokaler i særdeleshed blandt etablerede virksomheder med behov for typisk 10-30 kontorpladser," siger Hauke Haas, COO hos Ordnung, landets hurtigst voksende kæde af kontorhoteller.


Stort potentiale

Catellas ny undersøgelse opregner Europas totale areal af flexible kontorlokaler netop nu til 2.9 mio. m². Det er blot godt 1,05 procent af det samlede areal af centralt beliggende euroropæiske kontorlokaler på omkring 275 mio. m².

Effektivt indrettede kontorlokaler i de centrale byrum er vitale i den digitaliserede økonomi. Også veletablerede virksomheder tager i stigende grad gig-økonomien til sig - hvor freelancere og projektmedarbejdere prioriteres fremfor fastansatte til ad hoc-opgaver - og udskifter traditionelle arbejdsrum med fleksible kontorindretninger, noterer Catella.


 Efterspørgslen på innovative kontorløsninger er i 2019 i fortsat stigning, fastslår en
aktuel analyse fra den europæiske ejendomsinvesterings-gruppe Catella , der spår,
at udviklingen vil holde momentum i de kommende år frem.

 


"Gennem de sidste år har vi oplevet en kraftig vækst på vores lokationer i København og Odense, hvor vi med åbningen af Ordnung Amager Strandvej nu har 28.000 kontorkvadratmeter i vores netværk og over 300 virksomheder, bl.a. internationale virksomheder som Amazon, Salesforce og Palo Alto Networks.

I Ordnung opfylder vi et fortsat meget stort potentiale for det fuldt servicerede og lidt ekstra eksklusive kontorfællesskab. 98 procent af lejerne i vores kontorfællesskaber ønsker at råde over egne afgrænsede kontorer. De øvrige to procent servicerer vi med ekslusive coworking-lounges og faciliteter," siger Hauke Haas.


All inclusive-koncept

Med sit ny kontorhotel på Amager Strandvej - med 300 meter fra Metro og fem-seks minuttters kørsel til både city og lufthavn - tilbyder Ordnung et topmoderne kontormiljø med alle faciliteter og lækkert interiør. Hvor alting klapper ned til mindste detalje.

De 2.500 nyindrettede kvadratmeter rummer kontorlokaler i varierende størrelser med plads til 1-20 brugere, fire celebert møblerede mødelokaler, køkkener på etagerne, attraktiv coworking-lounge med Øresunds-udsigt og ventilation/aircondition, der sikrer optimalt indeklima.


 "Netop nu mærker vi en markant interesse for fleksible kontorlokaler især blandt
etablerede virksomheder med behov for mellem 10 og 30 kontorpladser," siger
COO hos Ordnung, Hauke Haas.

 


"Som på vores øvrige lokationer vil de kommende firmalejere på Amager Strandvej være omfattet af vores populære all inclusive-koncept, hvor også mødelokaler er inkluderet i månedslejen, og som giver ubegrænset adgang til at at arbejde på en kontorplads i alle vores nu tolv kontorhoteller.

Sidste år etablerede vi nye kontorfællesskaber i Codanhus på Gl. Kongevej, i Frederiksborggade og i Odense. Forårets lancering af Amager Strandvej forøger Ordnungs kapacitet til over 2.000 kontorpladser i mere end 600 kontorlokaler samt over 50 mødelokaler af høj standard," tilføjer Ordnungs vicedirektør.


Grobund for flere

Med sine nu 12 kontorhoteller rykker Ordnung endnu et skridt tættere på multinationale Regus´ danske afdeling, der med sine 20 lokationer er Danmarks største udbydere af servicerede kontorer og kontorfællesskaber.

Hauke Haas pointerer, at Ordnungs fokus netop nu vil ligge på at øge utilisation på de 12 eksisterende kontorhoteller og gøre dem endnu mere attraktive at fungere og flytte ind i for markedets mange ekspanderende både danske og internationale virksomheder.


 ifølge Catellas aktuelle undersøgelse er der albuerum såvel som grobund for langt
flere også danske kontorfællesskaber af alle typer i den nærmeste tid frem.

 


"Men året er jo ganske ungt endnu, og jeg kan ikke helt afvise, at Ordnung godt kan finde på at åbne en enkelt lokation eller to mere i løbet af 2019," siger Hauke Haas.

Inden for de seneste år har en række også internationale medspillere har åbnet nye coworking-miljøer i danske byer, men ifølge Catellas aktuelle undersøgelse vil der være både albuerum og god grobund for langt flere kontorfællesskaber af alle typer i tiden frem.

Hovedstadsområdet kan netop nu tilbyde virksomheder omkring 100 kontorfællesskaber incl. coworking-miljøer at flytte ind i, Aarhus ca. 40, Odense 20 og Aalborg 10.  ●

                       

Se mere her:
Ordnung.nu: Nyindrettede kontorer centralt på Amager Strandvej
Catella.com: Flexible workspaces in Europe 2019
Catellacom: Flexible workspaces in the commercial office markets still on the rise in 2019
Lokalebasen.dk: Nyt kontorhotel med havudsigt og tæt ved lufthavnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo