Work-near-home - her ligger dit nye kontor oven på coronakrisen

Work-near-home - her ligger dit nye kontor oven på coronakrisen

10
mar
2021
Steen Uno
Efter snart et år med WFH (working-from-home) bliver det nu tid for WNH - din kommende kontor- og arbejdsstation, som din virksomhed overvejer at leje nær din privatadresse, så du kan work-near-home.
10
mar
2021
Steen Uno

 

 

 

 


Fra arbejde hjemmefra til arbejde tæt på  dit hjem - sådan lyder kontorvirksomheders nyeste løsning på en aktuel overgang fra corona-pandemi til normalisering af deres arbejdsplads og workflow.  

Der skulle en hel pandemi og coronakrise til at få firmaer til at acceptere, at deres medarbejdere ikke nødvendigvis behøver at arbejde inden for kontorets vægge for at være effektive og produktive.

Større virksomheder over hele verden har siden efteråret - som supplement til deres citydomicil - haft travlt med at leje og indrette satellitkontorer  ude i forstadskvarterer, hvor mange af deres ansatte har bopæl.

Tanken er at kombinere medarbejdernes logistiske og tidsmæssige fordele ved at arbejde hjemme med både deres og firmaets behov for socialt nærvær, indbyrdes inspiration, idéudvikling, almen trivsel og arbejdsglæde.    


Potentiale

"Det er endnu for tidligt at give et kvalificeret bud på, om den ny trend, som vi indtil videre ser spire i amerikanske, asiatiske og i nogle europæiske storbyer, også kunne finde grobund og brede sig herhjemme," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.

"Nu er afstandene mellem de største danske byer og deres omgivende forstæder jo ikke ligefrem alarmerende store set med international målestok.

Men man kan ikke afvise, at nogle danske virksomheder kan se fordele i at decentralisere dele af deres hovedsæder ved at leje sig ind i kontormiljøer i byperiferier tæt på deres ansatte. Det kunne være en idé med potentiale." 

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt 15 flotte indbydende kontorlejemål - centralt beliggende work-near-home  kontorlokaler og miljøer, som alle netop nu kan findes og lejes på Lokalebasen.dk:

 

 

Slotsmarken 1, 2970 Hørsholm

I nybyggede del af ikonisk ejendom tilbydes kontorareal(er) på tre etager, evt. med fælles reception med Rosendahl Design Group. Kontorhuset ligger i naturskønne, grønne omgivelser ideelt placeret for medarbejdere og kunder ved afkørslen fra Helsingør-motorvejen. Fine p-faciliteter.

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 1.228-1.993 m², leje/år/m²: 1.250 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Gydevang 39-41, 3450 Allerød

Dynamisk flerbrugerejendom med over 50 forskellige virksomheder. Ejendommen ligger i Allerød erhvervskvarter, 25 min. kørsel fra København City og med off. transport lige til døren. Reception, møde- og konferencefaciliteter, kantineordning, loungeområder samt en vifte af serviceydelser.   

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 15-600 m², leje/år/m²: 79 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Egebækvej 98, 2850 Nærum

Nyistandsatte lyse kontorer i smukke, grønne omgivelser på attraktiv adresse 15 km nord for København City. Ejendommen har lejemål i flere størrelser, stor herlighedsværdi, mange faciliteter, fine p-forhold, cykelparkering, nærliggende supermarked og restauranter.   

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 120-174 m², leje/år/m²: fra 1.200 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

  

Klampenborgvej 215, 3, 2800 Kongens Lyngby

Renoveret kontor centralt beliggende i Lyngbys tidl. kulturhus over for storcentret med meget liv i og omkring ejendommen. Let adgang til off. transport, få min. gang fra S-togstation, kommende letbane, fem min. kørsel til motorvejsnettet med Lyngby- samt Helsingørmotorvejen. 

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 725 m², leje/år/m²: 1.400 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Gersonsvej 7, 2, 2900 Hellerup

Charmerende, lyst spændende kontorlejemål i flot ejendom fire min. gang fra Hellerup Station. Åbent kontormiljø med fritlagte bjælker og to kontorer med glasfronter, lækkert møbleret fælles terrasse ved indgangsparti, mulighed for at leje parkeringsplads.

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 224 m², leje/år/m²: 1.500 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

All incl. arbejdsstationer i veletableret kontorhotel og businesscenter, kontormiljøer med 3-10 skriveborde. Priser inkluderer møbler, rengøring, el, vand, varme, WiFi samt brug af tekøkken og mødelokaler. Bliv del af et internt og internationalt netværk med over 300 World Trade Centre i 90 lande.

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 94-119 m², leje/md/arbejdsplads: 2.800 kr. - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Herlev Hovedgade 119, 2730 Herlev

Synlig velbeliggende kontorejendom i krydset Fr.sundsvej/Ringvejen over for Herlev Bymidte. Lejemålet er pænt og velvedligeholdt, rummer mulighed for storrumskontorer, kontorer af var. størrelse, personalerum med køkken. Kort afstand til Herlev Station, busser samt motorvejsnet.

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 489 m², leje/år/m²: 870 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Stationsparken 21, 2600 Glostrup

Velbeliggende kontorhus tæt på Glostrup Station med åbne gennemlyste rum incl. stort areal med dobbelthøjde samt atrium til møder og events. Lejemålet kan indrettes som storrumskontorer el. kombination af enkeltmands-kontorer og storrum.

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 978-1.182 m², leje/år/m²: 775 kr./ex drift- bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Delta Park 37, 2665 Vallensbæk Strand

DGNB Guld og energiklasse A certificeret Company House-kontormiljø med fleksible indretningsmuligheder, fælles reception, lounge- og venteområde, mødelokaler og kantine med udendørs pladser. Bekvem beliggenhed et par min. kørsel til Køge Bugt Motorvejen med hurtig City-transfer.  

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 310-5.103 m², leje/år/m²: 1.150 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

A.P. Møllers Allé 9B, 2791 Dragør

Nybygget, eksklusivt kontorfællesskab med ovenlys og glasadskillelse, æstetisk og funktionelt. Fleksibel kontor-løsning, der kan optimeres, fællesarealer, mødelokaler, lounge område, AV-udstyr, kantine m.v.. Fri parkering, fem min. fra Øresundsmotorvejen, 11 km fra Rådhuspladsen.  

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 16-136 m², leje/år/m²: 1.345 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet 

 

 

Jernbanegade 3A, 1, 4000 Roskilde

Nydeligt funktionelt kontorlejemål med superbeliggenhed som nabo til Roskilde Station og to min. fra gågaden. Lyse indbydende lokaler med mange indretnings- og anvendelses-muligheder. Gode p-forhold, nemt tilgængelig med hurtig adgang til motorvejen.

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 438-1.034 m², leje/år/m²: 795 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet 

 

 

Svendborgvej 226, 5260 Odense S

Odenses stærkeste kontorfællesskab med et alsidigt netværk på 60-70 virksomheder i erhvervskvarter med plads og rum til nytænkning. Beliggende med hurtig adgang til Fynske Motorvej (E 20), mark og skov, der indbyder til at genoplade batterierne på en slentretur i frokostpausen.  

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 1-2.000 m², leje/år/m²: 275-500 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Skæringvej 88, 8520 Lystrup

Moderne coworking og business fællesskab med meget stærkt netværk med stærke kompetencer. Rum og plads til iværksætteren, den etablerede virksomhed, den studerende og vækstvirksomheden. Her kan du skalere op og ned på dine rammer, som din virksomhed udvikler sig.  

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 10-50 m², kontorplads leje/md: 2.500 kr., kontorrum leje/md: 65.00 kr. - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Silkeborgvej 620, 8220 Brabrand

Moderniseret, attraktivt beliggende kontordomicil tæt ved indkøbscentret City Vest, centralt placeret på en af Aarhus’ største indfaldsveje med forbindelse til den jyske motorvej. Flot lyst storrumskontor, mindre kontorer, receptionsområde samt mindre enhed med møderum, tekøkken og toilet/garderobe.

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 843 m², leje/år/m²: 800 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Axel Gruhns Vej 2B, 8270 Højbjerg

Kontorpladser i coworking-fællesskab alt inklusiv indrettet i totalmoderniseret/nybygget kontorhus med foto- lyd- og TV-studie. Møbleret med hæve-/sænkebord og kontorstol, fri parkering, fælles adgangssikring, alarm, 100 Mbit fiber, elevator, fælles have, fredagsbar m.v.. 

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● Arbejdsstationer: 3-6, leje/md/plads: 1.500-1900 kr. - bestil info-materiale på lejemålet
 

 

Find flere aktuelle work-near-home  kontorlejemål til din virksomhed

 

Læs mere:
Allwork.space: Working near home could be the future

Forbes.com: From Work From Home To Work Near Home
Coworkinginsights.com: WNH will become as widely understood as WFH
Globalbankingandfinance.com: Work near home is the start of new workspace solutions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo