arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Organisationer vi støtter

ØsterGro

ØsterGro logo

ØsterGro

På taget af en kontorbygning på Østerbro i Danmark er der anrettet mere end 100 tons jord i lange og snorlige højbede. Dette initiativ er en del af citylandbruget ØsterGro, der har til formål at kombinere by- og landskabsmiljø. Midt i hele herligheden sponsorerer Lokalebasen fire bistader, et drivhus og en kompostbeholder.

The Danish Schlerosis

Scleroseforeningen

Sclerose er en forfærdelig sygdom for dem, der lider af denne, og det er ligeså svært for familiemedlemmer at se deres kære kæmpe med sygdommen. Hos Lokalebasen støtter vi Scleroseforeningen, fordi vi mener, at det er vigtigt at støtte mennesker, der har brug for en ekstra hånd i en hård tid.

Stop Paper Waste badge

Stop papirspild

Hos Lokalebasen.dk går vi meget op i miljøet. Derfor forsøger vi altid at holde vores kommunikation og opgaveløsning digitalt. Det betyder, at vi er mere effektive, men også at vi ikke benytter en masse unødigt papir og ressourcer, der kan komme vores miljø til gavn.

Kreftforeningen.no logo

Kreftforeningen.no

Lokalebasen ønsker at deltage i kampen mod kræft og støtter derfor kræftforeningens arbejde. Gennem vores bidrag hjælper vi kræftforeningens solide indsats for at bekæmpe kræft, hvilket hjælper og sikrer, at forskerne kan researche i ny og afgørende viden.

Plastik Nej Tak logo

Plastik Nej Tak

Lokalebasen.dk støtter Plastik Nej Tak, da vi ønsker at passe på miljøet. Kampen mod plastik er ikke let, da materialet bruges hyppigt og stimulerer verdensøkonomien med sin høje efterspørgsel. Grundet adskillige konsekvenser heraf, ønsker vi at tage medansvar til at bekæmpe brug af plastik, så vi kan bidrage til en gradvis mere bæredygtig fremtid.

« Tilbage

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo