Wonderful Copenhagen Coworking - highend og panorama på byens top

Wonderful Copenhagen Coworking - highend og panorama på byens top

20
jun
2018
Steen Uno
På rekordtid er Ordnung+ tæt på fuldt hus i sine tre nye penthouse-etager i Cph Citys højeste kontorbygning Codanhus, der ud over danske også tiltrækker en række kræsne internationale virksomheder - heriblandt senest USA-giganten Amazon.
20
jun
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 
Over fire årtier frem til årtusindeskiftet tronede der en Zobel på 18. sal - først Hermann og fra 1979 sønnen Peter - på forsikringsselskabet Codans direktionsetage i det kendte, ikoniske og dengang landets højeste kontorhus.

Sidste år så den ekspanderende danske kontorhotel-kæde Ordnung sit snit til at overtage og nyindrette de øverste tre etager i det karismatiske Codanhus, som Codan og arkitekt Ole Hagen i 1961 opførte på den frederiksbergske side af kommunegrænsen til København.

I foråret blev kontorlokaler og pladser på den toprenoverede 18. sal udlejet på noget nær rekordtid. I april indviedes yderligere 900 funklende nye lækre, indtagende kontorkvadratmeter på etagen under, så Ordnung+ Gl. Kongevej nu i alt rummer 200 nydesignede high-end  kontorpladser med møbler i kræsen luksuskvalitet.

Penthouse-etagen på 19. sal tilbyder en række bogstavelig talt topplacerede coworking-pladser, business lounge, mødelokaler, fotokunstværker på væggene, fredagsbar - samt en 300 m² stor åben tagterrasse med et breathtaking  panorama-vue højt over byens tage.


Unikt udsigtsrum

"Tagterrassen er dagligt tilgængelige for alle vores lejere og deres gæster, men på længere sigt synes vi, at dette helt unikke udsigtsrum højt over byens tage har potentiale til at eksponere større eksklusive events, pressemøder med videre.

Vi har indrettet to flotte møderum, der har hver deres egen udgang til tagterrassen, så man kan holde et frokostmøde på toppen og få serveret frokosten udenfor," siger Hauke Haas, COO hos Ordnung Office Hotel.


 På penthouse-etagen på 19. sal har Ordnung+ skabt Københavns mest inspirerende
mødelokaler og coworking-pladser - med direkte adgang til den 300 m² store åbne
tagterrasse samt en absolut ´breathtaking´ panorama-udsigt over storbyen.

 

 

Det nyindrettede penthouse-kontormiljø på toppen af Codanhus er det andet i Ordnungs nye luksus-kategori Plus - det første Ordnung+ kontor- og coworking-miljø på Strandvejen i Hellerup havde premiere sidste år.

Herudover udbyder Ordnung syv kontorhoteller i Københavns - det allernyeste er netop åbnet på Frederiksborggade ved Nørreport Station - samt to centralt placerede lokationer i Odense.


Business-netværk

"I Codanhus kan vi som det eneste kontorhotel i København tilbyde vores lejere highclass security 24/7 - altså bemandet reception og vagttjeneste hele døgnet rundt. Den service prioriterer ikke mindst vores udenlandske lejere virkelig højt.

De p.t. 300 virksomheder med i alt 1.000 ansætte, som er lejere hos Ordnung, har også adgang til Ordnungs netværk med over 50 mødelokaler i vores i alt 11 kontor- og coworking-lokationer," siger Hauke Haas.


 Topkvalitet i design, materialevalg og indretning er Ordnungs overordnede signatur
og attraktive tilbud til kræsne virksomheder, iværksættere og freelancere med flere. 

 


Blandt Ordnungs spektakulære detaljer  er det 12 meter lange eksklusive og imposante konferencebord i røget eg, kontormøblementer i Eames og Herman Miller-topklassen samt en lang række øvrige prima-designs. 

Som supplement til køkkenfaciliteterne, espresso-maskiner etc. på de enkelte etager kan husets firmaer abonnere på de delikate frokostordninger i den store fælleskantine nede på førstesalen ud mod Gl. Kongevej.

"Vi lægger afgørende vægt på, at vores lejere - fra den store virksomhed til den enkelte freelancer - alle skal føle sig godt tilpas og hjemme i vores flotte prestigefyldte rammer, der jo først som sidst skal bidrage til at eksponere deres daglige businesses over for kunder og samarbejdspartnere," siger Hauke Haas.


Fart på markedet

Codan Forsikring, der i dag er britisk ejet, har stadig sit hovedsæde i det 41.000 m² store Codanhus, som den gamle danske forsikringskoncern selv ejede fra 1961 og frem til 2008. I foråret købte det svenske ejendomsselskab Klövern det ikoniske kontorhus på Gl. Kongevej af det danske investeringsselskab Dades.

Formelt lejer en virksomhed sig ind hos Ordnung ved at binde sig for en periode på tre måneder. Herefter forlænges lejekontrakten automatisk for et nyt kvartal, indtil den opsiges.


 "Der er virkelig stor fart på markedet for kontorhoteller netop nu. Vi håber at kunne
melde vores nye penthouse-etager i Codanhus for fuldt udlejet hen over sommer,"
siger Hauke Haas, COO hos Ordnung.

 


"Der er virkelig stor fart på markedet for kontorhoteller netop nu. Vi har i det seneste års tid haft kolossal stor efterspørgsel på vores fleksible coworking- og kontorpladser.

Blandt andet kunne vi i vinter melde vores eftertragtede Lyngby-lokation på Lottenborgvej for fuldt udlejet, og vi har store forventninger til, at vi allerede hen over sommeren vil nå det samme optimale facit på toppen af Codanhus," vurderer Hauke Haas optimistisk.

Ikke mindst kalkulerer Ordnung Office Hotel med, at flere andre internationale virksomheder, agenturer, bureauer etc. snarest kan ventes at følge i fodsporet på Amazon Web Services - op i de celebre panoramiske luftlag, kontor- og coworking-miljøer på byens top i Codanhus.  ●

                      

       

 
  
     

 
  
     

                                                       
                      

 

 

Læs mere her:
Ordnung.nu: Flyt din virksomhed til toppen af København

Business.dk: Tårnhøje kontorhoteller på vej til København
Business.dk: Demokratiske kvadratmeter på toppen af København

Lokalebasen.dk: Unikke kontorlokaler på 17. etage af ikoniske Codanhus

 

 

 

 

 

 


 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo