arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Deeveloper2

Ruby on Rails udvikler til Lokalebasen.dk og MatchOffice

15
dec
2016
Anne-Kathrine Utzon
Har du et klart begreb om, hvad god software er og drives du af at gøre det bedre? Så er du måske den nye Ruby on Rails udvikler, vi søger.
15
dec
2016
Anne-Kathrine Utzon

Lokalebasen.dk A/S er en ung internetportal (2008), der er drevet af innovation og lysten til at være de bedste inden for vores område. Vi formidler erhvervslejemål via vores site www.lokalebasen.dk samt en række udenlandske site under navnet MatchOffice. 

Vi har meget at se til og søger nu en ny Ruby on Rails udvikler.

 

Om dig 
Du har et klart begreb om, hvad god software er, og du drives af at gøre det bedre. Du ved, at en god arkitektur intet er værd uden et solidt håndværk. Du ved, at teknisk ekvilibrisme følges tæt ad med personlig udvikling, og derfor har du et stort indre drive i forhold til hele tiden at udvikle dig.

Du har et par års erfaring som software udvikler og min. 1 års erfaring med Ruby on Rails. Din uddannelse kan være datamatiker, datalog, software ingeniør eller måske har du en helt tredje spændende baggrund. Lysten til at udvikle software er din primære motivation, og udover at medbringe din faglighed og dit gode humør vil du også skulle bidrage i videreudviklingen af vores forretning.

Om os
Vi byder dig velkommen i et mindre team, som sætter respekten for personlighed lige så højt som respekten for faglighed. Du vil være med til at definere og sætte præg på din dagligdag - for eksempel ved at optimere forretningsprocesser, indføre nye udviklingsmetodikker, skærpe vores arkitektur og fintune vore driftsmiljøer. Vi gør en dyd ud af at være agile. Status Quo skal udfordres, og ingen kan gemme sig i “elfensbenstårne” eller bag “hellige køer”. Vi har et fælles ansvar og løfter dette ansvar sammen.

I vores team går vi ikke så meget op i, hvilke teknologier og metodikker, der anvendes, bare de virker - og virker godt! I øjeblikket kan du finde flg. i vores ”værktøjskasse”: 

 • Ruby on Rails
 • Ruby
 • Elixir
 • Docker
 • KnockoutJS
 • Pair programming
 • Sinatra
 • PostgreSQL
 • Slim templates
 • TDD
 • Peer Reviews
 • SCRUM
 • NoSQL
 • Hypermedia
 • Coffeescript
 • Responsive design
 • Sass

 

Kontakt 
Vi holder til på Østerbro, hvor vi sidder ca. 38 medarbejdere, heraf 2 fuldtidsprogrammører samt yderligere 2 i Ukraine. Omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere, så du kommer til at arbejde i et ungt miljø, hvor der er mulighed for frokostordning. Ansøgningsfristen er snarest og senest 13. december 2015. 

Er det dig, vi har beskrevet ovenfor – og kan du lide, hvad du læser ‘om os’ – så skynd dig at sende din ansøgning til Frederikke Ravn Wigen på frw@lokalebasen.dk 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte CEO, Jakob Dalhoff på jd@lokalebasen.dk eller på tlf. 2616 4486.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.