Ta´ med til Coworking Europe 2019 i Warszawa og få rabat med Lokalbasen.dk & MatchOffice

Ta´ med til Coworking Europe 2019 i Warszawa og få rabat med Lokalbasen.dk & MatchOffice

09
apr
2019
Steen Uno
Mød 800 dedikerede coworkers fra 50 lande på efterårets Coworking Europe Conference ´19 - en af verdens største og vigtigste coworking-konferencer og events - der i år vil finde sted i dagene 13.-15. nov. i Warszawa.
09
apr
2019
Steen Uno

 

 

 

 

 

Coworking Europe har på få år udviklet sig til at blive Europas førende konference og netværks-event samt en af de globalt største fokus- og samlingspunkter for coworking-revolutionen, dens kulturelle gennembrud og også forretningsmæssige udvikling.

I år ventes op mod 800 coworking space-udbydere, udviklere, investorer, influencere samt øvrige markedsmedspillere fra hele verden at deltage i Coworking Europe 2019 i Warszawa.

Konferencen vil i løbet af tre travle, interessante og spændende dage præsentere 60-70 internationale oplægs- og foredragsholdere, der hver især vil sætte gang i open-minded debatter og diskussioner om coworking-bølgens aktuelle rørelser og bevægelser.

Som co-sponsoring Emerald Partner er Lokalebasen.dk/MatchOffice igen i år parat til at tilbyde samarbejdspartnere og coworking-entusiaster en favorabel Special 5% discount rabatkode MatchOfficeCWE19 + Early Bird rabat på tilmelding til Coworking Europe 2019.


Voksende efterspørgsel

"Coworking har på få år vendt op og ned, ja, revolutioneret  kontorarbejdspladsen, som den plejede at være, og i stigende grad også erhvervsejendomsmarkedet. Den fortsætter støt sin markante sejrsgang over hele verden.

De nyeste undersøgelser peger på, at efterspørgslen på coworking faciliteter fortsat vil vokse i 2019 og ind i 2020´erne. Der er derfor fortsat mange nye temaer, emner, problemstillinger etc. at drøfte og forholde os til, når vi hvert efterår mødes til Coworking Europe," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk A/S.
"Der er altid mange nye temaer, emner, problemstillinger etc. at drøfte og forholde
os til, når vi hvert efterår mødes ved Coworking Europe," siger Jakob Dalhoff (t.h.),
CEO hos Lokalebasen.dk A/S.Den danske udlejningsportal for erhvervslejemål har over de seneste år kunnet registrere et mindre fald i søgninger på traditionelle kontorlejemål. 

Til gengæld er søgningerne på coworking-lokaler steget eksplosivt - med 25 procent i 2018 sammenlignet med året forinden, mens stigningen i 2017 passerede 100 procent.  


Stærke navne

"I november i Amsterdam diskuterede vi blandt meget andet coworking-bølgens stadig stærkere indflydelse på den forretnings-mæssige del af erhvervsejendomsmarkedet - hvordan også mange af dets allerstørste medspillere i dag vælger at lancere deres egne coworking-tiltag, ja, endda hele brands

Netop nu er arrangørerne af efterårets Coworking Europe-konference i fuld gang med at sikre sig en række af det globale coworking-segments mest interessante trendsettere og influencere til at facilitere nye knivskarpe debatter, heriblandt igen i år den danske rumdesign-ekspert og arkitekt Gitte Andersen," siger Jakob Dalhoff.

Coworking Europe 2019 i Warszawa finder sted i regi af de nye konference-arealer og faciliteter på den polske hovedstads national-stadion. De tre konferencedage vil byde på et varieret tæt program med oplæg, paneldiskussioner, workshops m.v., der hver aften afrundes med sociale arrangementer.  ●

 

Tilmeld dig og din virksomhed Coworking Europe 2019 i Warszawa her og få glæde af Lokalebasen.dk/MatchOffice´s ekstra Special 5% discount rabatkode: MatchOfficeCWE19 + Early Bird rabat.

                      

       

 
  
                                                                                                                                                                                             

 

Læs mere her:
Coworkingeurope.net: Coworking Europe 2019
MatchOffice.com: Coworking breaks through as an integral part of the real estate industry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo