arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Artikel foto sorthvis  2

Tre nye kompetente studiemedarbejdere til Lokalebasen.dk

01
jun
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen er gået ind i et travlt 2015 og i takt med ekspanderingen, er tre nye studiemedarbejdere tiltrådt.
01
jun
2015
Anne-Kathrine Utzon


Lokalebasen.dk er gået et travlt år i møde og har derfor udvidet medarbejderstablen med tre nye studiemedarbejdere. De tre skarpe studiemedarbejdere kommer til at indgå i den travle hverdag og håndtere en bred vifte af opgaver heriblandt kundehåndtering, analysearbejde, kommunikationsopgaver, regnskab m.m. 


International, analytisk profil

Den 22-årige danseglade Amy Sigrid Butts læser International Business på CBS og er i gang med færdiggørelsen af sit bachelor-projekt. Amy har en international profil og elsker at fordybe sig i virksomhedsanalyser, hvilket hun forventer værende et værdifuldt indspark til Lokalebasen. 

"Jeg ønsker at bidrage med en kreativ og analytisk tilgang og på den måde være med til at udvikle virksomheden", siger Amy.


En del af iværksætterånden

Den 24-årige fodboldsentusiast Martin Avnstorp læser HA Almen på CBS. Martin ønsker at bidrage med sine kompetencer inden for økonomi og ser frem til at kunne komme med værdifulde inputs. 

"Lokalebasens struktur giver rig mulighed for at kunne komme med inputs, hvilket giver os alle en mulighed for at blive en del af slutresultatet. Jeg glæder mig til at være en del af Lokalebasens iværksætterånd", siger Martin.     

Lasse Hansen, til højre på fotoet, er 21 år og læser ligeledes HA-almen. Det foregår dog på Syddansk Universitet beliggende i Slagelse. Lasse interesserer sig for alt, der falder ind under kategorien ’online markedsføring’. 

"Jeg glæder mig til at praktisere min teoretiske viden med henblik på at skabe resultater. Jeg håber, det kan medvirke til at dygtiggøre mig inden for markedsføring og virksomhedsadministration", siger Lasse. 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.