arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Organisationer vi støtter

Østergro

Citylandbrug på toppen af Lokalebasen - Bisponsorat

Sponsorbier på Østergro
På toppen af Lokalebasen.dks kontorbygning på Østerbro ligger mere end 100 tons jord anrettet i lange og snorlige højbede. Det er det nye spændende citylandbrug ØsterGro, der huserer oven over Lokalebasen.dk. Midt i hele herligheden står Lokalebasen.dks fire sponsorerede bistader, et drivhus og en kompostbeholder.

Lokalebasen.dk støtter Scleroseforeningen

Sclerose foreningen
Sclerose er en forfærdelig sygdom for de der lider af denne lidelse, ligeledes er det meget hårdt for pårørende at se deres elskede blive ramt af sygdommen.
Hos Lokalebasen.dk støtter vi scleroseforeningen, fordi vi mener det er vigtigt at støtte folk der har brug for en ekstra hånd, i en hård tid.

Lokalebasen.dk støtter WWF, Verdensnaturfonden

WWF - Verdensnaturfonden
Lokalebasen.dk ønsker at være med til at støtte den natur, der skal danne grundlaget for vores livsstil, i mange år fremover. Vi bruger naturens ressourcer hurtigere og hurtigere og derfor er der nogle der skal tage ansvar. Derfor støtter vi WWF og deres arbejde, fordi vi tror på det betyder rigtig meget.

Lokalebasen.dk støtter Red Barnet

Red Barnet
Rundt i verden, er det ikke alle der har det så godt som vi har det i Danmark, hvilket er en meget stor opgave at løfte, især når det drejer sig om børn der har mistet familie, hjem eller andet. Hos Lokalebasen ønsker vi at være med til at sikre, at børn med svære vilkår, får muligheden for at vokse op og få et trygt liv.

Unicef hjælp børnene - Støttes af Lokalebasen

Unicef 
Lokalebasen.dk ønsker at repræsentere kredsen af UNICEF Erhvervspartnere, fordi vi via dette sponsorat kan give vores lille årlige bidrag til UNICEFs verdensomspændende indsats mod børnearbejde. Vi nærer udstrakt sympati for UNICEFs fantastiske velgørenhedsarbejde og verdensorganisationens mange resultatrige projekter for alverdens børn.

Nørrebro Fodboldklubben Firkanten - Støttes af Lokalebasen

Fodboldklubben Firkanten
På Lokalebasen.dk har vi gennem flere sæsoner optrådt som klubsponsor og tæt supporter af Nørrebros beundringsværdigt initiativrige Firkantens Boldklub, der i 70´erne opstod og udviklede sig som vellykket integrationsprojekt på og omkring Blågårds Plads. Vi er meget glade for at stå på sidelinjen og følge det frugtbare arbejde, som ildsjælene i Firkantens Boldklub lægger for dagen både på og uden for banen.

csr-maerket

CSR Mærket
På Lokalebasen.dk har vi i mange år, taget ansvar for vores plads i samfundet, derfor støtter vi også CSR mærkningen. CSR står for Corporate Social Responsibility.
Dette kan mærkes i måden vi behandler vores medarbejdere og miljøet. Herunder kan bl.a. nævnes vores støtte til ØsterGro.

 

« Tilbage

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage