arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt restauranter til salg i Århus

Søg gratis blandt 504 restauranter til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Få overblik over alle restauranter til salg i Århus

Lokalebasen.dk er det optimale redskab, hvis du ønsker at finde en restaurant til salg i Århus. Her får du adgang til et spændende, kvalificeret udbud på en nem og overskuelig måde. Når du søger en restaurant til salg i Århus, kan du via Lokalebasen.dk ydermere sammenligne restauranterne på diverse parametre, som eksempelvis prisen. På den måde finder du let, hurtigt og gratis frem til den helt rette restaurant til salg i Århus. Start søgningen i dag!

Få besked ved nye restaurenter til salg

Med en søgeagent får du besked på din mail, når vi får nye annoncer på siden.

Nye butiksejendomme

Din portal til restauranter til salg i Århus

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at skulle navigere igennem markedet, når du skal finde frem til den helt rigtige restaurant til salg i Århus. Med Lokalebasen.dk ved hånden bliver det dog betydeligt nemmere. Her får du et kvalificeret udvalg af attraktive restauranter. Det gør det let for dig at finde en relevant restaurant til salg i Århus.


Alle aktører inden for ejendomsbranchen er repræsenteret på Lokalebasen.dk. Vi formidler emner fra såvel den kendte ejendomsmægler som den mindre erhvervsdrivende, der har en restaurant til salg i Århus. Den brede palet af sælgere gør, at vi kan tilbyde et kvalificeret udbud af spændende restauranter. Har en specifik restaurant fanget din opmærksomhed, skal du blot klikke på den pågældende annonce. Her finder du uddybende oplysninger samt kontaktinformationer på sælgeren. Vores annoncer opdateres med det samme, hvis eller når der sker ændringer i eksempelvis pris eller lignende. Du er dermed altid sikker på at finde aktuelle, opdaterede annoncer, når du søger efter den rette restaurant til salg i Århus.


Hvis du ønsker at sætte en restaurant til salg på Lokalebasen.dk, er det eneste, du skal gøre at oprette dig som sælger. Lokalebasen.dk har en kontaktflade på ca. 70.000 potentielle købere hver eneste måned. Bliver du sælger her på siden, sikrer vi en effektiv online markedsføring. Vi baner vejen til en stor gruppe af interesserede brugere, der er på udkig efter en restaurant til salg i Århus.

Nyheder

Se alle nyheder

Jyllands gastronomiske hovedstad

Restaurant til salg i Århus

Den århusianske restaurationsbranche

I de senere år er flere og flere danskere begyndt at spise meget hyppigere på restaurant. Denne tendens er især markant i de større byer, herunder Århus. Der er derfor god grund til at søge efter en restaurant til salg i Århus, hvis du skal åbne restaurant i Jylland.

Læs mere

Mange søger efter en restaurant til salg i Aarhus, hvis de planlægger at slå dørene op til en restaurant i det jyske. Byens restaurationsliv har nemlig gennemgået en rivende udvikling og byder i dag på en lang perlerække af gastronomiske tilbud af høj kvalitet i alle prisklasser. Og udviklingen ser ud til at fortsætte. Flere og flere restauranter åbner i byen: alene i 2014 blev ikke mindre end 44 restauranter enten etableret eller overtaget af en ny ejer – alene i Aarhus C. Mange er interesseret i at være med i denne udvikling, og det er dermed eftertragtet, når der sættes en restaurant til salg i Aarhus.

Når du søger efter en restaurant til salg i Århus

Der er mange ting, der skal overvejes, når du skal finde frem til den helt rigtige restaurant til salg i Århus. Et væsentligt aspekt er restaurantens beliggenhed. Det er vigtigt, at restauranten har en god synlighed og at område, ejendom og lokaler er i overensstemmelse med restaurantens koncept. Er restauranten for eksempel beliggende tæt på en kendt attraktion, som AroS Kunstmuseum, giver dette mulighed for at nå en stor potentiel kundegruppe og for en specifik profilering af restauranten.

Tænk på indretningen

Når du skal finde den rette restaurant til salg i Århus er det herudover også essentielt, at lokalet giver mulighed for en indretning, der passer til målgruppe og koncept. Indretningen og atmosfære er af stor betydning for, om kunderne vender tilbage. Det er derfor en god idé at tænke på de designmæssige muligheder, allerede mens du søger efter en restaurant til salg i Århus.

Lokalebasen.dk giver dig overblik

Når du har afklaret dine ønsker og behov for din kommende restaurant, kan du - her på Lokalebasen.dk - nemt og hurtigt danne dig et overblik over de emner, der har relevans for netop dig. Herefter kan du sammenligne disse og finde frem til det helt rigtige match.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage