Søg erhvervslokale i hele Danmark

Organisationer vi støtter

Østergro

Citylandbrug på toppen af Lokalebasen - Bisponsorat

Sponsorbier på Østergro
På toppen af Lokalebasen.dks kontorbygning på Østerbro ligger mere end 100 tons jord anrettet i lange og snorlige højbede. Det er det nye spændende citylandbrug ØsterGro, der huserer oven over Lokalebasen.dk. Midt i hele herligheden står Lokalebasen.dks fire sponsorerede bistader, et drivhus og en kompostbeholder.

Kræftens Bekæmpelse - Støttes af Lokalebasen

Kræftens Bekæmpelse
Lokalebasen.dk ønsker at være med i kampen mod kræft, og derfor er vi en del af Kræftens Bekæmpelse Erhvervspartnere. Gennem vores sponsorat bidrager vi til Kræftens Bekæmpelses solide indsats mod kræft, der er med til at sikre, at forskerne får ny og afgørende viden. Det er der brug for, så vi kan hjælpe endnu flere i kampen mod kræften.

Unicef hjælp børnene - Støttes af Lokalebasen

Unicef 
Lokalebasen.dk ønsker at repræsentere kredsen af UNICEF Erhvervspartnere, fordi vi via dette sponsorat kan give vores lille årlige bidrag til UNICEFs verdensomspændende indsats mod børnearbejde. Vi nærer udstrakt sympati for UNICEFs fantastiske velgørenhedsarbejde og verdensorganisationens mange resultatrige projekter for alverdens børn.

Nørrebro Fodboldklubben Firkanten - Støttes af Lokalebasen

Fodboldklubben Firkanten
På Lokalebasen.dk har vi gennem flere sæsoner optrådt som klubsponsor og tæt supporter af Nørrebros beundringsværdigt initiativrige Firkantens Boldklub, der i 70´erne opstod og udviklede sig som vellykket integrationsprojekt på og omkring Blågårds Plads. Vi er meget glade for at stå på sidelinjen og følge det frugtbare arbejde, som ildsjælene i Firkantens Boldklub lægger for dagen både på og uden for banen.

csr-maerket

CSR Mærket
På Lokalebasen.dk har vi i mange år, taget ansvar for vores plads i samfundet, derfor støtter vi også CSR mærkningen. CSR står for Corporate Social Responsibility.
Dette kan mærkes i måden vi behandler vores medarbejdere og miljøet. Herunder kan bl.a. nævnes vores støtte til ØsterGro.

 

« Tilbage