arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt restauranter til salg

Søg gratis blandt 389 restauranter til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringsejendomdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert
Dk

Find en attraktiv restaurant til salg her

Søger du en restaurant til salg - eller er du på udkig efter et pizzaria eller en kro til salg? Lokalebasen.dk er din direkte adgang til et kvalificeret udvalg af restauranter, pizzariaer og kroer i hele Danmark. Vores unikke søgeredskaber, gør det nemt for dig at finde de helt rigtige lokaler. Ønsker du eksempelvis at finde en restaurant til salg i et specifikt område, finder du her på siden let og effektivt relevante emner. Denne service er naturligvis helt gratis for dig, som søger. Start din søgning i dag!

Få e-mails med nye lejemål
  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart

Nye erhvervslokaler

Nemt at finde en restaurant eller pizzaria til salg

Når du er på udkig efter en kro, pizzaria eller en restaurant til salg, er Lokalebasen.dk den ideelle portal til søgningen. Vi sikrer dig et nemt overblik over attraktive lokaler. Hvad enten du leder efter lokaler til et pizzaria, en kro eller en restaurant til salg, vil du finde spændende muligheder på Lokalebasen.dk


Vi er din formidler af lokaler til restauranter og lignende og repræsenterer alle aktører fra ejendomsbranchen – både den etablerede ejendomsmægler og den enkelte, lille virksomhed, der har sat en kro, et pizzaria eller en restaurant til salg. Er du interesseret i en specifik restaurant til salg på siden, skal du blot klikke dig ind på annoncen – her får du yderligere information og får mulighed for at kontakte sælgeren.


På Lokalebasen.dk er du altid sikker på kun at finde aktuelle annoncer. Oplysningerne, der vedrører den enkelte restaurant, bliver opdateret straks, i tilfælde af at der forekommer ændringer i pris eller lignende. Det samme gælder, når restauranten bliver solgt. Den løbende opdatering gør Lokalebasen.dk til en pålidelig kilde, når du eksempelvis skal søge efter den rette restaurant til salg.


Ønsker du at sætte en restaurant til salg på Lokalebasen.dk? Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som sælger. Vi sørger for markedsføring og sørger for, at din restaurant får en stor synlighed online - og dermed bliver set af en stor gruppe potentielle købere. Portalen er det ideelle værktøj, når du skal sætte din restaurant til salg. Du kan oprette dig som sælger med det samme. Vi ser frem til at hjælpe dig med et nemt og hurtigt salg af din restaurant.

Når du søger en restaurant til salg

Restaurant til salg


Find en restaurant til salg, der matcher dit koncept

Læs mere

Når du skal til at åbne restaurant, er det vigtigt have en gennemtænkt idé og et helstøbt koncept. Dette er væsentligt at have på plads allerede i forbindelse med søgningen efter en restaurant til salg. Dine kommende lokaler skal nemlig gerne kunne stemme overens med grundtanke bag restauranten. Sørg for at have et klart defineret koncept, når du skal til at vælge en restaurant til salg. Og sørg herefter for, at finde en restaurant, der matcher netop dette koncept, både hvad angår udseende, indretningsmuligheder, atmosfære med mere. Ønsker du for eksempel en restaurant med en gammeldags stemning, kan det være en god idé at finde en restaurant til salg i en ældre ejendom, hvor restaurantens visuelle udtryk drager fordel af de æstetiske detaljer i vintage-stil, som ofte kendetegner de ældre bygninger. Ligeledes er det vigtigt, at du finder en restaurant til salg, hvor det er muligt at foretage en indretning, der stemmer med din ønskede atmosfære.

Indretning skaber adfærd

Det er en god idé at overveje indretningsmuligheder, allerede når du søger efter en restaurant til salg. Indretning har nemlig stor betydning for atmosfære, arbejdsgange – og ikke mindst kundeadfærd. I sidste ende er indretningen dermed noget, der påvirker bundlinjen. Hvis din indretning lever op til kundens ønsker til stemning, udsigt, muligheder, funktionalitet med mere er der langt større chance for, at kunden kommer igen. Ligeledes skaber indretning også adfærd blandt dine medarbejdere.

Beliggenhed og synlighed

Herudover er beliggenheden naturligvis også af stor betydning, når du skal finde den rette restaurant eller kro til salg. Det er af stor vigtighed, at din restaurant er placeret på et sted, hvor det er nemt at komme til, og hvor den har god eksponering. Ligeledes er det essentielt, at dine kommende kunder nemt kan komme til restauranten. Ydermere er det en god idé at finde en restaurant til salg, der er placeret i et miljø, der matcher dit koncept.

Søger du et pizzaria til salg?

Hvis du er på udkig efter et pizzaria til salg, er det vigtigt at huske på, at mange butikslokaler egner sig til dette formål, hvis der ombygges en smule. Et pizzaria har ikke behov for så stort et areal, og dette gør, at der er et langt større udvalg, når man leder efter et pizzaria til salg i forhold til andre for eksempel restauranter eller caféer. Det er, af samme årsager, også nemmere at finde yderst centrale lokaler, når man søger pizzaria til salg.