arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt restauranter til salg i København

Søg gratis blandt 504 restauranter til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Bredt udvalg af restauranter til salg i København

Ønsker du at åbne en restaurant i hovedstaden? Lokalebasen.dk formidler et alsidigt, kvalificeret udvalg af restauranter til salg i København - på en nem og effektiv måde. Her på siden kan du danne dig et hurtigt overblik over attraktive restauranter til salg i København, så du kan sammenligne emnerne på forskellige parametre, som eksempelvis pris. Det gør det let og hurtigt for dig at finde frem til den helt rigtige restaurant. Start din søgning med det samme!

Få besked ved nye restaurenter til salg

Du kan oprette en søgeagent og få besked på mail, når vi får nye annoncer på siden.

Nye butiksejendomme

Din portal til restauranter til salg i København

På Lokalebasen.dk finder du nemt frem til spændende restauranter til salg i København. Vi formidler altid et kvalificeret udvalg af restauranter til salg i København, der matcher forskellige typer restaurantkoncepter. Lokalebasen.dk repræsenterer alle aktører i ejendomsbranchen - alt fra den lille virksomhed til den kendte, landsdækkende ejendomsmæglerkæde. Dette gør, at vi altid har et relevant udvalg af restauranter til salg i København.

Hvis du ønsker at vide mere om en specifik restaurant, skal du blot klikke ind på annoncen. Her får du yderligere oplysninger om emnet og får mulighed for at kontakte den pågældende sælger, hvis du ønsker flere informationer. Sidens søgeværktøjer gør det herudover nemt for dig at sammenligne de forskellige restauranter til salg i København på parametre som pris, størrelse med mere.


På Lokalebasen.dk er annoncerne altid helt opdaterede. Så snart der forekommer en ændring i eksempelvis pris, bliver denne straks tilføjet til den specifikke annonce. Ligeledes registreres det med det samme, når en restaurant bliver solgt. Dette gør Lokalebasen.dk til en troværdig kilde, når du er på udkig efter restauranter til salg i København.


Vil du gerne sætte en restaurant til salg på Lokalebasen.dk? For at kunne sælge din restaurant her på siden, skal du blot oprette dig som sælger. Vi tager os af markedsføringen og sørger for, at din restaurant får stor synlighed på nettet. Lokalebasen.dk har en kontaktflade på ikke mindre end 70.000 potentielle købere hver eneste måned.

Nyheder

Se alle nyheder

Efterspørgsel efter restauranter til salg i København

Restauranter til salg i København


Kulinarisk metropol

Læs mere

Restauranter til salg i København er en eftertragtet vare. Flere og flere restauranter skyder i disse år op på de københavnske gader og stræder, og nye spændende idéer og koncepter blomstrer i den danske hovedstad. Og med NOMA kåret som verdens bedste restaurant i flere år i træk er København i sandhed kommet på det gastronomiske verdenskort som en kulinarisk metropol.

Rivende udvikling i den københavnske restaurationsbranche

København har efterhånden en rig og alsidig palet af restauranter i høj klasse, og den positive vækst i den københavnske restaurantbranche ser ud til at fortsætte. Der er dermed gode grunde til at søge efter restauranter til salg i København, når du skal åbne restaurant. I 2014 blev ikke færre en 20 restauranter med kvalitetsmenuer og spændende koncepter åbnet i hovedstaden. Blandt mange af de nye restauranter er der særlig fokus på økologiske råvarer og bæredygtighed.

Københavnere spiser mere ude

Der er mange gode grunde til at søge restauranter til salg i København, hvis du ønsker at åbne restaurant. Restaurationsbranchen i hovedstaden stortrives i disse år, da flere og flere københavnere spiser hyppigere på restaurant. Faktisk bruger hovedstadens indbyggere p.t. ikke mindre end 5,22 % af deres samlede månedlige forbrug på restaurantbesøg. I kroner og ører betyder det, at den gennemsnitlige københavner bruger 1.300 kroner per måned på at spise ude. Dette er den absolutte rekord i regionen.

Når du søger restauranter til salg i København

Når du er på udkig efter restauranter til salg i København, er der mange aspekter, det er godt at være opmærksom på. Et af disse er beliggenheden. Det er af kæmpe betydning for din kommende restaurant, hvor i København den er placeret. En restaurant beliggende i et kendt område – eksempelvis tæt på Strøget eller ved Kongens Nytorv – får en attraktiv eksponering og når ud til mange potentielle kunder. Når du leder efter restauranter til salg i København, er det herudover vigtigt at sikre, at restaurantlokalerne passer til restaurantens koncept - blandt andet hvad angår placering. Det er vigtigt, at det omgivende miljø matcher kundegruppe og koncept.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage