Studiemedarbejder med interesse for tekstproduktion

Studiemedarbejder med interesse for tekstproduktion

08
jun
2016
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen.dk søger aktuelt en ny medarbejder med flair og interesse for tekstforfatning.
08
jun
2016
Anne-Kathrine Utzon

Er du hurtig på tasterne og god til at producere tekst, der giver mening – også selvom emnet ofte er det samme? Så er det dig, der skal søge jobbet som studiemedarbejder hos os og blive en del af en innovativ virksomhed på Østerbro med højt til loftet.

 

Din profil 

Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor. Du har erfaring og stor interesse for tekstproduktion, og så er du klar til at udvikle dine kompetencer yderligere inden for feltet. Derudover er du god og hurtig til at formidle dig skriftligt, og det er en fordel, hvis du har kendskab til WordPress, Typo3 og Textpattern.

Som person er du selvstændig, ansvarsfuld, pålidelig og struktureret. Du har en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof, og du er ikke bange for at sige til, hvis der er ting, du ikke forstår.

Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00. Arbejdstiden ligger på 15 til 25 timer pr. uge alt efter dine ønsker og vores behov.

Der tages højde for eksamensperioder alt imens, der også kan forekomme perioder med spidsbelastning på jobbet, som kræver længere arbejdsdage. Da vi er en lille virksomhed, hvor vi hjælper hinanden, kan der til tider også opstå andre opgaver i forbindelse med kundeservice eller diverse praktiske ansvar.

 

Ansvar og arbejdsopgaver:

  • Tekstproduktion
  • SEO – tekster, linkbuilding m.m.
  • Kundeservice
  • Diverse ad hoc og praktiske opgaver - f.eks. klargøring til frokost, mødeopdækning etc.

 

Om os

Lokalebasen.dk, der i udlandet hedder MatchOffice, er en online platform, der formidler erhvervslokaler i mere end 120 lande. Vi er en lille innovativ virksomhed, der fokuserer meget på forretningsudvikling og vækst, både i nye lande, men også med nye forretningsmuligheder.

Vi holder til på Østerbro med ca. 30 ansatte - https://www.lokalebasen.dk/om-os. Omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere, så du vil sidde med en del ligesindede hvor I kan hjælpes ad.

 

For yderligere oplysninger kontakt Frederikke Ravn Wigen på frw@lokalebasen.dk / 3945 8554.

Ansøgninger sendes til frw@lokalebasen.dk og vil løbende blive behandlet. 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo