Små og mindre kontorlejemål på byens store og større adresser

Små og mindre kontorlejemål på byens store og større adresser

02
jan
2023
Steen Uno
Et år efter sidste store corona-nedlukninger og midt i ny økonomisk verdenskrise med inflation og recession træder i tusindvis af virksomheder vande i deres overvejelser om fremtidige behov for kontorplads, rum og areal.
02
jan
2023
Steen Uno

 

 

 

 

 

Netop som kontorvirksomheder verden over har fået implementeret deres nye hybride arbejdsmønstre, rammes de af en ny krise, der endnu en gang tvinger dem til at revurdere deres aktuelle og fremtidige pladsbehov.

Store og større globale virksomheder overvejer aktuelt at reducere deres kontorrum og arealer, så de bedre er i stand til at matche markedets såvel som deres medarbejderes skiftende behov.

I kølvandet på coronakrisen valgte firmaer i større tal at tilbyde de ansatte muligheder for at arbejde helt eller delvis hjemmefra eller i coworking-miljøer på bekvemme lokationer.

Men i takt med at virksomhedernes hybride og digitale worksflows folder sig ud, mindskes uundgåeligt behovene for fysisk kontorplads. Mindre kontorplads betyder på den lange bane sparede huslejeudgifter og driftsomkostninger.


Attraktive til downsize

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt en række mindre kontorlejemål beliggende på byens store synlige adresser, der kunne være attraktive og egnede for firmaer, som aktuelt overvejer eller står for at skulle downsize.

Alle kontorlejemål er netop nu ledige og kan findes på Lokalebasen.dk:

 

 

Nytorv 19, 1450 København K

Charmerende kontorlejemål med flot udsigt over Nytorv, Gammel Torv samt Københavns byret. Lejemålet er indrettet med 2 større kontorer samt et mindre kontor, hvor ét af dem eksempelvis kan anvendes til mødelokale. Ca. seks min. gang til Gl. Strand Metro.

● Areal: 144 m²
● Leje pr. måned ex. drift: 21.000 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K

Lej coworking-plads i Fæstningens Materialegård, hvis du/I arbejder med byudvikling indenfor investering, arkitektur, mobilitet, design, tech, konstruktion, materialer m.v.. Adgang til en af byens hyggeligste gårdhaver samt til fælles arealer og mødelokaler i Blox-bygningen.

● Areal: 1-4 coworking-pladser
● Leje pr. plads/md: 3.350-4.157 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Amaliegade 36, 1256 København K

Nyistandsat kontor i højeste kvalitet med fantastisk beliggenhed i Frederiksstaden, få min. gang fra Marmorkirken Metro. Oplagt som repræsentationskontor, gennemgribende istandsat med materialer i højeste kvalitet. Perfekt ruminddeling. Mulighed for hurtig overtagelse.

● Areal: 151 m²
● Leje pr. måned ex. drift: 28.942 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Frederiksgade 2, 1265 København K

Attraktivt kontor med unik beliggenhed i Frederiksstaden. Store dør- og vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald i hele lejemålet, der er indrettet som storrumskontor med to mødelokaler. To skønne altaner med udsigt til Marmorkirken. Mulighed for hurtig overtagelse.

● Areal: 214 m²
● Leje pr. måned ex. drift: 34.775 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Nørregade 13, 1165 København K

Eksklusivt kontorlejemål med Vor Frue Kirke, Kbh.s Universitet og Gammeltorv som nærmeste naboer. Totalrenoveret fredet ejendom med smukke stuklofter og høje paneler, fælles tagterrasser, repræsentativt gårdmiljø og med fem min. gåafstand til Nørreport Station.

● Areal: 211 m²
● Leje pr. md. inkl. drift: 35.167 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Ny Østergade 9, 1101 København K

Flotte kontorer i restaurant Alsaces superhyggelige gård over for den ikoniske Café Victor - et område, der i særdeleshed tiltrækker kreative folk, SoMe-virksomheder, holdingselskaber, advokater, restaurationsejere, finansfolk, smykkedesignere m.fl. 

● Areal: 186 m²
● Leje pr. måned ex. drift: Fra 29.450 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Toldbodgade 31, 1253 København K

Eksklusive kontorer i et af Københavns mest eftertragtede kvarterer Frederiksstaden lige over for Admiral Hotel og med Amalienborg som nabo. Lejemålet nyistandsat, men er rigt på smukke oprindelige detaljer. Åbent kontorområde med plads til både kontorpladser og spise-/loungeområde.

● Areal: 153 m²
● Leje pr. måned ex. drift: Fra 21.675 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Langelinie Allé 27, 2100 København Ø

Kontor med superbeliggenhed i vandkanten direkte ud til Københavns havn, egen terrasse og mulighed for at tilleje to p-pladser. Umøbleret kontor, som du kan tilpasse præcis dine behov. Velindrettet tekøkken samt gode badefaciliteter for dine medarbejdere.

● Areal: 119 m²
● Leje pr. måned ex. drift: 24.792 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Kalkbrænderiløbskaj 4, 2150 Nordhavn

Unikt, moderne kontor i historiske rammer ud til havnefront og Svanemøllen. Pakhuset oprindelig opført til papirhaller samt jern- og stållager. Lejemål er renoveret, synlige bjælker, bindingsværk, indrettet i minimalistisk udtryk med store glaspartier fra gulv-til-loft, ovenlysvinduer og et fantastisk lysindfald.

● Areal: 167 m²
● Leje pr. måned ex. drift: 27.833 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Strandvejen 62-68, 2900 Hellerup

Lyst, indbydende kontorlejemål ved Rotunden og Waterfront, bus til døren og Hellerup Station i gåafstand. Lejemålet ligger på et plateau over supermarkedet Meny og tilbyder åben planløsning med tilhørende separat kontor/mødelokale, tekøkken, toiletter samt egen indgang.

● Areal: 172 m²
● Leje pr. måned ex. drift: 23.650 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Banegårdspladsen 20A, 8000 Aarhus C

Uhyre attraktivt kontorlejemål med central beliggenhed og panoramaudsigt over Banegårdspladsen. Lejemålet rummer af stort vinklet kontorareal med plads til ca. otte personer. Herudover fint mødelokale med glasparti, køkken, toilet samt selvstændigt printerrum.

● Areal: 175 m²
● Leje pr. måned ex. drift: 18.958 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Havnegade 34 A, 4, 5000 Odense

Nyrenoveret kontor på Odense Havn i unik ejendom med mulighed for at sætte sit eget præg. Lejemålet har et flot lysindfald, en fantastisk udsigt samt kæmpepotentiale. Indvendigt er lokaler præget af mange sjove detaljer, der vidner om ejendommens tidligere anvendelse som havnemølle.

● Areal: 219 m²
● Leje pr. måned ex. drift: Fra 22.813 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

Find flere små og mindre kontorlejemål på byens store og større adresser

 


Læs mere her:
Capitolnorthamerican.com: 6 helpful tips for downsizing your office space
Penkethgroup.com: Downsizing your workspace? Here’s our expert advice
Dailybusinessgroup.co.uk: Small office demand pushes lettings to new high
Orega.com: Survey reveals businesses want flexibility to up- and downsize office space

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo