arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Tiny office 1

Størrelse XX-Small - populært dansk minikontor ruller sig ud

30
jan
2019
Steen Uno
Hvad der startede som tilfældig strøtanke - et skræddersyet minimal-kontor på hjul - har rullet sig ud som et dansk og internationalt business-hit for den aarhusianske super-iværksætter og tusindkunstner Jonas Hallberg.
30
jan
2019
Steen Uno


 

 

 

 

Et mobilt kontor i charmerende størrelse XX-Small har over et par år i stilhed rullet sig ud som et lille, også kommercielt hit for den aarhusianske multi-iværksætter Jonas Pindhund Hallberg, der i en årrække desuden har været kreativ chef for Skanderborg-festivalen Smukfest.

I dag står firmaer, organisationer m.fl. på det nærmeste i kø for at få designet deres eget mobile PR- og brand-understøttende minikontor, som er nemt at hægte på en trækkrog og transportere land, rige og verden rundt.

Men aarhusianske Tiny Office lader sig ikke masseproducere - det designes og skræddersyes ene og alene ud fra obligatoriske krav til den potentielle købers kreative til- og tankegang.

Jonas Hallberg lægger vægt på, at hans rullende minimal-kontorer i hvert enkelt tilfælde matcher købers originale idéer. To identiske kontorvogne vil derfor aldrig komme til at rulle ud af værkstedet i Bygning 158 på Sydhavnen i Aarhus C.


Rullende branding

"Fra start var det overhovedet ikke meningen, at mit tiny office skulle gå hen og blive business. Den slags er jeg slet ikke gearet til. Jeg ville bygge et lille kontor, som jeg kunne tage med mig på farten - hvor kunder og gæster kunne besøge mig på vilkårlige lokationer.

Men pludselig havde jeg virksomheder på mobilen, der også ønskede at få designet et mobilkontor til deres brand og firma-DNA og få det ud og køre på vejene," siger den aarhusianske iværksætter-guru.
 

 "Jeg ville bygge et lille mobilt kontor, som jeg kunne tage med mig overalt, og hvor
kunder og gæster kunne møde mig på vilkårlige lokationer," siger den aarhusianske
iværksætter-guru Jonas Hallberg.

 


Jonas Hallbergs også kunstneriske evne til at fange og omsætte sine kunders brand og DNA til fleksible, visuelle statements  på hjul er baggrunden for tiny office´s voksende succes.

Ud over sine populære mobile kontorindretninger har han designet rullende mødelokaler, madvogne, messestande, billetkontorer, showrooms, omklædningsrum, og mange flere ligger aktuelt på tegnebrædtet.


Signalværdier

"Tiny office skaber synlighed og opmærksomhed. når det kommer rullende - sender unikke signaler om ejerens virksomhed og løsner altid op for slipset og kreativiteten, når man holder forretningsmøder i det," siger Jonas Hallberg.

Ud over iværksætteren selv består Tiny Office af de skiftende teams af designere, arkitekter, snedkere, smede, opfindere m.fl., som han sammensætter til hver ny kontorvogn.

Et rullende kontor størrelse XX-Small koster fra ca. 100.000 kr. og opefter alt efter brugerens specifikke ønsker og behov og lader sig levere fra værkstedet i Aarhus C i løbet af et par måneder.  ●

   

                                                                                                                                                                                     

                 

 

 

Læs mere her:
Jyllands-posten.dk: Sæt kontoret på jydekrogen
Bobedre.dk: Slut med kedelige dage på kontoret


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.