arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Jobopslag2

Project Manager for vores danske og internationale SEO-projekter

15
maj
2017
Anne-Kathrine Utzon
Vil du være med til at synliggøre Lokalebasen.dk/MatchOffice på verdenskortet?
15
maj
2017
Anne-Kathrine Utzon


Vi søger snarest en medarbejder til en nyoprettet stilling som tovholder for alle vores danske og internationale SEO-indsatser.  

Du vil arbejde tæt sammen med vores danske SEO-ansvarlig, og derudover vil du hver anden uge sparre med vores eksterne konsulent på området. Du har et godt sprogøre, er god til at indgå i relationer, og så er du god til at lære fra dig. Det vil være dig, der skal arbejde sammen med vores finske, svenske, tyske og hollandske markedsassistenter og dem, der på dine anbefalinger, skal hjælpe med at udføre de landespecifikke indsatser. Der vil løbende komme nye lande til.

 

Om dig:

 • Du har en stor interesse for SEO, et drive og er sulten efter at lære mere på området.
 • Du er ikke bange for at tage en beslutning og vil på sigt få det overordnede ansvar for vores SEO-indsatser.
 • Du har en stor forretningsmæssig forståelse og har evt. drevet din egen webshop el. tilsvarende.
 • Du er flydende på skrift og tale i dansk og engelsk. Andre sprog er jf. ovenstående en fordel, men ikke et krav.
 • Godt kendskab til Wordpress og Typo3 er en fordel.
 • Vi forestiller os, at du har færdiggjort handelsskolen/gymnasiet og er i gang med et sabbatår, inden du muligvis skal læse videre.

 

Opgaver:

 • Project manager på danske og internationale SEO-indsatser.
 • Sikre opfølgning og eksekvering på SEO-planer.
 • Ansvarlig for at igangsætte og evaluere projekter.
 • Ansvarlig for at hjælpe internationale markedsassistenter i gang med SEO-tiltag.
 • Tekstproduktion i et mindre omfang (vi har en copywriter ansat samt flere freelancere).
 • Indgå samarbejde med netværk i både ind- og udland, samt evt. forhandling vedr. dette.
 • Analysearbejde vedrørende flere KPI’er .

 

Om Lokalebasen.dk:

Lokalebasen.dk, der i udlandet hedder MatchOffice, er en online platform, der formidler erhvervslokaler i mere end 120 lande. Vi er en innovativ virksomhed, der fokuserer meget på forretningsudvikling og vækst - både i nye lande, men også med nye forretningsmuligheder. Vi holder til på Østerbro med ca. 30 ansatte. Du kan se og læse mere om os her - https://www.lokalebasen.dk/om-os. 

 

Stillingen er fuldtid og ønskes besat snarest muligt. Send ansøgning og CV til Frederikke Ravn Wigen på frw@lokalebasen.dk 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 7020 0814 eller sende en mail til SEO-ansvarlig, Dan Winther Jørgensen på dwj@lokalebasen.dk 


Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.