arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lokalebasen.dk’s historie

MatchOffice blev grundlagt i 2004 med henblik på at skaffe lejere til danske kontorhoteller. Året efter går sitet live i Danmark, og i 2006 følger Norge og Sverige trop. 

I 2009 begynder virksomheden at formidle traditionelle erhvervslejemål via det danske site: Lokalebasen.dk. Ambitionen var og er at skabe en portal, der samler alle erhvervslejemål i Danmark ét sted. En uafhængig portal, hvor lejere har adgang til det største udvalg af erhvervslejemål og mulighed for at se og sammenligne priser. Dermed altså få de bedste forudsætninger for at finde deres nye lejemål.

For mæglere, ejendomsselskaber og de private udbydere er Lokalebasen.dk en markedsføringsplatform, der sikrer maksimal og målrettet profilering på nettet og sikrer løbende leverancer af kvalificerede leads. Dvs. flere faktiske og potentielle lejere nemmere, hurtigere og billigere. Kort sagt: Med Lokalebasen.dk er der skabt én samlet markedsplads, hvor lejere og udlejere nemt og hurtigt kan komme i kontakt med hinanden, til gavn for begge parter.

 

Historik

2016:

I starten af året fusionerer Lokalebasen.dk med sin internationale søstervirksomhed MatchOffice, og i den forbindelse får virksomheden en samlet visuel identitet. Sideløbende relancerer vi vores hollandske site. 

Vi får derudover tildelt et Google-certifikat, der gør det muligt at udarbejde virtuelle ture af lejemål via Google Street View. Senere på året udvikler vi en feature sammen med Walkinto.in, der gør det muligt at se de virtuelle ture i Virtual Reality.

I starten af 2. kvartal tiltræder tre stærke erhvervsprofiler til Lokalebasen.dks bestyrelse med det formål at skærpe virksomhedens internationale udviklingspotentiale.

Senere på året etablerer vi et kontor i Finland og hyrer en fuldtidsansat, der med sin fysiske tilstedeværelse skal skabe større værdi for vores finske kunder. For at optimere og udvikle vores online platform etablerer vi tilmed en ukrainsk afdeling med fem softwareudviklere i Lviv. 

Logoer
2015:

I starten af året lancerer Lokalebasen.dk en moderne og elektronisk version af Magasinet NINEtoFIVE, der dermed afløser nyhedsmagasinets tidligere printudgave. Nyhedsmagasinet distribueres til vores brugere, samarbejdspartnere samt øvrige interessenter og når dermed ud til en bred målgruppe.

Midt på året rulles MatchOffice ud i Norge med et selvstændigt norsk site og i løbet af året kommer lande som Finland, Spanien og Polen også i folden. 

rrr
2014:

I maj lancerer Lokalebasen.dk et moderne og tidsvarende design, og der bliver de efterfølgende måneder arbejdet på at få brugeroptimeret sitet. I forbindelse med det nye design bliver det muligt at lægge salgsemner på sitet.

I forbindelse med en organisationsændring og behovet for flere arbejdspladser flytter vi d. 1. juli fra cellekontorer i Hellerup til et storrumskontor på Østerbro. Således øges muligheden for at arbejde agilt og efter scrum-tankegangen. På taget oven over vores kontor er der etableret et innovatiovt citylandbrug, hvor vi bliver hovedsponsor for fire bistader. 

I slutningen af året relancerer Lokalebasen sin eftertragtede søstersite: Selskabslokaler.dk, der er et udlejningssite, der annoncerer alle former for ledige fest- og selskabslokaler i Danmark.

I august bliver vi godkendt til et ErhvervsPhD-projekt og får glæde af den franske statistiker Arthur Katossky. 

Antallet af årlige udlejninger stiger i 2014 til over 1000, og antallet af månedlige besøgende runder 70.000.

I midten af året fusionerer søstervirksomhederne Lokalebasen.dk og MatchOffice, hvilket betyder at medarbejdere nu arbejder på tværs af virksomhederne.

frgg

2013:

I 2013 bliver det svenske site MatchOffice.se etableret, der har til formål at formidle traditionelle erhvervslejemål i Sverige.

Der bliver ligeledes etableret et svensk aktiebolag, samt en svensk bestyrelse bestående af Peter Wittsten, Viktor Kjellström og Jakob Dalhoff.  

Antallet af årlige udlejninger stiger i 2013 til 768, og antallet af månedlige besøgende løber op i 66.000.

Desuden runder MatchOffice i alt 4500 kontorhoteller fordelt på over 100 lande

historie 2013
2012:

I begyndelsen af året udgiver vi første nummer af Magasinet “Nine to Five”, der med tillægget “Lokaleguiden” giver udlejere mulighed for at annoncere lejemål for en stor og motiveret målgruppe. Magasinet distribueres til 30.000 kontorvirksomheder i Storkøbenhavn.

Vi bliver partner på Copenhagen Capacity standen på den årlige MIPIM messe i Cannes i begyndelsen af marts.

Lokalebasen.dk udvider, så det også dækker dele af det svenske marked, begyndende med Skåne.

Vi lancerer sitet Ejendomsstatistik.dk i en betaversion. På sitet findes blandet andet tomgangsstatistikker for erhvervslejemål på både landsplan og fordelt på regioner og byer.

Årsresultatet for 2012 løber op på 707 udlejede erhvervslejemål og 60.000 månedlige besøgende på hjemmesiden.

I løbet af året ruller MatchOffice desuden selvstændige sites ud for en række lande herunder Indien, Singapore og Hongkong.

Historie 2012
2011:

Der kommer energimærker på sitets lejemål, hvilket betyder, at lejere nu kan se energiforbruget på de enkelte lejemål. Samtidig bliver hjemmesiden CO2 neutral.

Vi indgår i et tættere samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark, hvilket blandt andet indebærer, at vi overtager driften af foreningens markedsføringsportal Lokalebørs.dk. Samarbejdet betyder også, at det fremover er Lokalebasen.dk, der udarbejder den månedlige udbuds- og efterspørgselsstatistik til foreningens medlemmer.

Antallet af årlige udlejninger stiger til 562 i 2011, og antallet af månedlige besøgende runder 55.000.

 Historie 2011
2010:

Lokalebasen.dk omdannes til et aktieselskab og får en professionel bestyrelse bestående af Lars Heilesen, Tomas W. Færch samt Jakob Dalhoff, der er direktør for Lokalebasen.dk.

Det samlede årsresultat lyder på 278 udlejninger, og det månedlige antal besøgende på hjemmesiden er ved årets udgang oppe på 40.000.

 
2009: MatchOffice etableres i UK, og der lukkes en international aftale med Regus. Således begynder vi at repræsentere kontorhoteller i en stor del af Afrika og Mellemøsten, hvilket formidles på vores internationale website. Den 1. februar går Lokalebasen.dk online, og de første udlejere opretter sig på siden. I løbet af efteråret begynder der at blive genereret udlejninger på Lokalebasen.dk.   
2008: Der ansættes en lang række udenlandske projektmedarbejdere i anledning af, at MatchOffice rulles ud i Holland, Luxemburg, Spanien, Italien samt Frankrig. Sideløbende stiftes og udvikles der på det danske site Lokalebasen.dk, der har til formål at formidle traditionelle lejemål.   Lokalebasen
2007: I løbet af året lancerer vi et nyt og brugervenligt design. I samme forbindelse etableres MatchOffice i Tyskland og Østrig.   finland
2006: MatchOffice udvider, og der bliver etableret sites i Sverige og Norge med fokus på storbyer som Malmø, Stockholm, Göteborg samt Olso.   Norge sverige
2005: I starten af året går MatchOffice online med sit danske website kontorfællesskaber.dk, og allerede efter første halvår kan vi bryste os af at formidle over halvdelen af alle kontorhoteller på det danske marked.   Kontorfællesskaber
2004: MatchOffice stiftes af Hauke Haas og Jakob Dalhoff med det formål at skaffe lejere til danske kontorhoteller.  matchoffice 

« Tilbage