arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Margrethe1 reduced

Premiere- og supersejr til Lokalebasen.dks spirende galophåb Margrethe

11
aug
2018
Steen Uno
Lokalebasen.dk / MatchOffice.coms spændende to-årige galophåb Margrethe præsterede et vellykket, helt igennem fremragende løb samt en overbevisende sejr i lørdagens premiereløb på Klampenborg Galopbane.
11
aug
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 
Margrethe og jockey Nicolaj Stott lagde velovervejet ud, holdt en komfortabel fjerdeplads og begyndte efter knap halvdelen af de 1.200 meter at rykke offensivt for herefter at lægge sig helt i front på de sidste 400 meter af opløbsstrækningen.

 Ved målstregen holdt Margrethe en overlegen sejrsmargin på seks-syv meter og sikrede sig dermed en fejende flot og uhyre lovende premieresejr.

 "Jeg er pavestolt - Margrethe og Søren leverede en fantastisk præstation, som jeg end ikke havde turdet drømme om ...!" jublede bagefter en meget glad og lettet ejer, Lokalebasen.dks CEO Jakob Dalhoff, mens han skålede i champagne med ligeså begejstrede venner og bekendte.

Margrethes med stor spænding imødesete konkurrence-debut fandt sted i 2. løb af lørdagens Boutique Bolou Scandinavian Open Championship appetitvækker til søndagens store Derbydag 2018.

Jakob Dalhoff håber allerede at kunne præsentere Margrethe i et nyt løb i Klampenborg på næste løbsdato torsdag 23. august.

Se videoklip af Margrethes overbevisende galoppremiere og sejr
 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.