arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Cwe warszawa

Ta´ med til Coworking Europe 2019 i Warszawa - og få 10% rabat via Lokalbasen.dk/MatchOffice

31
mar
2019
Steen Uno
Mød 800 dedikerede coworkers fra 50 lande på efterårets Coworking Europe Conference ´19 - en af verdens største og vigtigste coworking-konferencer og events - der i år vil finde sted i dagene 13.-15. november i Polens livlige metropol Warszawa.
31
mar
2019
Steen Uno

 

 

 

 

 

Coworking Europe har på få år udviklet sig til at blive Europas førende konference og netværks-event samt en af de globalt største fokus- og samlingspunkter for coworking-revolutionen, dens kulturelle gennembrud og også forretningsmæssige udvikling.

I år ventes op mod 800 coworking space-udbydere, udviklere, investorer, influencere samt øvrige markedsmedspillere fra hele verden at deltage i Coworking Europe 2019 i Warszawa.

Konferencen vil i løbet af tre travle, interessante og spændende dage præsentere 60-70 internationale oplægs- og foredragsholdere, der hver især vil sætte gang i open-minded debatter og diskussioner om coworking-bølgens aktuelle rørelser og bevægelser.

Som co-sponsoring Emerald Partner er Lokalebasen.dk/MatchOffice igen i år parat til at tilbyde samarbejdspartnere og coworking-entusiaster en favorabel Special 5% discount rabatkode MatchOfficeCWE19 + Early Bird rabat på tilmelding til Coworking Europe 2019.


Voksende efterspørgsel

"Coworking har på få år vendt op og ned, ja, revolutioneret  kontorarbejdspladsen, som den plejede at være, og i stigende grad også erhvervsejendomsmarkedet. Den fortsætter støt sin markante sejrsgang over hele verden.

De nyeste undersøgelser peger på, at efterspørgslen på coworking faciliteter fortsat vil vokse i 2019 og ind i 2020´erne. Der er derfor fortsat mange nye temaer, emner, problemstillinger etc. at drøfte og forholde os til, når vi hvert efterår mødes til Coworking Europe," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk A/S.
"Der er altid mange nye temaer, emner, problemstillinger etc. at drøfte og forholde
os til, når vi hvert efterår mødes ved Coworking Europe," siger Jakob Dalhoff (t.h.),
CEO hos Lokalebasen.dk A/S.Den danske udlejningsportal for erhvervslejemål har over de seneste år kunnet registrere et mindre fald i søgninger på traditionelle kontorlejemål. 

Til gengæld er søgningerne på coworking-lokaler steget eksplosivt - med 25 procent i 2018 sammenlignet med året forinden, mens stigningen i 2017 passerede 100 procent.  


Stærke navne

"I november i Amsterdam diskuterede vi blandt meget andet coworking-bølgens stadig stærkere indflydelse på den forretnings-mæssige del af erhvervsejendomsmarkedet - hvordan også mange af dets allerstørste medspillere i dag vælger at lancere deres egne coworking-tiltag, ja, endda hele brands

Netop nu er arrangørerne af efterårets Coworking Europe-konference i fuld gang med at sikre sig en række af det globale coworking-segments mest interessante trendsettere og influencere til at facilitere nye knivskarpe debatter, heriblandt igen i år den danske rumdesign-ekspert og arkitekt Gitte Andersen," siger Jakob Dalhoff.

Coworking Europe 2019 i Warszawa finder sted i regi af de nye konference-arealer og faciliteter på den polske hovedstads national-stadion. De tre konferencedage vil byde på et varieret tæt program med oplæg, paneldiskussioner, workshops m.v., der hver aften afrundes med sociale arrangementer.  ●

 

Tilmeld dig og din virksomhed Coworking Europe 2019 i Warszawa her og få glæde af Lokalebasen.dk/MatchOffice´s ekstra Special 5% discount rabatkode: MatchOfficeCWE19 + Early Bird rabat.

                      

       

 
  
                                                                                                                                                                                             

 

Læs mere her:
Coworkingeurope.net: Coworking Europe 2019
MatchOffice.com: Coworking breaks through as an integral part of the real estate industry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.