arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1xzotiq

Udlejningsboom på Lokalebasen.dk: 65 lejekontrakter i oktober måned

15
nov
2013
Steen Uno
Danmarks førende web-markedsplads for ledige erhvervslokaler Lokalebasen.dk kunne i oktober notere sig for sin hidtil bedste måned i 2013 med 65 afsluttede udlejningskontrakter på formidlede erhvervslejemål.
15
nov
2013
Steen Uno

550 m2 kontorer på syvende sal på Edvard Thomsens Vej 14 i Ørestad var et af Lokalebasen.dks lejemål i oktober måned, som Ejendomsmæglerfirmaet Lützau formidlede for KLP Ejendomme A/S til den norske forsikringskoncern SIG/Vardia.

 

Af Steen Uno

Danmarks førende web-markedsplads for ledige erhvervslokaler Lokalebasen.dk kunne i oktober notere sig for sin hidtil bedste måned i 2013 med 65 afsluttede udlejningskontrakter på formidlede erhvervslejemål.

Den succesrige oktober måned falder efter et tredje kvartal, hvor Lokalebasen.dk kunne glæde sig over en omsætningsstigning på hele 40 procent sammenlignet med samme periode året før.

“Måske det var det gode vejr, men generelt var sensommeren en smule mere stille end normalt. Derfor er har vi så meget desto større grund til at kippe med flaget over vores strålende resultat i oktober, som jeg godt vil kalde et mindre boom,” siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

Blandt de 65 erhvervslokaler, der i løbet af oktober blev formidlet via Lokalebasen.dk, var et 550 m² stort kontorlejemål på Edvard Thomsens Vej i Ørestad til den norske forsikringsgigant Scandinavian Insurance Group A/S´ ny danske afdeling, Vardia Danmark.

Formidlingen af Vardias nye danske kontordomicil blev effektueret af Lokalbasen.dks samarbejdspartner, ejendomsmæglerfirmaet Lützau, som på vegne af KLP Ejendomme fik gjort det norske forsikringsselskab opmærksom på samt interesseret i de eksklusive penthouse-lokaler i det attraktive City-udviklingområde.

“Vi har rigtig gode erfaringer med at arbejde med Lokalebasen.dk, og vores aktuelle udlejning af det store kontorlejemål på Edvard Thomsens Vej bekræfter kun yderligere dette samarbejde,” siger Carina Lützau, erhvervschef i Ejendomsmæglerfirmaet Lützau.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.