arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Boligudlejning til salg på Smedegade 10, 7130 Juelsminde

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Smedegade 10
7130 Juelsminde
Areal
3.158 m²
Område
7130 Juelsminde
Afstand til offentlig transport
 
Bus
605 m

Bygninger i Juelsminde på Tvang

Areal ifølge tingbogen 3.158 m², heraf vej 0 m².

Der gøres opmærksom på, at beskrivelsen ikke stemmer overens med oplysningerne om de enkelte bygninger ifølge BBR-meddelelsen.

Bygning nr. 1 ifølge BBR med et bebygget erhvervsareal på 266 m² er opført i mursten med fibercementtag. Bygningen har tidligere været en butik, og er ifølge ejers oplysning nu under ombygning til 3 lejligheder. Hverken indvendige vægge eller gulve er færdige.

Bygning nr. 2 ifølge BBR er et enfamilieshus med et bebygget boligareal på 219 m², men er opdelt i 2 lejligheder – nr. 10B og nr. 10C.

Lejligheden 10B er udlejet, og stueetagen består af en entré, to stuer, et køkken, et soveværelse, et bryggers og to badeværelser. Værelserne er med samme trægulv og træloft, mens badeværelserne samt entré og bryggers har flisegulv og træloft. Begge badeværelser indeholder en bruseniche i vægfliser, og i bryggerset står der en vaskemaskine af mærket Whirlpool og en tørretumbler af mærket Blomberg. Køkkenet indeholder desuden en opvaskemaskine af mærket Electrolux, et kølefryseskab af mærket Bosch og et komfur med emhætte af mærket Indesit. Det blev oplyst, at lejligheden opvarmes ved fyr og brændeovn.

Førstesalen består af to værelser, det ene med trægulv og det andet med gulvtæppe. Lejeren har forudbetalt leje med kr. 2.950. Den månedlige leje udgør kr. 5.500 + aconto vandbidrag kr. 400.

Lejligheden 10C er ikke udlejet. Stueetagen består af en entré, et større køkkenalrum, et værelse, et badeværelse og et toilet. Badeværelset og toilettet er med flisegulv, mens de resterende værelser alle har trægulv og træloft. Køkkenet indeholder en ovn af mærket Zanussi, en kogeplade af mærket Siemens, en emhætte af mærket Thermex og et køleskab af mærket Electrolux. Det blev under besigtigelsen oplyst, at lejligheden kun opvarmes ved brændeovn. Førstesalen består af to værelser med henholdsvis trægulv og gulvtæppe. Den tidligere lejer er forsvundet. Det forsøges at få nærmere oplysninger om dette lejemål inden auktionsmødet.

Bygning nr. 3 ifølge BBR er en erhvervsbygning med et bebygget areal på 122 m², hvor beboelseslejligheden 10A er indrettet. Det var ikke muligt at komme ind i lejligheden under besigtigelsen, men ejeren oplyste, at lejligheden består af både en spise- og opholdsstue, tre værelser, et bryggers, et køkken og et badeværelse. Der er trægulv og træloft i hele huset. Lejligheden opvarmes ved fyr. Lejerne har erlagt et depositum på kr. 16.500 og forudbetalt leje med kr. 5.500. Den månedlige er kr. 5.500 + aconto vandbidrag kr. 500.

Bygning nr. 4 ifølge BBR er ifølge ejeren en lagerbygning, som ikke benyttes til beboelse.

Endvidere er på der matr. nr. 23 n opført en garage, som ifølge ejeren er fra sidst i 1960’erne. Denne bygning fremgår ikke af BBR.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage