arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Organisationer vi støtter

ØsterGro

ØsterGro logo

ØsterGro

På taget af en kontorbygning på Østerbro i Danmark er der anrettet mere end 100 tons jord i lange og snorlige højbede. Dette initiativ er en del af citylandbruget ØsterGro, der har til formål at kombinere by- og landskabsmiljø. Midt i hele herligheden sponsorerer Lokalebasen fire bistader, et drivhus og en kompostbeholder.

CSR Initiative logo

CSR Mærket

Hos Lokalebasen tager vi ansvar for vores samfund, og derfor støtter vi CSR-initiativet. CSR står for Corporate Social Responsibility. Dette kommer til udtryk i den måde vi behandler vores medarbejdere og miljøet. I den forbindelse kan vi blandt andet nævne vores støtte til ØsterGro.

The Danish Schlerosis

Scleroseforeningen

Sclerose er en forfærdelig sygdom for dem, der lider af denne, og det er ligeså svært for familiemedlemmer at se deres kære kæmpe med sygdommen. Hos Lokalebasen støtter vi Scleroseforeningen, fordi vi mener, at det er vigtigt at støtte mennesker, der har brug for en ekstra hånd i en hård tid.

Stop Paper Waste badge

Stop papirspild

Hos Lokalebasen.dk går vi meget op i miljøet. Derfor forsøger vi altid at holde vores kommunikation og opgaveløsning digitalt. Det betyder, at vi er mere effektive, men også at vi ikke benytter en masse unødigt papir og ressourcer, der kan komme vores miljø til gavn.

Kreftforeningen.no logo

Kreftforeningen.no

Lokalebasen ønsker at deltage i kampen mod kræft og støtter derfor kræftforeningens arbejde. Gennem vores bidrag hjælper vi kræftforeningens solide indsats for at bekæmpe kræft, hvilket hjælper og sikrer, at forskerne kan researche i ny og afgørende viden.

« Tilbage

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.