Patina, atmosfære og trendy co-working i Nørrebros gamle domhus

Patina, atmosfære og trendy co-working i Nørrebros gamle domhus

08
feb
2017
Steen Uno
Bag de kendte, imposante søjler lå indtil for år siden Nørrebros gamle domhus - her få skridt fra Sankt Hans Torvs livlige cafémekka har Nomad Workspace i januar slået dørene op for byens nyeste bud på co-working.
08
feb
2017
Steen Uno

 

 

 

 

 

Coworking spaces - det samarbejdende kontormiljø - er nyeste generation af de kontorhoteller, der i de seneste årtier har etableret sig som stadig stærkere alternativ til traditionelle kontorrum.

Domhus

Ved Sankt Hans Torv har Nørrebros gamle domhus fået revival som byens nyeste trendieste bud på co-working.

Overalt i verden byder hotte co-working nyskabelser - i varierende former og nuancer - sig til som fremtidens kontor og arbejdsform for driftige freelancere, start-up´ere, enkeltmands- og mindre virksomheder.

Ved Sankt Hans Torv har Nomad Workspace netop arrangeret sig i trendieste stil og rammer i Bindesbølls smukke klassicistiske, nu nedlagte domhus fra 1849 - hvis bagbygning stadig huser landets ældste aktive arrest, Blegdamsvejens Fængsel.

Her vil de gamle stemningsmættede dommerkontorer fremover lægge patina, renoveret stuk, betagende autentiske plankegulve med mere til 120 opdaterede, tætte sociale ´workspaces´.


Nomader og ildsjæle

"Vi har skræddersyet et spændende og eksklusivt co-working koncept til vores fremtidige nomader med idéer og inspiration hentet i flere af New York og Londons boutique hoteller samt kontorfællesskaber," siger Peter Madsen, medstifter af Nomad Workspace.

"Vores nye lejere er typisk kreative og selvstændige folk, der har valgt at kvitte gode veletablerede jobs og søge personlig fleksibilitet samt frihed til skabe en levevej af deres talenter og kompetencer. De søger et netværk af ligesindede til sparring og inspiration.

I stedet for at sidde derhjemme alene eller som et break fra kontoret finder disse ildsjæle værdiskabende inspiration og spirit i at færdes og fungere i selskab med ligestillede i stemningsfulde rum og miljøer a la disse, som vi virkelig har lagt os i selen for at kreere."

 

Nomad Workspace
Stilrene materialer og farver giver det nygamle kontorhus behagelige spirits og sanselige touches af international eksklusivitet og solid hjemlig dansk hygge.

 

Nørrebros nye prominente co-working tilbud er således designet i et atmosfærefyldt, medrivende miks af åbne kontorpladser, seks større separate kontorer, mødelokaler, samtalerum samt fotostudie i det høje kælderdæk, café i indgangspartiet og andre indbydende hyggekroge.

Med den danske indretningsarkitekt Natalia Sanchez´ sikre flair for stilrene materialer og farver ånder det nygamle kontorhus af behagelige stemninger samt sanselige touches af på samme tid international luksus og gedigen dansk hjemlig hygge.


Livgivende flow

"Netop nu er galleristen Peter Amby i fuld gang med at færdigdekorere huset med spændende samtidskunst. Og vi begynder at kunne fornemme den stemning, der er alfa og omega for, at vores arbejdsmiljøer og lejere kommer til at trives og agere i Nomad Workspace," siger Peter Madsen.

"I efteåret fik vi udlejet fire af husets seks større kontorrum på ganske kort tid, og det fik os til at overveje, om vi måske burde binde vores forskellige kontortilbud op på kortere lejekontrakter.

Vi vil nemlig ikke risikere at ´stivne´ som blot endnu et kontorhotel i mængden. Vi ønsker et kontorhus, som ånder af oplevelse og eksklusivitet - og med et levende og livgivende flow af iværksættende nomader, som flytter sig samt os hele tiden."

 

Nomad Workspace

"Vores nye lejere er typisk kreative folk, der fremfor at sidde alene derhjemme finder værdiskabende inspiration i at færdes og fungere sammen med andre ildsjæle i stemningsfulde rum og miljøer som vores," siger Peter Madsen.


Husets sociale netværk Nomad Studios vil hen ad vejen danne rammen om arrangementer, kultur samt inspiration for husets daglige lejere og øvrige erhvervsfolk, som tilbydes adgang til en værdiskabende netværksklub. 

På den decemberdag, da Magasinet NINEtoFIVE besøgte Nomad Workspace, havde en IT-gruppe fra Maersk valgt at leje sig ind for et par dage for at opsøge og suge anderledes inspiration til et projekt.

"Det er bestemt et af tidens tegn, at store eller større veletablerede virksomheder slår sig midlertidigt ned og disrupter i spændende ´alternative´ omgivelser som vores. Den trend vil vi ganske givet komme til at se meget mere til," forudser Peter Madsen.


Nye hubs på vej

Han og to andre iværksættere, Hans Peter Hertz og Oliver Bernhard, CEO hos Nomad Workspace, står sammen med den danske ejendomsstorinvestor Thylander Gruppen samt en svensk investor bag eksponeringen af det nye kontorfællesskab i Nørrebros gamle domhus.

"Nomad Work på Blegdamsvej er blot vores første udspil. Over de næste de næste år kunne det være interessant at udvikle og åbne yderligere hubs - i København, i andre danske eller europæiske byer, eller hvem ved: måske i helt andre hjørner af verden," annoncerer Peter Madsen forventningsfuldt. ●
 

                                                                                                                                                          

Collage

Nomad Work er kun det første af en serie fremtidige workspaces, som den ny investorgruppe planlægger at udvikle de kommende år frem - også uden for København og Danmark.

   


Læs mere her:
Nomad Workspace - A contemporary workspace for creative nomads

EjendomsWatch.dk: Thylander lancerer kontorhotel med nyt koncept 
Blogs.bl.uk: Co-working spaces - the ideal place to do business
Lokalebasen.dk: Lej plads i nyt trendy kontorhotel i international klasse 
    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo