arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Kontorfoto til leads

Virksomheder finder deres nye kontor på nettet eller via personlige netværk

05
sep
2016
Steen Uno
Danske virksomheder finder i udstrakt grad deres nye kontorer eller erhvervslejemål på nettet og via personlige forbindelser - avisannoncernes tid er forbi, de sociale medier rykker frem.
05
sep
2016
Steen Uno

 

 

 

 


Din virksomhed vil med godt 85 procents sandsynlighed finde jeres nye kontor eller erhvervslejemål på nettet eller via personlig networking.

Det fremgår af en aktuel brugerundersøgelse fra Lokalebasen.dk, der netop har spurgt ca. 800 af sine samarbejdspartnere om, hvilke kanaler de tiltrækker deres kunder gennem. I undersøgelsen har udlejningsportalen både forhørt sig hos store såvel som små ejendomsselskaber samt ejendomsmæglere.

Survey

Procentvis angivelse af hvor Lokalebasen.dk's kunder får deres henvendelser fra.

Konklusionen er klar: Som anslået findes kun fem ud 100 kunder gennem avisannoncering. De traditionelle avisannoncers tid er forbi og må nu se sig markant distanceret af de fremadstormende sociale medier.  

Ikke overraskende finder danske firmaer i særdeleshed deres nye erhvervslokaler på webportaler, via ejendomsselskabernes hjemmesider eller gennem sociale medier. I en lille tredjedel af tilfældene sker det via personlig networking, hvor en erhvervskunde bliver gjort opmærksom på virksomhedens nye lokaler og siden indgår kontrakt. 

"Jeg synes, at det er interessant, at der er cirka dobbelt så mange lejere, der findes via sociale medier som gennem aviserne," siger Jakob Dalhoff, adm. direktør hos Lokalebasen.dk A/S.

"Set i lyset af at aviserne er et af de dyreste markedsføringskanaler, mens sociale medier ligger i den billigere ende, bør man måske genoverveje sin markedsføringstrategi. Vel at mærke hvis man ikke allerede er til stede på de sociale medier."

 

Kvalitet og pålidelighed

Lokalebasen.dk's nye undersøgelse understreger - på linje med en række lignende markedsundersøgelser - at henvisninger og anbefalinger, man opnår gennem personlige kontakt har højest kvalitet og dermed pålidelighed. 

Survey2

Hvordan de adspurgte vægter kvaliteten af deres henvendelser.

Omvendt nærer Lokalebasen.dk's samarbejdspartnere ikke overvældende tiltro til kvaliteten af de kunde-henvisninger, som aviserne genererer.  

"Det er ikke overraskende, at networking er den mest troværdige kanal. Sådan har det altid været og vil nok altid være i B2B-markedet," siger Jakob Dalhoff.

"Vi er da glade for, at undersøgelsen viser, at leads fra webportaler er lidt bedre end gennemsnittet, da vi jo selv er en webportal. Og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre kvaliteten af de leads, som vi genererer."

"I dag kommer 44 procent af vores kunders henvisninger fra webportaler, og jeg er sikker på, at når vi laver undersøgelsen igen om to år, så vil det tal ligge betydeligt over 50%."

I diagrammet til venstre ses, hvordan Lokalebasen.dk's samarbejdspartnere vægter kvaliteten af deres leads (kunder) tiltrukket via de forskellige kanaler. ●

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.