arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Stort udvalg af caféer til salg

Søg gratis blandt 503 caféer til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find nemt barer, grillbarer og caféer til salg

På Lokalebasen.dk finder du nemt og gratis den helt rigtige café, bar eller grillbar til salg. Du får direkte adgang til et stort udvalg af café-, grillbar- og barlokaler i hele landet på en nem og effektiv måde, så du let kan danne dig et overblik over mulighederne. Søg via kort eller søgefelt efter en café til salg, der matcher dine ønsker og få hurtigt kvalificerede forslag.

Få besked ved nye caféer til salg

Gør forløbet endnu lettere og opret en søgagent. Så får du en mail, hver gang vi får en ny relevant café, bar eller grillbar til salg på siden.

Nye butiksejendomme

En nem vej til den rette café, bar eller grillbar til salg

Lokalebasen.dk giver dig et gratis overblik over udbudte erhvervslokaler i Danmark, så du hurtigt kan finde en café, bar eller grillbar til salg, der indfrier dine ønsker.

Vi formidler lokaler på vegne af alle dele af ejendomsbranchen, fra private udlejere til store ejendomsselskaber. På siden finder du derfor et bredt og varieret udvalg af lokaler i hele landet, der gør det let at finde en bar, grillbar eller café til salg, der matcher dit koncept.

Når du søger, kan du nemt filtrere emnerne, så du hurtigt kommer frem til relevante annoncer og kan danne dig et overblik over relevante lokaler. Er du interesseret i en café til salg, kan du hurtigt komme i kontakt med sælgerne for yderligere information.

Du kan gøre din søgeproces endnu mere effektiv, ved at oprette en søgeagent. Så modtager du besked, når vi får en café, bar eller grillbar til salg, der opfylder dine krav. Det gør det let og hurtigt for dig at finde frem til den helt rigtige løsning.

Hos Lokalebasen.dk lægger vi stor vægt på, at du får en god oplevelse, når du benytter siden. Vi har derfor altid et team klar på chat, mail og telefon, som kan hjælpe, hvis du har spørgsmål. Vi har ligeledes udarbejdet en tjekliste til din kommende flytning, der kan gøre dit flytteforløb endnu lettere, og som du kan modtage ved at skrive til os på info@lokalebasen.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig til at finde den helt rigtige café, bar eller grillbar til salg. Start din søgning i dag og find hurtigt frem til de rette lokaler.

Har du en bar, grillbar eller café til salg?

Ønsker du at sætte en bar, grillbar eller café til salg, så opret en annonce på Lokalebasen.dk. Siden har over 70.000 besøgende om måneden, og din annonce når dermed ud til en stor, relevant målgruppe på udkig efter erhvervslokaler til deres café, bar eller grillbar.

Lokalebasen.dk har en høj udlejningsrate og sikrer dig som annoncør mange muligheder i forhold til markedsføringen af din annonce. Ligeledes tilbyder vi også to forskellige afregningsmodeller - no cure no pay eller afregning per annonce - så du kan vælge den løsning, der vil være mest fordelagtig for den pågældende ejendom.

Nyheder

Se alle nyheder

Når du søger en bar, grillbar eller café til salg

Café til salg

Valg af beliggenhed

Der er mange valg, der skal træffes, når du skal åbne en café, bar eller grillbar – et af dem er lokalevalget. Lokalerne og deres beliggenhed er af uhyre stor betydning for din kommende forretning. Det er derfor vigtigt at tage højde for beliggenheden, når du søger efter en café til salg. Det er essentielt, at caféen er placeret et sted med en stor potentiel kundegruppe, der matcher netop din ønskede målgruppe.

Læs mere

Sørg for gode eksponeringsmuligheder

Når du søger en café til salg er det herudover af stor vigtighed at overveje lokalernes synlighed. Hvordan, til hvem og hvor mange bliver caféen, baren eller grillbaren eksponeret? I den forbindelse er det en god idé at undersøge, hvem det er, der typisk færdes i området, i hvilke tidsrum og med hvilke formål - og om dette harmonerer med den planlagte målgruppe.

Find en café til salg, der matcher dit koncept

Når du skal åbne en café, er det en god idé at få defineret konceptet for denne, inden du indleder din søgning efter en café til salg. Dette gælder naturligvis også, når du søger efter en bar eller grillbar til salg. Skal du åbne en café eller lignende, er det altid vigtigt, at konceptet for denne indfrier kundernes ønsker vedrørende eksempel indretning, atmosfære, service, menu med mere. Hvordan kunden befinder sig i caféen er altafgørende for, om vedkommende kommer igen. Der er stor konkurrence inden for cafébranchen, især i de større byer. Derfor er det meget vigtigt at få defineret konceptet, så du kan søge efter en café til salg i et område, hvor der er efterspørgsel efter et netop sådant koncept.

Tænk på indretning - allerede når du søger

Når du skal til at indrette din kommende café, er det godt at sikre, at indretningen er i overensstemmelse med caféens generelle koncept og menu. Det kan anbefales at tænke i indretningsbaner allerede mens du søger efter en café til salg. Er der plads til den ønskede indretning i de pågældende cafélokaler? Skal caféen for eksempel indrettes i vintagestil eller i strømlinet moderne design? Dette er relevante spørgsmål at tage stilling til, når du skal finde den rette café til salg. Ønsker du en café med en gammeldags atmosfære, kan det for eksempel være ideelt at finde en café til salg i en ældre ejendom, hvor vinduer og døre har rustikke vintage-detaljer.

Kundens visuelle oplevelse

For mange kunder er en del af oplevelsen ved at gå på café at kunne iagttage ting, situationer og andre mennesker. Dette er også væsentligt at tage højde for, når du skal finde en café til salg. Her spiller beliggenheden en stor rolle. Er der god udsigt fra caféens vinduer og er der mange vinduer? Det er også godt at tage den visuelle oplevelse i betragtning i forhold til selve indretningen. Her er det væsentligt, at der både er plads til individuel ro, men også mulighed for at kunne iagttage og være en del af caféens liv.

Nemt at finde en café, bar eller grillbar til salg

På Lokalebasen.dk er det nemt og hurtigt at finde en café, bar eller grillbar til salg. Vi formidler et alsidigt udvalg af alle slags og størrelser lokaler landet over – til ethvert formål. Vores filtreringsmuligheder gør det let for dig at lokalisere de lokaler, der er relevante for netop dig. Dermed kan du nemt sammenligne emnerne, og vurdere hvilken café, bar eller grillbar, der bedst passer til dine planer for din virksomhed.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage