Vi har så overvældende meget data, at vi vil bede dig anvende en desktop for at få den fulde oplevelse, interaktivt kort samt grafer.
Landsdel:Dato:
LandsdelDatoEksisterende erhvervskvadratmeterLedige annoncerede kvadratmeterTomgang

Tomgangsstatistik for danske erhvervslejemål

Denne statistik bygger på data fra vores side Lokalebasen.dk samt data fra ejendomsdata-formidler Resight. Med Resights kan du lynhurtigt filtrere og sammenligne iblandt Danmarks ca. 2,5 millioner ejendomme.

Vi benytter desuden officielle data fra Danmarks Statistik. Tomgangsraten er beregnet som forholdet mellem det samlede antal ledige, annoncerede erhvervskvadratmeter og den samlede eksisterende bygningsmasse under kategorien erhverv.

FAQ - Få yderligere information om statistikkens fremgangsmåde.

Revisorerklæring

Lokalebasen.dk har fået udarbejdet en revisorerklæring på baggrund af en gennemgang af dataindsamlingen til vores udbudsstatistik. Revisorerklæringen er udført af statsautoriseret revisor Peter Krogsrud Eriksen, og en henvisning til denne ses her.

Salg af data

Alt data indsamlet til vores udbudsstatistik og tomgangsstatistik (Se nærmere forklaring i FAQ) er muligt at erhverve mod betaling. Data kan leveres i diverse formater. Kontakt jd@lokalebasen.dk for mere info og pris.

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo