Tre nye kompetente studiemedarbejdere til Lokalebasen.dk

Tre nye kompetente studiemedarbejdere til Lokalebasen.dk

01
jun
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen er gået ind i et travlt 2015 og i takt med ekspanderingen, er tre nye studiemedarbejdere tiltrådt.
01
jun
2015
Anne-Kathrine Utzon


Lokalebasen.dk er gået et travlt år i møde og har derfor udvidet medarbejderstablen med tre nye studiemedarbejdere. De tre skarpe studiemedarbejdere kommer til at indgå i den travle hverdag og håndtere en bred vifte af opgaver heriblandt kundehåndtering, analysearbejde, kommunikationsopgaver, regnskab m.m. 


International, analytisk profil

Den 22-årige danseglade Amy Sigrid Butts læser International Business på CBS og er i gang med færdiggørelsen af sit bachelor-projekt. Amy har en international profil og elsker at fordybe sig i virksomhedsanalyser, hvilket hun forventer værende et værdifuldt indspark til Lokalebasen. 

"Jeg ønsker at bidrage med en kreativ og analytisk tilgang og på den måde være med til at udvikle virksomheden", siger Amy.


En del af iværksætterånden

Den 24-årige fodboldsentusiast Martin Avnstorp læser HA Almen på CBS. Martin ønsker at bidrage med sine kompetencer inden for økonomi og ser frem til at kunne komme med værdifulde inputs. 

"Lokalebasens struktur giver rig mulighed for at kunne komme med inputs, hvilket giver os alle en mulighed for at blive en del af slutresultatet. Jeg glæder mig til at være en del af Lokalebasens iværksætterånd", siger Martin.     

Lasse Hansen, til højre på fotoet, er 21 år og læser ligeledes HA-almen. Det foregår dog på Syddansk Universitet beliggende i Slagelse. Lasse interesserer sig for alt, der falder ind under kategorien ’online markedsføring’. 

"Jeg glæder mig til at praktisere min teoretiske viden med henblik på at skabe resultater. Jeg håber, det kan medvirke til at dygtiggøre mig inden for markedsføring og virksomhedsadministration", siger Lasse. 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo