arrow_upward

København S

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i København S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Amager er blevet trendy

Til dig, der er udkig efter en moderne, original butik til leje: Amager byder på masser af trendy butikslokaler. Der er mange gode grunde til at søge en butik til leje på Amager, og flere og flere butiksejere vender da også blikket den vej, når de skal starte op eller udvide. Amager har nemlig i gennem det sidste årtier gennemgået en fantastisk udvikling og er gået fra at være udskældt udkantsområde til et trendy Københavner-kvarter. I den forbindelse har butikslivet på øen naturligvis også fulgt med, og Amager har i dag et alsidigt og originalt udvalg af butikker og flere kommer til. Med en butik til leje på Amager får din butik glæde af Amagers spændende udvikling og det fokus, der er på øen i disse år. Herudover vil du med en butik til leje på Amager også nyde godt af øens alsidige kundegrundlag, der rummer både unge, familier og ældre i alle indtægtsgrupper.

I dag er det attraktivt med en butik til leje på Amager

Et af de områder, der i særdeleshed har trukket nye beboere og besøgende til Amager, er det kendte havnebad på Islands Brygge, der blev etableret i 2002. Havnebadet er en af årsagerne til, at det i dag er yderst eftertragtet at have en butik til leje på Islands Brygge. Det har nemlig forårsaget, at Islands Brygge nu er af hovedstadens mest populære kvarterer, især for unge børnefamilier. Og det er intet under! Her er bademuligheder og fredet natur samt masser af caféer og spændende butikker. Søger du en butik til leje på Amager, er der derfor gode grunde til at kigge mod Islands Brygge – især hvis din butik henvender sig til unge børnefamilier.

Mange nye, spændende kvarterer

Der er gode grunde til at undersøge mulighederne på Amager, hvis du søger efter en butik til leje - Amager byder nemlig på mange attraktive handelskvarterer. De senere årtiers ivrige byggerier på Amager har skabt mange nye, populære boligområder. Og det betyder, at der er mange mulige kvarterer at søge i, hvis du ønsker en butik til leje på Amager. Eksempelvis er der i Ørestaden etableret mange spændende beboelsesområder, heriblandt det berømte og prisvindende 8tallet. Herudover huser Ørestadsområdet også Danmarks Radio og det tilhørende koncerthus, det unikke Bella sky Hotel samt Bella Centeret, hvor der ofte afholdes højprofilerede arrangementer. Ønsker du en butik til leje på Amager kan det også være relevant at undersøge potentialerne i det store shoppingcenter Fields, der ligeledes har hjemme i Ørestaden. I Danmarks største indkøbscenter er der rige muligheder for at finde en attraktiv butik til leje på Amager – der tiltrækker kunder fra nær og fjern.

Amagerbrogade omdannes til strøggade

Hvis du er interesseret i en butik til leje på Amager, er der herudover yderst interessante prospekter på Amagerbrogade. Gaden er en levende og handelsgade med et alsidigt udvalg af butikker til mange forskellige målgrupper. Endvidere er Københavns Kommune i gang med et storstilet projekt, der på sigt skal omdanne Amagerbrogade til en strøggade. Den kommende omdannelse af Amagerbrogade til strøggade, åbner op for endnu flere spændende muligheder, og de lokale butikker er i tæt samarbejde med kommunen om at udnytte disse optimalt. Med en butik til leje på Amager – på den nye strøggade – vil din butik få glæde af de ambitiøse planer for gaden og området.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal