arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 192tpvc reduced

Ung generation forstærker Lokalebasen

22
maj
2014
Steen Uno
Hele fem unge nye studiemedarbejdere er klar til at forstærke Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se og bringe Danmarks førende samt Sveriges upcoming udlejningsportal for ledige erhvervslejemål nye spændende skridt videre ind i fremtiden.
22
maj
2014
Steen Uno

Danmarks største udlejningsportal bliver endnu større med de fem aktuelle nyansættelser af (fra venstre): Klas Andersen, Jonas Peter Skov Vendike, Karolina Szymbor, Niels Peter Brix samt Jonas Hassan.

 

Fem nye studiemedarbejdere klar for Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se:

The Young Generation

 

Af Steen Uno

Hele fem unge nye studiemedarbejdere er klar til at forstærke Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se og bringe Danmarks førende samt Sveriges upcoming udlejningsportal for ledige erhvervslejemål nye spændende skridt videre ind i fremtiden.

“Med vores splinterny flotte design, vores nye salgsfunktion og en række andre forestående nyskabelser samt øvrige interesssante tiltag har vi brug for unge friske kræfter til at løfte og føre alle vores mange gode idéer ud i praksis.

Vi har med vores fem nye dygtige studiemedarbejdere sammensat et virkelig stærkt team, som tilsammen rummer og mestrer de kompetencer, som Lokalebasen har brug for," siger adm. direktør Jakob Dalhoff.

Lokalebasen.dk A/S´ nye unge medarbejdere, der forlængst har kastet sig over de daglige udfordringer på Strandvejen i Hellerup, er:

Klas Andersen, 23, studerer HA (it.) på Copenhagen Business School – når han ikke slår løs på 18 huller ude på golfbanen.

Jonas Peter Skov Vendike, 20, studerer Erhvervsøkonomi og projektledelse Ha. pro på CBS – samt crossfit i fitnesscenteret og gamle motorcykler i garagen.

Karolina Szymbor læser på kandidatuddannelsen Informationsvidenskab på Aalborg Universitet i København, hvor hun bl.a. stiller skarpt på user experience design og informationsarkitektur – samt på badminton i fritiden.

Niels Peter Brix, 25, uddannet Cand. Merc. IT (IMBE), næstformand for CBS Boat Club og bidt af endnu mere sport i fritiden.

Jonas Hassan, 25, der især tager sig af Lokabasen.se, studerer Business & Administration på CBS – og er ifølge eget udsagn bidt af en gal hånd- og fodbold i fritiden.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.