arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Stillingbesat4 reduced

Studiemedarbejder med interesse for tekstproduktion

08
jun
2016
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen.dk søger aktuelt en ny medarbejder med flair og interesse for tekstforfatning.
08
jun
2016
Anne-Kathrine Utzon

Er du hurtig på tasterne og god til at producere tekst, der giver mening – også selvom emnet ofte er det samme? Så er det dig, der skal søge jobbet som studiemedarbejder hos os og blive en del af en innovativ virksomhed på Østerbro med højt til loftet.

 

Din profil 

Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor. Du har erfaring og stor interesse for tekstproduktion, og så er du klar til at udvikle dine kompetencer yderligere inden for feltet. Derudover er du god og hurtig til at formidle dig skriftligt, og det er en fordel, hvis du har kendskab til WordPress, Typo3 og Textpattern.

Som person er du selvstændig, ansvarsfuld, pålidelig og struktureret. Du har en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof, og du er ikke bange for at sige til, hvis der er ting, du ikke forstår.

Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00. Arbejdstiden ligger på 15 til 25 timer pr. uge alt efter dine ønsker og vores behov.

Der tages højde for eksamensperioder alt imens, der også kan forekomme perioder med spidsbelastning på jobbet, som kræver længere arbejdsdage. Da vi er en lille virksomhed, hvor vi hjælper hinanden, kan der til tider også opstå andre opgaver i forbindelse med kundeservice eller diverse praktiske ansvar.

 

Ansvar og arbejdsopgaver:

 • Tekstproduktion
 • SEO – tekster, linkbuilding m.m.
 • Kundeservice
 • Diverse ad hoc og praktiske opgaver - f.eks. klargøring til frokost, mødeopdækning etc.

 

Om os

Lokalebasen.dk, der i udlandet hedder MatchOffice, er en online platform, der formidler erhvervslokaler i mere end 120 lande. Vi er en lille innovativ virksomhed, der fokuserer meget på forretningsudvikling og vækst, både i nye lande, men også med nye forretningsmuligheder.

Vi holder til på Østerbro med ca. 30 ansatte - https://www.lokalebasen.dk/om-os. Omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere, så du vil sidde med en del ligesindede hvor I kan hjælpes ad.

 

For yderligere oplysninger kontakt Frederikke Ravn Wigen på frw@lokalebasen.dk / 3945 8554.

Ansøgninger sendes til frw@lokalebasen.dk og vil løbende blive behandlet. 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.