arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find attraktive udlejningsejendomme i København

Søg gratis blandt 504 udlejningsejendomme til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Få overblik over udlejningsejendomme til salg i København

Søger du udlejningsejendomme til salg i København? Så er Lokalebasen.dk det ideelle værktøj til din søgning. Vi har stor ekspertise inden for markedet for udlejningsejendomme og er altid opdaterede, når det gælder udviklingen - såvel hvad angår udlejningsejendomme til salg i København som i resten af Danmark. Vores brede, alsidige udvalg og mange søgemuligheder gør, at du hurtigt og effektivt finder udlejningsejendomme til salg i København, der indfrier netop dine ønsker. Det er selvfølgelig gratis at anvende Lokalebasen.dk for dig, som søger!

Få besked ved nye udlejningsejendomme

Opretter du en søgeagent, sender vi dig en mail så snart der sættes nye udlejningsejendomme til salg på vores hjemmeside.

Nye erhvervsejendomme

Din adgang til markedet for udlejningsejendomme i København

Er du på udkig efter udlejningsejendomme til salg i København? Hvad enten du ønsker at udleje til privat beboelse eller til erhverv af forskellige slags, som for eksempel retail, kontor, lager eller logistik, så er Lokalebasen.dk det optimale redskab. Denne portal er din hurtige genvej til udlejningsejendomme til salg i København, der er relevante for netop dig. Her formidles alle typer udlejningsejendomme til alle formål.
Hvis du selv har en eller eventuelt flere udlejningsejendomme til salg i København, har du ydermere også mulighed for at markedsføre ejendommen eller ejendommene her på siden. Din annonce får på den måde en enorm eksponering, da Lokalebasen.dk har en kontaktflade på godt 70.000 potentielle købere på månedsbasis. Ønsker du at annoncere på Lokalebasen.dk, er det eneste, du skal gøre at oprette dig som sælger.
Vi er Danmarks førende portal inden for området og formidler udlejningsejendomme for såvel den enkelte sælger som for de store, kendte ejendomsmæglerkæder. Dette betyder, at vi udbyder et yderst varieret udvalg. Her får du hurtigt og effektivt et aktuelt overblik over udlejningsejendomme til salg i København og kan skræddersy søgningen, så den passer til dine ønsker. Vi opdaterer løbende vores annoncer i tilfælde af salg eller ændringer i for eksempel pris eller lignende. Dermed er du sikker på at emnerne på siden altid er helt up to date. Vi glæder os til at levere kvalificerede løsningsforslag til dig, så du nemt og bekvemt kan navigere i markedet for udlejningsejendomme i København og finde den helt rigtige ejendom. Start din søgning efter udlejningsejendomme til salg i København allerede i dag!

Nyheder

Se alle nyheder

Efterspørgsel efter udlejningsejendomme til salg i København

Udlejningsejendomme til salg i København K


Udlejningsejendomme i København er i stigende grad blevet en eftertragtet investeringsmulighed. Denne tendens ses over hele landet i de større byer – men i særlig høj grad eksisterer den i hovedstaden.

Læs mere

Stigende priser på københavnske ejendomme

Udlejningsejendomme til salg i København har i disse år stor interesse for mange. Fra et historisk perspektiv har udlejningsejendomme generelt altid været en fornuftig investering, da boligmarkedet overordnet set har vist opadgående pris-tendenser på den lange bane. Men de senere år er flere og flere flyttet mod København, og det har betydet en stigende efterspørgsel og prisstigning netop her. Det gør udlejningsejendomme til salg i København til en attraktiv mulighed, der potentielt kan byde på et stort afkast.

Befolkningstilvæksten fortsætter

De store prisstigninger på hovedstadens boligmarked er blandt andet forårsaget af en stor befolkningstilvækst i byen. Det stigende indbyggertal medfører, at der er boligmangel og både rift om ejendomme til beboelse og til erhverv. Blandt andet derfor overvejer flere og flere at finde udlejningsejendomme til salg i København at investere i. Og udviklingen ser ud til at fortsætte. Ifølge fremskrivninger fra Danmarks Statistik vil befolkningen i København stige med ikke mindre end 19% frem mod 2023. Dermed vil København opleve den største befolkningstilvækst i landet. Dette gør at udlejningsejendomme til salg i København også bliver yderst interessante for mange - også på den lange bane. Den demografiske udvikling skyldes blandt andet en stor nettotilflytning fra det øvrige Danmark.

Når du søger efter udlejningsejendomme i København

Inden din søgning efter udlejningsejendomme til salg i København, er det essentielt at gøre et betragteligt forarbejde. Inden for området er der nemlig mange regler og love, der skal tages højde for. Det er herudover særdeles vigtigt at undersøge de relevante emner meget grundigt. Herudover er det godt at overveje, hvilken målgruppe du ønsker at udleje til, når du søger efter udlejningsejendomme til salg i København. På den måde kan du lokalisere udlejningsejendomme, der matcher og appellerer til netop den målgruppe og deres behov.


Der er endvidere selvfølgelig adskillige økonomiske og juridiske overvejelser, der skal gøres. Det kan anbefales at opsøge rådgivere inden for de forskellige områder. Dermed kan du navigere sikkert blandt de mange udlejningsejendomme til salg i København og finde frem til det helt rette emne.
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage