arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Stillingbesat2 reduced

Vi søger en medarbejder med flair for IT og god forretningsforståelse

21
aug
2016
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen.dk søger ny studiemedhjælper med flair for IT, god forretningsforståelse og en der er nysgerrig af sind. Er det dig, vi leder efter?
21
aug
2016
Anne-Kathrine Utzon


Stillingen giver dig indsigt i samspillet mellem IT og forretning i en lille IT-virksomhed. Du får indblik i processerne bag agil softwareudvikling via scrum og de applikationer, der understøtter udviklingsafdelingen i arbejdet med at støtte og udvikle forretningen.

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor. Vi forventer, at du har flair for IT og hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer. Dog forventer vi ikke, at du er på ekspert niveau, men det er dig, der kan hjælpe kollegerne, når printeren ikke kan printe, når nettet er nede eller der skal installeres en ny computer. Som person er du tilpasningsdygtig, ansvarsfuld, og struktureret, og du har en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof. Du er klar til at tage en udfordring op, undersøge løsningerne hvis ikke du kender dem på forhånd, og så er du ikke bange for at spørge ind, hvis der er noget, du ikke forstår.

Derudover har du god erfaring med flere af følgende:

 • Wordpress
 • Typo3
 • Textpattern
 • Office365


Ved siden af support funktionerne vil du også blive en del af vores kundeservice team, der har den daglige kontakt med vores kunder og brugere af siden. Det vil være besvarelse af e-mails, chat og tlf. Derudover vil det være dig, der vil blive den primære ansvarlige for opdateringer af vores site via vores CMS – og dig der kan oplære andre i Wordpress, Typo3 og Textpattern.

Vi ser gerne, at dine engelskkundskaber er på et højt niveau, da der kan forekomme korrespondance med vores udenlandske kunder.

Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00. Arbejdstiden ligger på 15 til 25 timer pr. uge alt efter dine ønsker og vores behov. Der tages højde for eksamensperioder alt imens, der også kan forekomme perioder med spidsbelastning på jobbet, som kræver længere arbejdsdage.


Om Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk, der i udlandet hedder MatchOffice, er en online platform, der formidler erhvervslokaler i mere end 120 lande. Vi er en lille innovativ virksomhed, der fokuserer meget på forretningsudvikling og vækst - både i nye lande, men også med nye forretningsmuligheder. Vi holder til på Østerbro med ca. 30 ansatte - https://www.lokalebasen.dk/om-os. Omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere, så du vil sidde med en del ligesindede og hjælpes ad.

For yderligere oplysninger kontakt Frederikke Ravn Wigen på frw@lokalebasen.dk / 3945 8554. Ansøgninger sendes til frw@lokalebasen.dk og vil løbende blive behandlet.


<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.