Lokalebasen.dk’s historie

MatchOffice blev grundlagt i 2004 med henblik på at skaffe lejere til danske kontorhoteller. Året efter går sitet live i Danmark, og i 2006 følger Norge og Sverige trop. 

I 2009 begynder virksomheden at formidle traditionelle erhvervslejemål via det danske site: Lokalebasen.dk. Ambitionen var og er at skabe en portal, der samler alle erhvervslejemål i Danmark ét sted. En uafhængig portal, hvor lejere har adgang til det største udvalg af erhvervslejemål og mulighed for at se og sammenligne priser. Dermed altså få de bedste forudsætninger for at finde deres nye lejemål.

For mæglere, ejendomsselskaber og de private udbydere er Lokalebasen.dk en markedsføringsplatform, der sikrer maksimal og målrettet profilering på nettet og sikrer løbende leverancer af kvalificerede leads. Dvs. flere faktiske og potentielle lejere nemmere, hurtigere og billigere. Kort sagt: Med Lokalebasen.dk er der skabt én samlet markedsplads, hvor lejere og udlejere nemt og hurtigt kan komme i kontakt med hinanden, til gavn for begge parter.

 

Historik

2024:

I 2024 er vi gået i luften med den nye version af udlejer selvbetjeningen. Det opdateret design sikrer en strømlinet oprettelse og redigering af annoncer.

Det første AI-værktøj er også implementeret. En integration til ChatGPT som lynhurtigt hjælper udlejer med at skrive en detaljeret lejemålsbeskrivelse.

Vi har introduceret den populære serviceydelse Fremhævet Annoncering, hvorved udlejer kan booste sin annoncering via af en stor, fremhævet annonce for maks. eksponering.

Arbejdsgangene på det ukrainske kontor har også i 2024 været præget af krig. Jakob har været primus motor på diverse humanitære støtteprojekter. For eksempel produktion og distribution af mobile sundhedsklinikker til fronten samt donation af varmepuder til at holde de ukrainske soldaters fødder og hænder varme hen over vinteren.

Logoer
2023:

I starten af 2023 har vi fortsat vores støtte til Ukraine. Vi har doneret til lokale børnehjem og givet vores medarbejdere lov til at arbejde frivilligt til humanitær støtte.

Vi har samarbejdet med Lviv International Rotary Club, og vores kollega Mykola blev sendt til fronten. Vi er stolte af hans indsats. Krigen har påvirket vores daglige rutiner, men har ikke påvirket vores optimisme og motivation til at servicere vores samarbejdspartnere verden over.

Vi har forbedret den nye version af selvbetjeningen og arbejder på at redesigne e-mail-flow til både lejer og udlejer.

Logoer
2022:

I disse forfærdelige og usikre tider for Ukraine, har MatchOffice besluttet, at give sine medarbejdere lov til at arbejde frivilligt til godtgørende formål, så lange behovet er til dette. Krigen påvirker medarbejdernes hverdag, da størstedelen bor og arbejder i Lviv. MatchOffice yder derfor sin fulde støtte og opbakning til Ukraine.

Med hensyn til børnene fra de lokale børnehjem vi støtter, er de bragt i sikkerhed i henholdsvis Italien og Slovakiet.

For første gang samarbejder vi i dag med mere end 11.500 kontorfællesskaber over hele verden.

Efter to år med nedlukning, oplevede vi generelt stigende optimisme i markedet og flere kundeemner generet via platformen.

Selvbetjeningen blev redesignet til formål at gøre det nemt for udlejere at administrere deres kundeemner og lokationer.

LogoerLogoer
2021:

I løbet af 2021 har vi afsluttet redesignet af emnevisningerne. En masse designmæssige forbedringer blev lavet for at hjælpe vores kunder.

Portalens infrastuktur blev optimeret med henblik på at forbedre processen i at finde lejemål. Hertil blev et online chat system implementeret.

Vi har genereret en stigende mængde trafik og kundeemner for annonceret parkeringspladser. Segmentet har øget den samlede værdi skabt på platformen, da vi har oplevet en stigende efterspørgsmål efter leje af p-pladser som supplement til leje af erhvervslokaler.

10 nye forældreløse børn fra Ukraine blev tilmeldt vores velgørenhedsprojekt "The Future Match for Children"

Logoer
2020:

I første halvdel af 2020 opdaterede vi vores interface, ændrede vores søgemaskine og tilføjede automatiseret spørgsmål og svar, som er nyttigt til at besvare generelle spørgsmål.

Vi redesignede indgangssiden til et opdateret og moderne layout.

På grund af den globale COVID-19-pandemi, skifter Lokalebasen.dk til at arbejde hjemmefra.

På trods af COVID-19-pandemien har vi ekspanderet og udenfor Danmark arbejder vi nu sammen med mere end 11.000 kontorhoteller verden over.

I løbet af efteråret startede vi projektet ”The Future Match for Children”, et program, der hjælper forældreløse børn i Lviv, Ukraine, med at lære engelsk og forbedre deres fremtid i globale virksomheder.

Logoer
2019:

I efteråret begyndte vi at crawle internettet for ledige erhvervslejemål i Danmark. Det betyder, at du nu kan finde 99% af alle ledige erhvervslejemål i hele Danmark på Lokalebasen.dk

I foråret beslutter vi at sætte yderligere ind på markedet for mødelokaler. Efterspørgslen og interessen for leje af mødelokaler afslører et potentielt stort marked. Antallet af mødelokaler på Lokalebasen.dk har aldrig været større.

I marts lancerede vi en tilføjelse til annoncer for butikslokaler. Det er nu nemt at se om butikslokalet er velegnet til cafe eller restaurant.

Logoer
2018:

I februar lancerede vi konceptet Partner badge, hvor en lang række virksomheder, vi har arbejdet med i mange år, nu kan vælge at få vist et partner badge på deres lejemålsannoncer og egen hjemmeside.

I starten af marts lancerede vi en ny måde at få vist tilgængelige lejemål på vores listevisning. Ved at få vist lejemål som liste har vi arbejdet hen imod at give vores besøgende et endnu bedre overblik over tilgængelige erhvervslokaler. Det er derfor nu muligt at vælge mellem at få vist søgeresultater som enten en liste, i gitter eller på et kort.

For at forbedre kvaliteten af de leads, vi sender til vores udbydere, introducerede vi også et nyt pointsystem kaldet Quality Score. Systemet fungerer som en tjekliste til, hvordan kvaliteten af annoncerne på MatchOffice forbedres.

Vores ukrainske afdeling får nyt og større kontor i Lviv, og vi udvider ved at ansætte flere dygtige ukrainske kollegaer. I efteråret flyttede vores danske afdeling ligeså til deres nye kontor i København.

Logoer
2017:

I 2017 færdiggøres relanceringen af vores platforme i udlandet og vi opnår nu den samme visuelle identitet på et globalt plan.

Vi kunne også tilføje coworking, mødelokaler og virtuelt kontor til listen over lokalekategorier, det er muligt at annoncerer på Lokalebasen.dk. Endvidere kan udlejere nu selv oprette p-pladser og salgsejendomme.

Fra 1. juni 2017 kunne vores besøgende udforme deres egen Erhvervskontrakt direkte hos os. Det har vist sig at være en stor succes.

I efteråret var vores ledelse en tur til Beijing for at møde nogle af vores eksisterende kunder, få inspiration til markedet og at team builde.

Sidst på året lancerer vi også nyt design på vores listevisning. Det nye design skal gøre det endnu nemmere at bestille information om lejemålene.

Logoer
2016:

I starten af året fusionerer Lokalebasen.dk med sin internationale søstervirksomhed MatchOffice, og i den forbindelse får virksomheden en samlet visuel identitet. Sideløbende relancerer vi vores hollandske site. 

Vi får derudover tildelt et Google-certifikat, der gør det muligt at udarbejde virtuelle ture af lejemål via Google Street View. Senere på året udvikler vi en feature sammen med Walkinto.in, der gør det muligt at se de virtuelle ture i Virtual Reality.

I starten af 2. kvartal tiltræder tre stærke erhvervsprofiler til Lokalebasen.dks bestyrelse med det formål at skærpe virksomhedens internationale udviklingspotentiale.

Senere på året etablerer vi et kontor i Finland og hyrer en fuldtidsansat, der med sin fysiske tilstedeværelse skal skabe større værdi for vores finske kunder. For at optimere og udvikle vores online platform etablerer vi tilmed en ukrainsk afdeling med fem softwareudviklere i Lviv. 

Logoer
2015:

I starten af året lancerer Lokalebasen.dk en moderne og elektronisk version af Magasinet NINEtoFIVE, der dermed afløser nyhedsmagasinets tidligere printudgave. Nyhedsmagasinet distribueres til vores brugere, samarbejdspartnere samt øvrige interessenter og når dermed ud til en bred målgruppe.

Midt på året rulles MatchOffice ud i Norge med et selvstændigt norsk site og i løbet af året kommer lande som Finland, Spanien og Polen også i folden. 

rrr
2014:

I maj lancerer Lokalebasen.dk et moderne og tidsvarende design, og der bliver de efterfølgende måneder arbejdet på at få brugeroptimeret sitet. I forbindelse med det nye design bliver det muligt at lægge salgsemner på sitet.

I forbindelse med en organisationsændring og behovet for flere arbejdspladser flytter vi d. 1. juli fra cellekontorer i Hellerup til et storrumskontor på Østerbro. Således øges muligheden for at arbejde agilt og efter scrum-tankegangen. På taget oven over vores kontor er der etableret et innovatiovt citylandbrug, hvor vi bliver hovedsponsor for fire bistader. 

I slutningen af året relancerer Lokalebasen sin eftertragtede søstersite: Selskabslokaler.dk, der er et udlejningssite, der annoncerer alle former for ledige fest- og selskabslokaler i Danmark.

I august bliver vi godkendt til et ErhvervsPhD-projekt og får glæde af den franske statistiker Arthur Katossky. 

Antallet af årlige udlejninger stiger i 2014 til over 1000, og antallet af månedlige besøgende runder 70.000.

I midten af året fusionerer søstervirksomhederne Lokalebasen.dk og MatchOffice, hvilket betyder at medarbejdere nu arbejder på tværs af virksomhederne.

frgg

2013:

I 2013 bliver det svenske site MatchOffice.se etableret, der har til formål at formidle traditionelle erhvervslejemål i Sverige.

Der bliver ligeledes etableret et svensk aktiebolag, samt en svensk bestyrelse bestående af Peter Wittsten, Viktor Kjellström og Jakob Dalhoff.  

Antallet af årlige udlejninger stiger i 2013 til 768, og antallet af månedlige besøgende løber op i 66.000.

Desuden runder MatchOffice i alt 4500 kontorhoteller fordelt på over 100 lande

historie 2013
2012:

I begyndelsen af året udgiver vi første nummer af Magasinet “Nine to Five”, der med tillægget “Lokaleguiden” giver udlejere mulighed for at annoncere lejemål for en stor og motiveret målgruppe. Magasinet distribueres til 30.000 kontorvirksomheder i Storkøbenhavn.

Vi bliver partner på Copenhagen Capacity standen på den årlige MIPIM messe i Cannes i begyndelsen af marts.

Lokalebasen.dk udvider, så det også dækker dele af det svenske marked, begyndende med Skåne.

Vi lancerer sitet Ejendomsstatistik.dk i en betaversion. På sitet findes blandet andet tomgangsstatistikker for erhvervslejemål på både landsplan og fordelt på regioner og byer.

Årsresultatet for 2012 løber op på 707 udlejede erhvervslejemål og 60.000 månedlige besøgende på hjemmesiden.

I løbet af året ruller MatchOffice desuden selvstændige sites ud for en række lande herunder Indien, Singapore og Hongkong.

Historie 2012
2011:

Der kommer energimærker på sitets lejemål, hvilket betyder, at lejere nu kan se energiforbruget på de enkelte lejemål. Samtidig bliver hjemmesiden CO2 neutral.

Vi indgår i et tættere samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark, hvilket blandt andet indebærer, at vi overtager driften af foreningens markedsføringsportal Lokalebørs.dk. Samarbejdet betyder også, at det fremover er Lokalebasen.dk, der udarbejder den månedlige udbuds- og efterspørgselsstatistik til foreningens medlemmer.

Antallet af årlige udlejninger stiger til 562 i 2011, og antallet af månedlige besøgende runder 55.000.

 Historie 2011
2010:

Lokalebasen.dk omdannes til et aktieselskab og får en professionel bestyrelse bestående af Lars Heilesen, Tomas W. Færch samt Jakob Dalhoff, der er direktør for Lokalebasen.dk.

Det samlede årsresultat lyder på 278 udlejninger, og det månedlige antal besøgende på hjemmesiden er ved årets udgang oppe på 40.000.

 
2009:

MatchOffice etableres i UK, og der lukkes en international aftale med Regus. Således begynder vi at repræsentere kontorhoteller i en stor del af Afrika og Mellemøsten, hvilket formidles på vores internationale website. Den 1. februar går Lokalebasen.dk online, og de første udlejere opretter sig på siden. I løbet af efteråret begynder der at blive genereret udlejninger på Lokalebasen.dk. 

 
2008:

Der ansættes en lang række udenlandske projektmedarbejdere i anledning af, at MatchOffice rulles ud i Holland, Luxemburg, Spanien, Italien samt Frankrig. Sideløbende stiftes og udvikles der på det danske site Lokalebasen.dk, der har til formål at formidle traditionelle lejemål. 

 Lokalebasen
2007:

I løbet af året lancerer vi et nyt og brugervenligt design. I samme forbindelse etableres MatchOffice i Tyskland og Østrig. 

 finland
2006:

MatchOffice udvider, og der bliver etableret sites i Sverige og Norge med fokus på storbyer som Malmø, Stockholm, Göteborg samt Olso. 

 Norge sverige
2005:

I starten af året går MatchOffice online med sit danske website kontorfællesskaber.dk, og allerede efter første halvår kan vi bryste os af at formidle over halvdelen af alle kontorhoteller på det danske marked. 

 Kontorfællesskaber
2004:

MatchOffice stiftes af Hauke Haas og Jakob Dalhoff med det formål at skaffe lejere til danske kontorhoteller. 

matchoffice 

« Tilbage

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo