arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive august story 7 reduced

Windows 10 - back to business

12
aug
2015
Steen Uno
Virksomheder over hele verden mistede afgørende tillid til Microsoft, da de for fire år siden opgraderede til udskældte Windows 8. Nu skal nylancerede Windows 10 forsøge at vinde tabt terræn tilbage hos erhvervslivet.
12
aug
2015
Steen Uno


    


Erhvervirksomheder skal vindes tilbage, og bl.a. derfor er tre af de seks nye Windows 10-
versioner - Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise and Windows 10 Mobile Enterprise -
helliget forskellige business-segmenter.

Først som sidst kan Microsofts software-opgradering tilbyde en brugerflade og et styre-
system, der er nem at gå til og som fungerer ens på PC, tablet og mobil.

Den største nyhed i Windows 10 - ud over at være gratis for brugere af Windows 7 og 8 -
er dog utvivlsomt den ny Edge-browser, som afløser Microsoft-ikonet Internet Explorer
og er lynhurtig og let tilgængelig.

Desuden er startmenuen tilbage i klassisk Windows-udgave med en overskuelig program-
og apps-oversigt - en fin kombination af startmenuerne fra Windows 7 og Windows 8.1.


Øget sikkerhed

Windows 10 kommer herudover erhvervslivet i møde ved at præsenterer indtil flere nye avancerede security-funktioner.

Microsofts ny Windows-satsning kan således præsentere et nyt sæt af sikkerhedsfunktioner til sine business-versioner - bl.a. en effektiv "Device Guard", der kan indstilles således, at udelukkende betroede programmer får lov til at køre.

Adgangssystemet Hello bruger fingeraftryks-læsere eller mere avanceret hardware som infrarøde kameraer til at godkende og give dig adgang til enheden, ligesom Windows 10 også har opgraderet beskyttelse mod malware.

"Windows 10 vil hjælpe til at beskytte din virksomhed mod moderne cyber-angreb, give dine medarbejdere gode oplevelser og holde hele virksomheden ajour med den nyeste teknologi.

Og vi opfordrer i særdeleshed små virksomheder til at drage fordel af vores tilbud om gratis Windows 10-opgradering," annoncerer Microsoft. ●


Læs mere her om Windows 10 for virksomheder:

Why your business should move to Windows 10
Should Your Small Business Upgrade to Microsoft’s Brand New OS?
Windows 10 Enterprise edition: What are the key features for businesses

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage